مدتی است که ارز دیجیتال کینگ مانی به بازار آمده است. در حال حاضر نمیتوان آن را به طور قطعی در کنار ارزهای مشکوک دیگر قرار داد. ارزهای مشکوک و کلاهبرداری مانند e2c، فوین کوین (Foin) یا بیلیون کوین (tbc). بخاطر آنکه بر خلاف این ارزها، کینگ مانی را میتوان تبدیل به بیت کوین کرد. (البته در حال حاضر این کار ممکن است و معلوم نیست که در آینده نیز امکان تبدیل این ارز به بیت کوین وجود داشته باشد یا نه. چراکه کینگ مانی در هیچ صرافی معتبری در دنیا عرضه نمیشود. و صرافیهایی که در حال حاضر این تبدیل را انجام میدهند هم آنقدر معروف و حتی معتبر نیستند.) این ارز مانند همان فوین و tbc میان کاربران ایرانی محبوب شده است. اما هنوز سوالهای زیادی درباره آن وجود دارد. چرا اکثر ورودیهای سایت کینگ مانی و یوتی بایت را ایرانیان تشکیل میدهند؟ چرا مقاله موجود در سایت اینقدر کلی و فاقد محتوای ارزشمند است؟ چگونه میتوان به ارزی که در یک بازه زمانی ۹۰ درصد از ارزشش را از دست میدهد اعتماد کرد؟ و غیره.
هدف این نوشته تنها این موضوع است که پیش از هر تصمیمی برای سرمایهگذاری، مطالعات و ملاحظات لازم انجام گیرد. این نوشته به هیچ عنوان به دنبال اثبات هیچ چیزی نیست!
تفاوت ارز دیجیتال کینگمانی با سایر ارزهای مشکوک
۱. مهمترین و بزرگترین تفاوت
میتوان ارز دیجیتال کینگ مانی را به بیت کوین (و برعکس بیت کوین را به کینگ مانی) تبدیل کرد. این امر در سایت (و اپلیکیشن گوشی همراه) یوتی بایت ( utbyte ) امکانپذیر است. این موضوع درباره ارزی مانند فوین کاملا برعکس است. اگر شما فوین بخرید، احتمالا دیگر نتوانید آن را به پول نقد یا بیت کوین تبدیل کنید. البته باید گفت که این موضوع تا این لحظه و در زمان نگارش این نوشته صادق بوده است. اینکه آیا در آینده نیز میتوان کینگ مانی را همچنان در این صرافیها به بیت کوین تبدیل کرد یا نه معلوم نیست.
۲. لیست شدن در کوینمارکتکپ | coinmarketcap.com
اخیرا kingmoney به لیست کوین مارکت کپ اضافه شده است. اگر در این سایت ارزهای TBC و Foin را جست و جو کنید، متوجه خواهید شد که اولی وجود ندارد و لیست نشده است و درباره دومی نیز هشداری نمایش داده میشود. این در حالی است که چندی پیش کینگ مانی به این لیست اضافه شده است.
لیستی از موارد مشکوک درباره ارز دیجیتال کینگمانی
۱. سایت کینگ مانی برای سوئیس است، اما بیش از ۷۰ درصد کاربران آن را ایرانیها تشکیل میدهند. ظاهرا کشور سوئیس تنها یک سرپوش است.
۲. وایت پیپر (یا مقاله) منتشر شده از این ارز در سایت رسمی آن، خالی از هر گونه ارزش و مفاهیم تکنیکال است. جالبتر آن است که از ۷ صفحه مقاله (!)، ۳.۵ صفحه آن کاملا خالی است !
۳. یبش از ۷۸٪ کاربران صرافی یوتیبایت را ایرانیها تشکیل میدهند! ظاهرا این صرافی، تنها برای ایرانیان و ارز کینگ مانی است!
۴. این ارز کاهش ۹۰٪ را در قیمت خود، در تاریخ ۲۰ ژانویه ۲۰۲۰ تجربه کرده است. داستانی شبیه به ارز فوین (ارز فوین نیز به طور ساختگی قیمتش تا ۳۰۰۰ دلار بالا رفت و به یکباره به زیر ۱۰ دلار رفت. آن زمان بود که کلاهبرداران برای همیشه ناپدید شدند)
۵. این ارز در هیچ یک از صرافیهای معتبر دنیا معامله نمیشود.
در ادامه به هر یک از این موارد کاملتر خواهیم پرداخت.
۱. ظاهرا کینگ مانی، ارزی است برای ایرانیها!
همانطور که در تصویر زیر میبینید، چیزی بیش از 70 درصد ورودیهای سایت کینگ مانی از ایران است. این در حالی است که سایت کینگ مانی خود را شرکتی سوئیسی معرفی میکند. میتوان گفت که هدف این سایت ایرانیها است و سوئیسی خواندن خود تنها پوششی برای پنهان کردن این موضوع است.
میزان سهم ایرانیها در ورودی سایت کینگ مانی
این موضوع درباره سایت یوتیبایت نیز صحت دارد. باید گفت که تبدیل بیت کوین به کینگ مانی و برعکس در خود سایت کینگ مانی انجام نمیشود. برای انجام این تبدیل باید از سایتهای دیگری همچون یوتی بایت (utbyte.io) استفاده کرد. نکته جالب درباره این ارز آن است که حدود ۸۰ درصد کاربران و میزان ورودیهای آن را باز هم ایرانیان تشکیل میدهند.
میزان سهم ایرانیها در ورودی سایت یوتی بایت
۲. وایتپیپر عجیب kingmoney
وایت پیپر کینگ مانی ۷ صفحه دارد که در زیر میتوانید مشاهده کنید.
وایت پیپر
چند نکته جالب درباره این مقاله وجود دارد. گذشته از اینکه مقاله بسیار بسیار کلی و بدون اشاره به جزئیات نوشته شده است، باید گفت که استانداردهای لازم برای یک مقاله نیز رعایت نشده است (کافی است نگاهی به صفحه آخر شود، هیچ منبعی وجود ندارد و تنها سه اسم آورده شده است. حتی زحمت ظاهرسازی نیز داده نشده است.)
اما اگر بخوایم کمی با جزئیات صحبت کنیم، میتوانیم به موضع اجماع در ارزهای رمزپایه بپردازیم. موضوع اجماع یک اصل جدانشدنی و حیاتی در بلاکچین است. بدون آن بلاکچین بی معنا است. در این مقاله هیچ صحبتی از این موضوع نشده است. مگر ممکن است که بلوکها در یک شبکه بلاکچین به طور خودکار ایجاد شوند؟ نودها یا گرههای این شبکه کجا است؟ چگونه وقتی گرههای شبکه معلوم نیست تمرکززدایی انجام خواهد شد؟ مگر میشود ارز دیجیتالی را بدون پاسخ گویی به این سوالات ایجاد کرد؟؟!!
در عوض نویسندگان در ابتدای این مقاله به موضوع بازاریابی شبکهای این ارز اشاره کردهاند.
۳. موضوعات مشکوک دیگر
- خرید و فروش ارزی که در صرافیهای معتبر از آن پشتیبانی نمیشود پرریسک است.
- این ارز در تاریخ خود در طول یک ماه بیش از ۶۰۰ درصد افزایش قیمت داشته. در زمانی دیگر نیز (۲۰ ژانویه) قیمت آن ۹۰ درصد (!) کاهش یافته است. به نظر میرسد قیمتها دستکاری میشود و بازار آن را تعیین نمیکند.
حال به ترجمه خود سایت kingmoney میپردازیم:
ارز کینگ مانی چیست
KingMoney یا کینگ مانی یک رمز ارز یا ارز دیجیتال است که سعی دارد حمل و نقل ارزش در صنعت بازاریابی شبکه ای (مجازی) را آسانتر کند.
این فعالیتها شامل به وجود آوردن ارزشی قابل انتقال در شبکه (سیستم بازاریابی شبکهای) به عنوان یک جایگزین برای کمیسیون انجام یک کار و یا پول کالاها در شبکه است.
سایت کینگ مانی | kingmoney.io
وب سایت رسمی این ارز به آدرس kingmoney.io/about است. این سایت به کشور سوئیس تعلق دارد. اما توجه کنید که شما در خود این سایت نمیتوانید به تبدیل ارزهای دیجیتال به یکدیگر (مثلا تبدیل کینگ مانی به بیت کوین) بپردازید. این کار در سایتهای رسمی دیگر همچون Utbyte.io انجام خواهد شد. خرید کینگ مانی و تبدیل آن به بیت کوین در اپلیکیشن یوتی بایت ( utbyte ) ممکن است.
توجه: کوینگرام به هیچ عنوان سرمایه گذاری بر کوین های با ریسک بالا را توصیه نمیکند.
نظر شما درباره این ارز چیست؟ تحلیل خود را با ما و دیگر کاربران در میان بگذارید
(منبع ، کمک گرفته شده از سایت رابکس)
منبع: