coingram
کوینگرام

نوسان

قیمت

نام ارز

2.1%

72,345 $

4,839,880,500 تومان

Bitcoin

Bitcoin

btc

1.1%

2,642 $

176,773,884 تومان

Ethereum

Ethereum

eth

0.1%

0.9995 $

66,867 تومان

Tether

Tether

usdt

0.1%

602.9 $

40,332,003 تومان

Binance Coin

Binance Coin

bnb

0%

180.7 $

12,088,830 تومان

Solana

Solana

sol

0.1%

0.9998 $

66,887 تومان

USD Coin

USD Coin

usdc

0.4%

0.5247 $

35,102 تومان

XRP

XRP

xrp

7.7%

0.1763 $

11,794 تومان

Dogecoin

Dogecoin

doge

1.1%

2,642 $

176,743,779 تومان

Staked Ether

Staked Ether

steth

1.7%

0.1667 $

11,152 تومان

TRON

TRON

trx

معنی مقررات FATF برای ارزهای دیجیتال چیست؟ / شرایط برای کاربران ایرانی سخت‌تر می‌شود

08/اسفند/1398
افزودن به نشان شده ها
معنی مقررات FATF برای ارزهای دیجیتال چیست؟ / شرایط برای کاربران ایرانی سخت‌تر می‌شود
ارز دیجیتال
اخبار داخلی
FATF
3145
دقیقه

به نظر می‌رسد باید منتظر سخت‌تر شدن مقررات بین‌المللی برای حوزه ارزهای دیجیتال باشیم. کارگروه ویژه اقدام مالی (FATF) طی دستورالعملی که سال ۲۰۱۹ به تصویب رساند، از کشورهای عضو خود می‌خواهد تا برای مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم، نظارت بر تراکنش‌های مربوط به ارزهای دیجیتال را افزایش دهند. اگرچه تمام صنعت ارزهای دیجیتال تحت تاثیر مقررات جدید قرار می‌گیرد، شرایط برای شهروندان کشوری مانند ایران که تحریم‌های سخت آمریکا را تحمل می‌کند و در لیست سیاه FATF قرار دارد، به مراتب بدتر است.

اختصاصی ارزدیجیتال – ژوئن ۲۰۱۹ (خرداد ۹۸) بود که دستورالعمل‌های نهایی FATF برای ارزهای دیجیتال اعلام شد. طبق این دستورالعمل‌ها، تمامی ارائه‌دهندگان خدمات دارایی‌های مجازی از جمله صرافی‌های ارزهای دیجیتال، باید اطلاعات مشتریان خود را جمع‌آوری و با یکدیگر به اشتراک بگذارند.

طبق مقررات اعلام‌شده، کشورهای عضو FATF، موظفند از موارد زیر اطمینان حاصل کنند:

«اطلاعات دقیق و ضروری شروع‌کننده‌ی عملیات (ارسال‌کننده) و اطلاعات ضروری ذی‌نفع (گیرنده) را دریافت و نگهداری کرده و در صورت وجود نهاد ذی‌نفع، این اطلاعات را به آن ارائه کنند. همچنین، باید از وجود و نگهداری اطلاعاتِ ضروری فرستنده و اطلاعات ضروری و دقیق گیرنده، اطمینان حاصل کنند. اطلاعات مورد نیاز برای هر انتقال وجه عبارتند از:

  • نام شروع‌کننده‌ عملیات (فرستنده)
  • شماره‌‌ حساب شروع‌کننده‌ عملیات که از آن در انجام تراکنش استفاده شده است. (آدرس کیف پول)
  • آدرس فیزیکی (جغرافیایی)، یا شماره شناسایی ملی و یا شماره شناسایی مشتری (نه شماره تراکنش)، و یا تاریخ و محل تولد که منحصراً هویت شروع‌کننده‌ تراکنش را برای نهاد ذی‌نفع مشخص می‌کند.
  • نام گیرنده
  • شماره‌‌ حساب گیرنده که از آن در انجام تراکنش استفاده شده است.

کشورهای عضو تا ۱۲ ماه (ژوئن ۲۰۲۰) فرصت دارند که این مقررات را اجرا کنند. در غیر این‌صورت، ابتدا وارد لیست خاکستری و سپس لیست سیاه این سازمان می‌شوند؛ اتفاقی که چند روز پیش برای ایران رخ داد و به دلیل عدم پذیرش لوایح ضد پولشویی FATF، وارد لیست سیاه این سازمان شد.

مقررات ضد پولشویی فقط محدود به FATF نمی‌شود. پنجمین دستورالعمل ضد پولشوییِ اتحادیه اروپا تحت عنوان «5AMLD» به صورت رسمی از ۲۰ ژانویه ۲۰۲۰ لازم‌الاجرا شد که طبق آن تمام کسب‌وکارهای مرتبط با دارایی‌های دیجیتال ملزم به دریافت اطلاعات هویتی مشتریان خود شدند.

اجبار احراز هویت در صرافی‌ها

از این مقررات این‌گونه برداشت می‌شود که صرافی‌های ارز دیجیتال و پلتفرم‌هایی که به صورت امانی (custodial) دارایی‌های دیجیتال کاربران را ذخیره می‌کنند، باید سیاست «شناخت مشتری» (KYC) را اجرا کنند که به معنای احراز هویت با مدارک شناسایی یا پاسپورت است.

پلتفرم‌های امانی آن‌هایی هستند که به کاربران کلید خصوصی دارایی‌هایشان را نمی‌دهند و به نوعی از آن‌ها امانت‌داری می‌کنند. کیف پول‌های موجود در صرافی‌های متمرکز از این نوع هستند.

لازم به ذکر است که این مقررات شامل حال کیف پول‌های غیرامانی که به کاربران کلید خصوصی یا عبارات بازیابی (بک‌آپ) ارائه می‌دهند، نمی‌شود. بنابراین کیف پول‌هایی مانند بلاک چین داتکام، کوینومی، لجر، ترزور، اتمیک، تراست و هر کیف پولی که کلید خصوصی یا کلمات بازیابی را در اختیار کاربر قرار می‌دهد، شامل استانداردهای FATF نیستند.

در حال حاضر در بیشتر صرافی‌های بزرگ ارز دیجیتال از جمله بایننس، کاربران اجباری در احراز هویت ندارند، مگر در شرایط خاصی که نیاز به برداشت یا معامله مقدار زیادی پول (به عنوان مثال بیش از ۲ بیت کوین در روز) باشد. اما طبق مقررات جدید، برای ۱,۰۰۰ دلار به بالا باید احراز هویت انجام شود.

نگرانی‌های آمریکا در مورد ایران

ایالات متحده آمریکا طی یک ماه اخیر در حوزه قانون‌گذاری ارزهای دیجیتال بسیار پرکار بوده است. در لایحه بودجه پیشنهادی ۴.۸ میلیارد دلاری آمریکا که ۹ فوریه از سوی دولت ترامپ منتشر شد به وضوح از کلمه «Cryptocurrency» نام برده شده و عنوان شده است که علاوه بر وزارت خزانه‌داری آمریکا، سرویس سری ایالات‌متحده، زیر مجموعه وزارت امنیت میهن این کشور، وظیفه نظارت بر ارزهای دیجیتال را خواهد داشت.

در لایحه بودجه آمریکا در خصوص اهداف این اقدام می‌خوانیم:

اخلال در امر تامین بودجه تروریست‌ها، امکان مقابله با کشورهای سرکش و آن‌هایی حقوق بشر را زیر پا می‌گذارند و همچنین شناسایی جرایم مالی.

وزیر خزانه‌داری آمریکا هم در دفاع از این لایحه بودجه اعلام کرد که این کشور نظارت بر حوزه ارزهای دیجیتال را به شدت گسترش می‌دهد. همچنین در همین ماه، مخفی کردن تراکنش‌های بیت کوین از سوی وزارت دادگستری آمریکا جرم شناخته شد.

روزنامه نیویورک تایمز در گزارش دو هفته پیش خود نوشت که دولت ترامپ نسبت به احتمال استفاده از فناوری بلاک چین و ارزهای دیجیتال برای «دور زدن تحریم‌های آمریکا بر علیه کشورهایی مانند ایران» به صورت فزاینده‌ای نگران است.

با توجه به مواردی که ذکر شد، به احتمال زیاد باید شاهد توجه جدی قانون‌گذاران به صنعت ارزهای دیجیتال و به‌خصوص فعالیت‌های ایران در این حوزه باشیم.

آیا معامله‌گران ایرانی باید نگران باشند؟

هنوز مشخص نیست که آیا صرافی‌های بزرگ مقررات FATF يا همان احراز هویت اجباری را پیاده می‌کنند یا خیر.

برای پذیرش دستورالعمل‌ها توسط صرافی‌ ابتدا باید دولت کشوری که صرافی در آن فعالیت می‌کند آن‌ها را اجرا کند. به عنوان نمونه، مشخص نیست که بایننس تحت قوانین کدام کشور فعالیت می‌کند. البته این شرکت برای گسترش فعالیت‌های خود مجبور است که دستورالعمل‌های FATF را بپذیرد. این صرافی چندی پیش با شرکت «Coinfirm» برای استفاده از پلتفرم ضد پولشویی این شرکت قرارداد همکاری امضا کرد.

همانطور که گفتیم، کشورها تا ژوئن ۲۰۲۰ (خرداد یا تیر ۹۹) فرصت دارند که مقررات ارزهای دیجیتال را پیاده‌سازی کنند.

اما برای ایران از همین حالا وضعیت تقریبا مشخص است. این کشور از یک طرف تحت تحریم‌های شدید آمریکا قرار دارد و از طرف دیگر در لیست سیاه FATF وارد شده است و بنابراین هیچ شرکتی حق ارائه خدمات مالی به ایران را ندارد. همچنین اغلب صرافی‌های بین‌المللی هم در شرایط استفاده از خدمات خود اعلام کرده‌اند که به ساکنین کشورهای تحت تحریم خدمات ارائه نخواهند داد.

اغلب معامله‌گران ارز دیجیتال در ایران با تغییر آی‌پی و به عنوان یک فرد خارجی در صرافی‌های ارز دیجیتال فعالیت می‌کنند. طبق مشاهدات و تجربیات قبلی، اگر با آی‌پی ایران در صرافی‌های بین‌المللی ارز دیجیتال فعالیت کنید یا به هر نحوی مشخص شود که از کشور ایران ثبت نام کرده‌اید، خطر مسدود شدن حساب یا حتی بلوکه شدن دارایی‌ها تا حد زیادی وجود دارد.

باید به این نکته توجه داشت که با توجه به سخت‌تر شدن قوانین، احتمالاً صرافی‌ها روش‌های جدیدتری را برای شناسایی محل فعالیت کاربران به کار بگیرند.

در حال حاضر برای کاربرانی که با آی‌پی کشورهای دیگر در صرافی‌های خارجی فعالیت می‌کنند، به احتمال فراوان قبل از اجرا شدن احراز هویت اجباری، فرصت داده خواهد شد و از قبل اعلام می‌شود. بنابراین در صورت اعلام رسمی صرافی می‌توانید برای برداشت دارایی‌های خود اقدام کنید. توجه داشته باشید که این موضوع قطعی نیست و ممکن است قوانین بدون اطلاع قبلی اجرا شوند.

به طور کلی، پیشنهاد می‌شود که تا حد امکان دارایی‌های خود را روی کیف پول‌های معتبری که به شما کلید خصوصی یا عبارات بازیابی می‌دهند، ذخیره کنید.

منبع:

ارز دیجیتال


امتیاز دادن به خبر

با لایک کردن هر خبر شما می توانید کوین بیشتر جایزه بگیرید


مطالب مرتبط با این موضوع

مسدودسازی موقت صرافی‌های رمزارزی توسط بانک مرکزی؛ بازگشت به روال عادی

مسدودسازی موقت صرافی‌های رمزارزی توسط بانک مرکزی؛ بازگشت به روال عادی

یک حامی ارز دیجیتال موقتا رئیس مجلس نمایندگان آمریکا شد!

یک حامی ارز دیجیتال موقتا رئیس مجلس نمایندگان آمریکا شد!

تحقیقات درباره رونالدینیو به دلیل مشارکت در یک کلاهبرداری کریپتویی!

تحقیقات درباره رونالدینیو به دلیل مشارکت در یک کلاهبرداری کریپتویی!

اخبار مهم بازار رمزارزها در این هفته!

اخبار مهم بازار رمزارزها در این هفته!

ایلان ماسک از نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری طرفدار بیت‌کوین، حمایت کرد.

ایلان ماسک از نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری طرفدار بیت‌کوین، حمایت کرد.


تحلیل کاربران

fatf ارزهای دیجیتال

asghar

08/اسفند/1398

به نظر می‌رسد باید منتظر سخت‌تر شدن مقررات بین‌المللی برای حوزه ارزهای دیجیتال باشیم. کارگروه ویژه اقدام مالی (FATF) طی دستورالعملی که سال ۲۰۱۹ به تصویب رساند، از کشورهای عضو خود می‌خواهد تا برای مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم، نظارت بر تراکنش‌های مربوط به ارزهای دیجیتال را افزایش دهند.

17

قوانین

soheilstar

08/اسفند/1398

به هر صورت در تمامی کارهای اقتصادی که با پول و حسابهای مالی سرو کار دارند ، نیاز به صدور قوانین و تعهد به اجرای آن وجود دارد. در عرصه ارزهای دیجیتال نیز نیاز به قواتین بین المللی است تا بتوان از کلاهبرداریها و سود جویی جلو گیری کرد

7

FATF

Bagro

08/اسفند/1398

مبارزه با جرایم کلان اقتصادی و فراملی بر عهده این سازمان بزرگ فرادولتی است. کشورهایی ک هزینه های غیر متعارف در سایر نقاط جهان می کنند و طرف قرارداد و کارهای انجام گرفته در این زمینه را از دید دیگر کشورها پنهان می کنند، در لیست سیاه این سازمان قرار می گیرند.

9

آینده

ak74

09/اسفند/1398

فعلا که قیمت دلار و سکه و ماشین بالا رفت یکجا خوندم که تکنیکالیست ها و فاندامنتالیست ها پیش بینی کردن دلار بالای ۲۰هزلر و سکه بالا ۷۴۰۰۰۰۰۰ هم بره

1

خدابه داد کاربران ایرانی برسد

aryamehr.tehrani

08/اسفند/1398

امیدوارم دولتهای تحریم کننده،حساب مردم رااز دولت جدا کنند و همین درآمد کوچک رااز مردم تحت فشار کشور مان نگیرند.

11

toba

toba

08/اسفند/1398

به نظر من AFTF مقررات سخت تر وپیچیده تری داره میگیره برای ایران که مبارزه با پول شویی و قاچاق هست امیدوارم در موردارزهایی دیجیتالی در موردایران نباشه

10

صرافی ایرانی

nima.aghaei

08/اسفند/1398

امیدوارم با وجود تحریم ها و اضافه شدن شرایط جدید صزافی های ایرانی با مشکل مواجه نشن و اونها بتونن فعالیت خودشون رو ادامه بدن. تا حداقل از این راه بشه از کیف پولشون استفاده کرد

6

راه فرار

hasanfh

08/اسفند/1398

ارزهای دیجیتال زیادی وجود داذند ک به هیچ وجه امکان پیگیری ارسال کننده و فرستنده در آن موجود نیست، این ارزها بسیار مناسب برای فرار از تحریم ها هستند درحال حاضر چندین ارگان در کشور بر روی بعضی از این ارزها سرکایه گذاری کرده اند، با این حال شاید قوانین جدید وضع شوند و ارزش ارزهای دیجیتال را بخطر بیندازند

6

fatf

Bist1234

08/اسفند/1398

گروه ویژه اقدام مالی یا به اختصار اف‌ای‌تی‌اف، FATF، همچنین شناخته شده با نام GAFI, یک سازمان بین دولتی است که در سال ۱۹۸۹ با ابتکار جی۷ با نگرش به سیاست‌های توسعه برای مبارزه با پول‌شویی بنیاد شده‌است. این سازمان در سال ۲۰۰۱ به کارزار مبارزه با تأمین مالی تروریسم پیوست,که چندروزپیش به علت نپیوستن ایران به این نهاد،ایران رادرلیست سیاه خودقراردادوکاربرای ایران از قبل بدترشد

10

fate

[email protected]

08/اسفند/1398

ایران در این زمینه داره کارهای انجام میده وبه نتیجه های خوبی هم رسیده و راه دور زدن تحریم ها رو بلده

21

تحریم

mehdi.79

09/اسفند/1398

بسیاری از کشور ها که در تحریم های امریکا به سر میبرند مردم جامعه انها به کسب ارز های مجازی روی اورده اند که خیلی زود در ایران هم شاهد طیف وسیع تری از این ارزها و استفاده از انها که باعث سهولت در کارها میشود هستیم

4

قانون مضر

poorya.h

09/اسفند/1398

در کل هر نوع قانونی که وضع شه به ضرر مردم ایران میشه در این شرایط بد اقتصادی و تحریم باید امید داشت که از این شرایط خارج شیم و با تمام قوا اقتصادمون رو نجات بدیم

3

توافق G20

gholam reza

09/اسفند/1398

توافق G20: تنظیم مقررات ارزهای دیجیتال مطابق استانداردهای FATF کشورهای عضو گروه 20، در دومین جلسه سران که در بوینس آیرس آرژانتین برگزار شد، بر سر تنظیم مقررات ارزهای دیجیتال در راستای استانداردهای گروه ویژه اقدام مالی (FATF) به توافق رسیدند. دارایی های رمزنگاری را به منظور مبارزه با پولشویی تنظیم مقررات می کنیم روزنامه صعودی گزارش داد، روز شنبه یک اعلامیه مشترک توسط همه ی کشورهای عضو گروه 20 به طور رسمی امضا شد. این سند تصدیق می کند با توجه به رشد سریع دیجیتالی شدن اقتصاد جهانی، انجام “اصلاحات ضروری” مورد نیاز است. گروه 20 برای یک رویکرد تنظیمی در رابطه با ارزهای دیجیتال یا دارایی های دیجیتال، پیرو استانداردهای گروه ویژه اقدام مالی FATF به توافق رسید.

1

واستفاده کاربران ایرانی از ارزهای دیجیتال وFATF

زارع

08/اسفند/1398

باتصویب نکردنFATF ایران جزلیست سیاه رفت که کار ان مبارزه با پولشویی است وهمچنین نگرانی امریکا از اچنم سبب شدن که نظارت کافی بر صرافی های ارز های دیجیتال وحتی بیشتر نظارت بر کارهایی که ایران برای دورزدن تحریم ها استفاده میکند هست ولی ایران با هوشیاری زیاد نمگذارد کوچکترین خدشه ای در کارش پیدا شود اگر این اتحاد وهمدلی بود ومنافق خودی دربین نباشد هیچوقت یک ایرانی با شکست روبه رونخواهد شد ولی همیشه ایران ازدرون ضربه میبیند چون هیچ کشوری از درون کشوری دیگر اطلاع پیدا نمیکند به جز اینکه پای منافق خودی وسط باشد خداریشه هرچه دشمن علیه دین وکشوراست بخشکاند

10

پول شویی

[email protected]

08/اسفند/1398

قانونfatf قانون مبارزه با پول شویی هست که کشور ایران هنوز به اون تن نداده واز ابزارهای مختلف خودش استفاده میکنه و این احتمال را داره که فعلا ایران به این قانون جواب مثبت نده

11

سیستم تشخیص گناهکار و بی گناه

xmx

08/اسفند/1398

امیدوارم در آینده ساز و کاری برای کاربران عادی کشورهای تحت تحریم ترتیب داده شود تا بر اساس نام کشور یا شماره آی پی و موارد عمومی اینچنینی مورد تحریم قرار نگیرند و حقوق افراد بی گناه عادی بیش از این پایمال نشود ...

3

ایران زیر ذره بین fatf

نوید

13/مهر/1400

بد بینی اروپایی ها نسبت به اقدامات ایران باعث میشه که اونا اینجوری سنگ اندازی کنن جلوی پای ایران و مانع پیشرفت ایران در این حوزه بشن

2

شرایط سخت

ak74

08/اسفند/1398

اگر fatf روی رمزارزها اجرا بشه برای افراد و گروه ها و کشورهایی که می خواهند پول شویی کنند خیلی بد می شود و شاید برلی افراد معمولی هم محدودیت هایی اجرا شود...

8

FATF

rezasofi

08/اسفند/1398

FATF  یک قرارداد نیست، یک سازمان بین دولتی است. « گروه ویژه اقدام مالی» (Financial Action Task Force  – FATF) در سال 1989 به ابتکار کشورهای عضو گروه «جی 7» تشکیل شد تا بررسی‌هایی درباره وضعیت قوانین مبارزه با پول‌شویی در بازارهای مختلف مالی را در سرتاسرجهان انجام دهد و

17

fatf

hojjat.ben

08/اسفند/1398

در شرایط بی اعتمادی و خشونت هایی که در سراسر جهان صورت میگیرد نظارت و کنترل هر نوع تراکنشی را از سوی دولت ها و سازمانها ملزم می داند لذا ارز های دیجیتال هم که خاصیت غیر متمرکزی دارند بیشتر مورد حمله قرار خواهند گرفت و ایرانیان چون در لیست سیاه قرار دارند در معرض اتهام و سختی شرایط خواهند بود

6

بی معنی شدن ارزها

ali22m66

08/اسفند/1398

مهمترین دلیل وجود ارزهای دیجیتال اینه که دو طرف معامله کننده مخفی می‌مونن و یکی دیگه از دلایل این تحریم‌های گاه و بیگاه آمریکاست آمریکا در واقع از این ترس نداره که کشورهای تحریم شده تحریم رو دور بزنن آمریکا در واقع میدونه دلار بی ارزش شده الان بیشتر کشورها دارن با ارز خودشون خرید و فروش میکنن و میدونن اگه ارزهای دیجیتال قدرتشون بیشتر بشه سرعت بی‌ارزشی دلار تندتر شده

6

FATF

09121393625

08/اسفند/1398

در خصوص این سازمان به دلیل مبارزه با پول شویی و قاچاق و ,هرگونه معاملات غیر شفاف این سازمان نظارتی قسط برخورد و جلوگیری با این مسائل را بر عهده دارد قطعا با وضعیتی که ایران دارد و تحریمهایی که شده مسئله ارزی قیمت صعودی از این بابت به خودش گرفته و شرایط مالی وخیم تر و تورم روز افزون پدید آمده به هر حال این جریان FATF به ضرر اقتصاد مردم ایران تمام شد

7

FATF چیست؟

tarahom

08/اسفند/1398

اف‌ای‌تی‌اف (FATF) یک سازمان فرادولتی است که سیاست‌ها و استانداردهای مبارزه با جرایم مالی، از جمله پولشویی و تامین مالی تروریسم را طراحی و ترویج می‌کند. این استانداردها، پولشویی، تامین مالی تروریسم و سایر تهدیدهای مربوط به سیستم مالی بین‌المللی را هدف قرار داده است.

7

پولشویی

roya53

09/اسفند/1398

اگر سپاه در ایران بدنبال ورود به این ارز باشه برای فرار از پولشویی و ادامه کارهای گذشته که از نظر آمریکا کمک به تروریست هست قطعا مقررات سختری لحاظ میشه و این برای کاربران عادی خوشایند نیست .متاسفانه هرجا نام ایران ورود میکنه اولین کسانی که متضرر میشن مردم عادی هستند .

3

FATF در ارز دیجیتال معنا ندارد

zak

10/اسفند/1398

امیدوارم هیچ صرافی ارز دیجیتالی زیر بار همچین قانونی نره. بحث فقط بحث منافع ایران نیست بحث سر مزیت بالقوه ارزهای دیجیتال ست

6

تذکر مهم برای کاربران ایرانی

shabshekan

08/اسفند/1398

با سلام و روز بخیر و ارزوی سلامتی برای دوستان گرامی،،،،نهایتا کنفرانس اقدام مشترک مالی یا به اختصار FATFتشکیل شد و با توجه به اقدامات ایران در تصویب نکردن این قانون ،ایران در لیست سیاه این نهاد قرار گرفت،،الا برکت ا...،،،در این مورد کاربران گرامی باید چند نکته مهم را رعایت کنند،،1=تمام موجودی دیجیتال خود را از صرافی ها به کیف پول سخت افزار یا کیف پول کاغذی یا کیف های که کلید خصوصی را میدهد مانند بلاک چین یا تراست،انتقال دهند،تا مبادا زحمت انها یک شبه بر باد رود،

15

مبارزه با پولشویی

melika_y

08/اسفند/1398

نظارت در حوزه ی ارزهای دیجیتال از ان سو که میزان کلاهبرداری را کاهش میدهد خوب است اما هر کشوری باید به یک اندازه در این زمینه امتیاز داشته باشد.

8

ابزار فشار

minister

08/اسفند/1398

اف ای تی اف ابزار فشاری بر کشورهای در حال توسعه یا کشورهایی که برخلاف مسیر ایالات متحده و هم پیمانانش حرکت میکنند شده است .مبارزه با تروریسم و غیره فقط بهانه ای است برای فشار.وگرنه خود امریکا علنا از داعش که سرامد تروریستهاست حمایت میکند.

5

دانلود اپلیکیشن موبایل کوینگرام

با اپلیکیشن اندروید کوینگرام از آخرین مطالب بازارهای مالی و رمزارز ها با خبر باشید، قیمت تمامی رمزارز ها در لحظه چک کنید و نرخ آنها را با مبدل ارز کوینگرام به یکدیگر تبدیل کنید، با دیگر افراد در مورد تحلیل ها و مطالب گفت و گو کنید، سبد دارایی ارزهای دیجیتال خودتان را بسازید و از سود و زیان خود در بازه های زمانی مختلف با خبر باشید و با شرکت رایگان در مسابقات پیش بینی رمزارز جایزه ببرید.
coingram
coingram
کوینگرام

استارتاپ کوینگرام به عنوان یک رسانه تخصصی در حوزه بازار های مالی وارز های دیجیتال ، فعالیت خود را از تیر 1398 شروع کرد. هدف ما از ابتدا آموزش وآشنایی مردم با علم و فناوری آینده یعنی بلاک چین بوده است. آشنایی با انواع ارز های دیجیتال مانند بیت کوین، اتریوم، آدا کاردانو و بقیه رمزارز ها میتواند ما را در انتخاب خرید و سرمایه گذاری در این حوزه بسیار بیشتر کمک کند. همان طور که سرمایه گذاری ها و ورود پول به این حوزه روز به روز بیشتر می شود، مسئولیت ما برای آگاهی بخشی و اطلاع رسانی بیشتر می شود تا کسی درگیر پروژه های کلاه برداری و طرح های پانزی نشود.

برگزیده ها

درآمد از کوینگرام

شرایط و قوانین

مفاهیم پایه

آشنایی با بلاکچین

آشنایی با بیتکوین

آشنایی با اتریوم

کوینگرام

درباره ما

ارتباط با ما

شبکه های اجتماعی

اینستاگرامتلگرام

کلیه ی حقوق این سایت نزد کوینگرام محفوظ بوده و بازنشر محتوای اختصاصی با ذکر منبع بلامانع است.