coingram
کوینگرام

نوسان

قیمت

نام ارز

2.1%

72,345 $

4,839,880,500 تومان

Bitcoin

Bitcoin

btc

1.1%

2,642 $

176,773,884 تومان

Ethereum

Ethereum

eth

0.1%

0.9995 $

66,867 تومان

Tether

Tether

usdt

0.1%

602.9 $

40,332,003 تومان

Binance Coin

Binance Coin

bnb

0%

180.7 $

12,088,830 تومان

Solana

Solana

sol

0.1%

0.9998 $

66,887 تومان

USD Coin

USD Coin

usdc

0.4%

0.5247 $

35,102 تومان

XRP

XRP

xrp

7.7%

0.1763 $

11,794 تومان

Dogecoin

Dogecoin

doge

1.1%

2,642 $

176,743,779 تومان

Staked Ether

Staked Ether

steth

1.7%

0.1667 $

11,152 تومان

TRON

TRON

trx

عرضه مرورگر جدید مایکروسافت؛ مقاوم در برابر بدافزار‌های استخراج ارز دیجیتال

29/بهمن/1398
افزودن به نشان شده ها
عرضه مرورگر جدید مایکروسافت؛ مقاوم در برابر بدافزار‌های استخراج ارز دیجیتال
Microsoft
اخبار
Mining
2936
دقیقه

مایکروسافت (Microsoft) برای محافظت از کاربران در برابر دانلود ناخواسته اسکریپت‌های (script) استخراج ارز دیجیتال، مرورگر جدید خود را بیرون داده است که برای بلوکه کردن این نوع بدافزار‌ها طراحی شده است.

مرورگر جدید مایکروسافت برتر از مرورگر قبلی

مایکروسافت اخیرا مرورگر جدید خود با نام Microsoft Edge را بیرون داده است که دارای بهبود‌های زیادی به نسبت نسخه قبلی است. به عنوان مثال، ویژگی‌های امنیتی جدیدی را ارائه می‌دهد که از کاربران در برابر دانلود خودکار برنامه‌های ناخواسته محافظت می‌کند.

با توجه به اینکه خطر ماینر‌های (miner) ارز دیجیتال روز به روز بیشتر می‌شود، این مرورگر جدید طوری طراحی شده است که این اسکریپت‌های بدکار را مسدود کند.

بدافزار‌های استخراج کریپتو (crypto) متشکل از برنامه‌هایی نرم افزاری و عناصری بدافزاری هستند که برای در اختیار گرفتن منابع یک کامپیوتر برنامه‌نویسی شده‌اند و از کامپیوتر قربانی بدون رضایت او برای استخراج یک ارز دیجیتال مانند بیت کوین (bitcoin) استفاده می‌کنند. دان شارپ (Don Sharp) که از نویسندگان Windows Report است، در این باره چنین توضیح می‌دهد:

کاربران Microsoft Edge به زودی قادر خواهند بود که بدون خطر دانلود ناخواسته ماینر‌های کریپتو، به جستجو در اینترنت بپردازند. این ویژگی منابع کم اعتبار‌تری را نشانه می‌گیرد که سایت‌ها یا آگهی‌های آنلاین را با کد استخراج کریپتو آلوده می‌کنند؛ آنها بعد از بارگذاری در مرورگر قربانی، مخفیانه اجرا می‌شوند.

اریک لارنس (Eric Lawrence) که مدیر برنامه ارشد مایکروسافت است، ادعا کرده که این مرورگر جدید از نسخه‌های قبلی مانند SmartScreen و SafeBrowsing بهتر است.

مایکروسافت کاربران را تشویق به مهاجرت به سمت مرورگر جدید کرده است.

زیرساخت کلود (cloud)، هدفی بزرگ برای حملات استخراج کریپتو

حملات استخراج کریپتو چند سالی است که زیاد شده‌اند و متخصصان امنیتی را نگران کرده‌اند. گزارش‌ها حاکی از آن است که در سال ۲۰۲۰ این حملات بخش اعظم فعالیت مجرمان سایبری (cyber) را تشکیل خواهد داد. زیرساخت کلود هدف بزرگی برای این حملات در سال پیش‌رو خواهد بود. این حملات کل فضای مجازی را تهدید می‌کنند.

استفاده از وال‌پیپر کوب برایانت برای بدافزار استخراج کریپتو

اخیرا واحد جمع‌آوری اطلاعات امنیتی مایکروسافت گزارش داده که مجرمان سایبری یک بدافزار استخراج ارز دیجیتال مونرو (Monero) را در وال‌پیپر (wallpaper) ستاره سابق بسکتبال یعنی کوب برایانت (Kobe Bryant) نصب کرده بودند.

این اسکریپت بدکار CoinHive نام دارد که یک برنامه استخراج کریپتویی داخل مرورگر است. هکر‌ها (hacker) این نرم افزار را برای استخراج مونرو ترجیح می‌دهند. اگرچه ویژگی‌های امنیتی این مرورگر جدید مفید است اما کاربران ویندوز ۱۰ باید مراقب روش‌های غیر مرورگری باشند و توجه داشته باشند که با استفاده از این روش‌ها کامپیوتر آنها آلوده نشود.

نظر شما چیست؟ این مرورگر جدید در پیشگیری از حملات استخراج کریپتو چقدر مفید خواهد بود؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

منبع:

میهن بلاکچین


امتیاز دادن به خبر

با لایک کردن هر خبر شما می توانید کوین بیشتر جایزه بگیرید


مطالب مرتبط با این موضوع

سی زد بایننس از زندان آزاد شد; تاثیر آزادی CZ  بر روی بازار چه خواهد بود؟

سی زد بایننس از زندان آزاد شد; تاثیر آزادی CZ بر روی بازار چه خواهد بود؟

تحلیلگر مطرح بازار ارز دیجیتال رویایی از قله‌های جدید برای بیت‌کوین، اتریوم و سولانا می‌کشد!

تحلیلگر مطرح بازار ارز دیجیتال رویایی از قله‌های جدید برای بیت‌کوین، اتریوم و سولانا می‌کشد!

ایلان ماسک با زبان طنز به نوسانات بازار کریپتو واکنش نشان می‌دهد!

ایلان ماسک با زبان طنز به نوسانات بازار کریپتو واکنش نشان می‌دهد!

کیف پولی که از 757 دلار به 880 هزار دلار رسید!

کیف پولی که از 757 دلار به 880 هزار دلار رسید!

ارزهای در خطر SEC کدام ها هستند؟

ارزهای در خطر SEC کدام ها هستند؟


تحلیل کاربران

جلوگیری از هکر

[email protected]

30/بهمن/1398

مایکروسافت با راه اندازی یک نرم افزار باعث شده که جلو هک کردن رمزهای دیجیتالی توسط هکرها را می‌گیرد..........

7

شراکت

mkfateh

29/بهمن/1398

استخراج کنندگان غیر قانونی که بوسیله سیستم قربانی ارزهای دیجیتال استخراج میکنند می‌توانند با کم کردن از طمع خود و تنها با شراکت بخشی از درآمد حاصله از استخراج ،یک اکوسیستم قانونمند بوجود بیاورند

9

کریپتو جکینگ...cryptojacking

soheilstar

29/بهمن/1398

(کریپتو جکینگ) نامی است که به استفاده غیر قانونی از قدرت پردازشی سیستم دیگران، نسبت داده اند. کریپتوجکینگ ها به استخراج مخفیانه ارز می پردازند. رایانه های آلوده به بدافزارهای کریپتوجکینگ آرام تر کار می کنند و اغلب اوقات کاربران متوجه این امر نیستند. اگر به رایانه ای حمله شود، تنها یک نشانه وجود دارد که به رایانه حمله شده است عملکرد سیستم کاهش میابد. با افزایش مصرف قدرت پردازنده، سرعت رایانه کم می شود و قبض خدماتی کاربر افزایش میابد زیرا کاوش یک بیت کوین 531 تا 26.170 دلار هزینه دارد.

13

خیلی خوبه

somi.gh72

29/بهمن/1398

خیلی قابلیت های خوبی داره.. و عالیه که متناسب با اتفاقات روز پیشرفت می‌کنه. اما این رو هم نباید نادیده گرفت که درصد بسیار بالایی از مردم به مرورگر گوگل عادت کردن و خیلی سخت با مرورگر های جدید کنار میان

13

مروگر جدیدمیکروسافت مقاوم در برابر بدافزارها

زارع

29/بهمن/1398

برای اینکه کاربران دراستفاده وجستجو درفضای مجازی مورد حمله هکرها قرارنگیرنداولا بااگاهی زیاد از بدافزارهااستفاده نکنند ودرمعرض حمله هکرها قرار نگیرند امیداست میکروسافت باطراحی مرورگر جدید بتواند به کمک کاربران بشتابد که جستجوهاوکسب وکارهای انها دربرابر حملات هکرها مصون تر باشد

15

ماکروسافت

sajad80sajad

05/اسفند/1398

برای اینکه کاربرانی که داخل دنیای مجازی هستن به تونم باخیال راحت کارهای خودشون بکنم وهیچ هکری نتونه براشون مشکل درست کنه

2

هکر یا دزد مجازی

rosegirl1990

30/بهمن/1398

اگر نظارتی بی طرف بر فضای مجازی بود و جلوی چنین خرابکاری هایی از ابتدا گرفته میشد فضای مناسب و عادلانه ای برای استخراج ارز دیجیتال فراهم می شد

7

مایکروسافت

MSHK

29/بهمن/1398

استخراج پنهان مونرو در مرورگر ها در دوره ای به شدت افزایش یافته بود استخراجی که از توان پردازشی دیگری برای سود خود استفاده می شد. با راهکار های امنیتی می توان جلوی این سوء استفاده از فناوری را گرفت.

13

مرورگرمحافظ

basiratbehzad

29/بهمن/1398

مایکروسافت مرورگر جدیدی روانه بازار کرده است تا صاحبان آن از حملات هکرها و بدافزارها جهت تصاحب ارزهای دیجیتالی مصون بمانند اما به نظرم این مرورگر فقط برای افراد آشنا به حملات هکری و بدافزارها درزمان استفاده از فضای اینترنت خوب باشد افراد مبتدی وناوارد حتی با وجود این مرورگر مراقب باشند چون خیلی از بد افزارهای هکرها داخل مرورگر نیست وماینرها وهکرها مترصد هستند تا با ایجاد بد افزارهای ناشناخته درلایه های پیام های تبلیغاتی ارزهای دیجیتالی را به یغما ببرند

9

تاثیر تعدد مرورگرها

jamal 2725

30/بهمن/1398

باتوجه به افزایش تعداد مرورگرها وهکرها وپیشرفت روزافزون تکنولوژی نمیتوان انتظار داشت که استخراج ارز فقط توسط دستگاههای ماینر صورت گیرد امید است که یک فکر اساسی برای این کار گرفته شود

4

احتیاط در برابر بد افزارها

kingyosef

30/بهمن/1398

این روزها در صنعت ماینینگ به دلیل کمبود امکانات و برق اکثر برنامه نویسها ب دنبال طراحی بد افزارهایی هستن ک بعد از وارد شدن ب سیستم شما ب طور ناخاسته و ندونسته شروع ب استخراج میکنن ک هر چند ارزش استخراج کم باشه ولی با وجود ملیونها کاربر و درگیر شدن با چنین بد افزاری مبلغ قابل مشاهده ای استخراج میشه...

4

microsoft edge

mhdi_bygdli

29/بهمن/1398

مایکروسافت اج هنوز از افزونه‌های کاربردی و قابلیت‌های کاملی که در دیگر مرورگرها وجود دارد، بهره نمیبرد. و این موضوع بر روی سرعت وبگردی شما تاثیر منفی میگذارد. بنابراین باید به فکر راه‌ چاره‌ای برای رفع این مشکل بود.

10

تحلیل

mahdy2020

29/بهمن/1398

امید است با وجود این مرور گر جدید از فعالیت بدافزارهای که در پی استخراج ارزها با استفاده از کامپیوترهای شخصی هستند گرفته شود هرچند آمارها به این دلالت داشته اند که هکرها باز هم دست بسته نخواهند بود .

10

مایکروسافت اچ

Faryaderoyayi

29/بهمن/1398

والا نسخه اچ که هنوز پردازش درستی نداره حالا اگه قرار باشه اینم مث اون باشه که زیاد بهش فکر نکنین باید اساسی تر فکر کنن

11

مایکروسافت

tarahom

29/بهمن/1398

شرکت کامپیوتری آمریکایی و چندملیتی است، که دفتر مرکزی آن در شهر ردموند، ایالت واشینگتن، ایالات متحده آمریکا قرار دارد. این شرکت، بزرگترین شرکت ارائه نرم‌افزار رایانه در دنیاست، که به انتشار کتاب و تولید محصولات چندرسانه‌ای و ارائه خدمات پست الکترونیکی نیز می‌پردازد. مایکروسافت در سال مالی منتهی به ژوئن ۲۰۱۰ میلادی، بیش از ۶۲ میلیارد دلار درآمد فروش، بیش از ۱۸ میلیارد دلار سود خالص و ۸۹٬۰۰۰ کارمند در کشورهای مختلف دنیا داشته است. فعالیت اصلی آن در زمینهٔ طراحی، توسعه، ساخت، صدور مجوز، پشتیبانی و ارائهٔ خدمات نرم‌افزاری برای ابزارهای رایانه‌ای می‌باشد. پرفروش‌ترین محصولات مایکروسافت، سیستم‌عامل «ویندوز» و نرم‌افزار «آفیس» است و شعار اصلی شرکت «یک رایانه روی هر میز و در هر خانه، که نرم‌افزارهای مایکروسافت را اجرا کند.» می‌باشد. این دو محصول با سهمی حدود ۹۰٪ در سال ۲۰۰۳ برای مایکروسافت آفیس و در سال ۲۰۰۶ برای ویندوز جایگاه مهمی در بازار فروش محصولات کامپیوترهای شخصی و کامپیوترهای رومیزی پیدا کردند. مایکروسافت که در ابتدا کار خود را توسط دو دوست دوران کودکی به نام‌های بیل گیتس و پُل جی. آلن با ساخت و فروش مفسر زبان برنامه‌نویسی بیسیک (Basic interpreters) برای «آلتایر» (Altair) شروع کرد، در اواسط دههٔ ۸۰ میلادی با طراحی سیستم‌عامل داس بر بازار سیستم‌های عامل رایانه‌های خانگی مسلط شد. شرکت، سهام خود را وارد بورس کرد، که با افزایش ارزش سهام، چهار نفر، میلیاردر و حدود ۱۲٬۰۰۰ نفر از کارکنان مایکروسافت، میلیونر شدند. شرکت مایکروسافت همواره هدف نقدهای مختلفی از جمله انحصارطلبی بوده، که موجب تشکیل دادگاه‌های قضایی بسیاری علیه آن، به علت تجاوز از قوانین انحصار، در وزارت دادگستری ایالات متحده آمریکا و کمیسیون اروپا شده است. افراد کلیدی بیل گیتس (مؤسس و مدیر اجرایی)، ساتیا نادلا (مدیرعامل)، جورج دبلیو. تامسون (رییس هیئت مدیره) محصولات : مایکروسافت ویندوز ،مایکروسافت آفیس ،ویژوال استودیو ،ایکس‌باکس ،ویندوز موبایل ،ویندوز آژور، سرفیس ،بینگ ، اسکایپ درآمد ۸۹.۹۵ میلیارد (۲۰۱۷) سود خالص ۲۱.۲۰ میلیارد دلار (۲۰۱۷) مجموع دارایی ۲۴۱.۰۸ میلیارد دلار (۲۰۱۷) کارکنان ۱۲۴۰۰۰ (۲۰۱۷) وب سایت Microsoft.com مایکروسافت علاوه بر بازار سیستم‌عامل و نرم‌افزار اداری، در زمینه‌های دیگر هم فعالیت می‌کند مانند: شبکه تلویزیونی ام‌اس‌ان‌بی‌سی “MSNBC”، سایت اینترنتی «ام‌اس‌ان» و دانشنامه چندرسانه‌ای انکارتا (که دیگر انتشار نمی‌یابد). همچنین در زمینه تولید سخت‌افزار رایانه، با ساخت محصولاتی مانند موشواره و نیز سرگرمی‌های خانگی، از جمله ایکس‌باکس، ایکس‌باکس ۳۶۰ و زون(zune) نیز می‌پردازد. مایکروسافت از گذشته تاکنون با استفاده از روش‌های مختلف مانند گروه خبری «یوزنت» “Usenet” و وب، پشتیبانی از نرم‌افزارهای خود را همواره ادامه داده‌است و جایزهٔ «ام‌وی‌پی» Microsoft MVP را به داوطلبانی که در کمک به مشتریان شرکت مفید بوده باشند، اهدا می‌کند.

15

حفاظت

rezasofi

29/بهمن/1398

با پیشرفت ارزهای دیجتال اکثر شرکت ها به فکر برنامه های برای حفاظت از ماینر ها وارزهای دیجتال افتاده اند

13

دانلود اپلیکیشن موبایل کوینگرام

با اپلیکیشن اندروید کوینگرام از آخرین مطالب بازارهای مالی و رمزارز ها با خبر باشید، قیمت تمامی رمزارز ها در لحظه چک کنید و نرخ آنها را با مبدل ارز کوینگرام به یکدیگر تبدیل کنید، با دیگر افراد در مورد تحلیل ها و مطالب گفت و گو کنید، سبد دارایی ارزهای دیجیتال خودتان را بسازید و از سود و زیان خود در بازه های زمانی مختلف با خبر باشید و با شرکت رایگان در مسابقات پیش بینی رمزارز جایزه ببرید.
coingram
coingram
کوینگرام

استارتاپ کوینگرام به عنوان یک رسانه تخصصی در حوزه بازار های مالی وارز های دیجیتال ، فعالیت خود را از تیر 1398 شروع کرد. هدف ما از ابتدا آموزش وآشنایی مردم با علم و فناوری آینده یعنی بلاک چین بوده است. آشنایی با انواع ارز های دیجیتال مانند بیت کوین، اتریوم، آدا کاردانو و بقیه رمزارز ها میتواند ما را در انتخاب خرید و سرمایه گذاری در این حوزه بسیار بیشتر کمک کند. همان طور که سرمایه گذاری ها و ورود پول به این حوزه روز به روز بیشتر می شود، مسئولیت ما برای آگاهی بخشی و اطلاع رسانی بیشتر می شود تا کسی درگیر پروژه های کلاه برداری و طرح های پانزی نشود.

برگزیده ها

درآمد از کوینگرام

شرایط و قوانین

مفاهیم پایه

آشنایی با بلاکچین

آشنایی با بیتکوین

آشنایی با اتریوم

کوینگرام

درباره ما

ارتباط با ما

شبکه های اجتماعی

اینستاگرامتلگرام

کلیه ی حقوق این سایت نزد کوینگرام محفوظ بوده و بازنشر محتوای اختصاصی با ذکر منبع بلامانع است.