coingram
کوینگرام

نوسان

قیمت

نام ارز

2%

72,353 $

4,840,415,700 تومان

Bitcoin

Bitcoin

btc

2%

2,665 $

178,280,472 تومان

Ethereum

Ethereum

eth

0.1%

0.9995 $

66,867 تومان

Tether

Tether

usdt

0.4%

602.1 $

40,282,497 تومان

Binance Coin

Binance Coin

bnb

0.6%

178.64 $

11,951,016 تومان

Solana

Solana

sol

0%

0.9997 $

66,880 تومان

USD Coin

USD Coin

usdc

0.2%

0.5236 $

35,029 تومان

XRP

XRP

xrp

2.1%

2,666 $

178,335,330 تومان

Staked Ether

Staked Ether

steth

5.8%

0.174 $

11,641 تومان

Dogecoin

Dogecoin

doge

2.1%

0.1675 $

11,206 تومان

TRON

TRON

trx

۱۰ نکته که منفی شدن قیمت نفت درباره بیت کوین به ما یادآوری کرد

04/اردیبهشت/1399
افزودن به نشان شده ها
۱۰ نکته که منفی شدن قیمت نفت درباره بیت کوین به ما یادآوری کرد
Bitcoin
OIL
اخبار
تحلیل
4440
8 دقیقه

بهای معاملات آتی نفت آمریکا در روز دوشنبه‌ی هفته‌ی جاری، برای اولین بار در تاریخ منفی شد. پیامد این اتفاق برای بیت کوین چیست؟ آیا خوب است یا بد؟

همه‌گیری ویروس کرونا به‌اندازه‌ای بر اقتصاد جهانی سایه افکنده که تقاضای انرژی با سقوطی ناگهانی روبه‌رو شده است. کاهش تردد خودروها و توقف سفرهای هوایی، از جمله عوامل اصلی این کاهش تقاضا است.

با ادامه‌ی این شرایط نامتوازن تا هفته‌ی جاری، سرانجام با اشباع مخازن ذخیره‌سازی نفت، تاجرها وادار شدند برای خلاصی از بند تعهدات مربوط به تحویل نفت، نه‌تنها این کالای استراتژیک را رایگان تحویل مشتریان بدهند، بلکه با پرداخت مبلغی بیشتر به آن‌ها، باعث قیمت منفی نفت شوند. گفتنی است، قراردادهای آتی ماه می نفت خام وست تگزاس اینترمدیت (West Texas Intermediate) با تاریخ سررسید سه‌شنبه‌ی هفته‌ی جاری، از قیمت مثبت ۳۰ دلار به منفی ۳۷.۶۳ دلار برای هر بشکه رسید. ناگفته نماند که قراردادهای آتی ماه ژوئن نیز با کاهش ۱۵ درصدی به ۲۱ دلار در هر بشکه رسیده است و این یعنی بهای نفت، این طلای سیاه در سال ۲۰۲۰، سقوطی ۶۰ درصدی را تجربه کرده است.

نمودار ۲۰ ساله قیمت نفت

بیت کوین نیز در روز دوشنبه با کاهش ۳.۵ درصدی به محدوده‌ی قیمتی ۶۹۰۰ دلار رسید؛ واکنشی که برای بازار پرنوسان ارزهای دیجیتال، چندان دور از انتظار نبود.

بنابراین، از این قیمت بی‌سابقه‌ی نفت چه نکاتی را می‌توان دریافت؟ وب‌سایت کوین دسک در گزارش اخیر خود برای پاسخ به این سوال، دیدگاه‌های تنی چند از معامله‌گران، تحلیلگران و مدیران اجرایی بازار ارزهای دیجیتال را گردآوری کرده است که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌شود.

۱- در کوتاه‌مدت، سقوط بهای نفت، باعث تورم منفی می‌شود. رانندگان هنگام بازگشت به جاده‌ها، بهای کمتری برای تأمین سوخت خودروهای خود خواهند پرداخت. شرکت‌های هواپیمایی نیز می‌توانند سوخت ناوگان هوایی خود را با قیمت کمتری تأمین کنند. تولیدکنندگان پلاستیک هم از این کاهش قیمت بی‌نصیب نمی‌مانند و شاهد کاهش هزینه‌های مواد اولیه خود خواهند بود. به طور گسترده‌تر، برای آن‌ دسته از معامله‌گران بیت کوین که این ارز دیجیتال را یک ابزار پوششی برای در امان ماندن از تورم می‌بینند، سقوط ناگهانی بهای نفت می‌تواند هشداری باشد که چگونه بحران اقتصادی ضدتورمی ناشی از کرونا می‌تواند رنگ واقعیت به خود بگیرد؛ حتی با وجود تزریق هزاران میلیارد دلار منابع مالی از سوی فدرال رزرو و دیگر بانک‌های مرکزی جهان.

جان تودارو (John Todaro)، مدیر بخش تحقیقات تریدبلاک (TradeBlock) می‌گوید:

اگر بیت کوین را یک ابزار پوشش ریسک در برابر تورم می‌بینید، تمام این رخدادها می‌تواند آن را تحت فشار بگذارد. اکنون این دلار است که واقعاً در برابر تمامی دارایی‌ها تقویت می‌شود.

۲- برخلاف نفت یا دیگر کالاهای دارای تحویل فیزیکی، بیت کوین فیزیکی نیست و هیچ نگرانی برای ذخیره‌سازی آن به عنوان کالای تجاری وجود ندارد. بازارهای آتی با تحویل فیزیکی، معامله‌گران را ملزم می‌کنند تا هنگام فرارسیدن سررسید یک قرارداد آتی، خود را برای تحویل گرفتن آن آماده کنند. اما در مورد بیت کوین، داستان به کلی متفاوت است و احتمال بسیار ناچیزی وجود دارد که تحویل بیت کوین به مشکلاتی نظیر محدودیت ظرفیت فیزیکی بربخورد.

جف دورمن (Jeff Dorman)، معاون ارشد سرمایه‌گذاری شرکت آرکا فاندز (Arca Funds) در ایمیلی نوشته است:

بازارهای نفت، کماکان یکی از بازارهای سنتی ناکارایی هستند که باید منحل شوند. این واقعیت که تحویل یک بشکه نفت از نظر فیزیکی غیرممکن است، نشان می‌دهد که این سیستم همانند بسیاری از سیستم‌های دیگر، کاملاً درهم شکسته و نیاز به تغییر دارد.

۳- در بحبوحه‌ی آشفتگی کنونی حاکم بر اقتصاد و بازار جهانی، بیت کوین توانسته خودش را حفظ کند. مطالعه‌ای که پیش‌تر در هفته‌ی گذشته توسط شعبه‌ی کانزاس سیتی بانک مرکزی آمریکا منتشر شد، خاطرنشان کرده که به‌طور تاریخی، از اوراق خزانه‌‌ی ۱۰ ساله‌ی ایالات متحده «همواره» به عنوان پناهگاهی امن در بحران‌ها یاد می‌شده، در حالی که از طلا «بعضی از اوقات» به عنوان دارایی امن نام برده شده و «هرگز» بیت کوین، پناهگاه امنی برای بحران‌ها نبوده است. اما در زمان نوشتن این مقاله، بیت کوین از ابتدای سال ۲۰۲۰ تاکنون تنها ۳.۸ درصد کاهش قیمت داشته (تقریباً خود را در برابر دلار آمریکا حفظ کرده)، طلا ۱۲ درصد رشد داشته و شاخص اس‌اند‌پی ۵۰۰ (S&P 500)‌ شاهد افت ۱۳ درصدی بوده است. سقوط بهای نفت باعث شده که بیت کوین در مقام مقایسه، باثبات‌تر به نظر برسد.

ماتی گرینسپن (Mati Greenspan)، بنیان‌گذار بنگاه کوانتوم اکونومیکس (Quantum Economics)، فعال در حوزه‌ی تجزیه و تحلیل ارز دیجیتال و فارکس در ایمیلی خطاب به مشتریان خود نوشته است:

به تمام کسانی که کارآمدی بیت کوین به عنوان یک ابزار ذخیره‌ی ارزش را به چالش کشیده‌اند و این روایت را بازخوانی می‌کنند که بیت کوین نتوانسته در کوران بحران‌ها ارزش خود را حفظ کند، می‌گویم که در کمال ادب، با نظر آن‌ها مخالفم.

۴- در مقایسه با ETF نفت، بهانه‌ها برای عدم پذیرش ETF بیت کوین قابل پذیرش نیست. در تاریخ ۱۲ مارس (۲۲ اسفند ۹۸)، قیمت بیت کوین با افتی ۴۰ درصدی مواجه شد و سرمایه‌گذاران و معامله‌گران در تمامی بازارهای مالی شروع به تبدیل دارایی‌های خود به پول نقد کردند. چنین نوساناتی نشان‌دهنده‌ی ریسک ذاتی بازارهای ارزهای دیجیتال است و کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) از همین رو از تصویب ETFهای بیت کوین سرباز زده است (البته علاوه بر نوسانات زیاد، بازار ارزهای دیجیتال در معرض اتهام دستکاری بازار نیز قرار دارد)؛ اما بازار نفت که دارای چندین ETF تاییدشده است، در سایه‌ی اوپک فعالیت می‌کند که در واقع یک کارتل بین‌المللی از کشورهای تولیدکننده‌ی نفت است که در تلاش‌ هستند با تعیین سهمیه، نبض قیمت نفت را در بازارها در دست داشته باشند. نشانه‌های کنونی از نوسانات بازار نفت، برخی از دلایل مطرح‌شده برای تأخیر در تصویب ETF بیت کوین را زیر سوال می‌برند.

جوتیکا چو (Juthica Chou)، معاون ارشد عملیات لجرایکس (LedgerX)، فعال در حوزه‌ی ابزار مشتقه بیت کوین در روز دوشنبه توییت کرد:

یک ETF بیت کوین با ریسک زیادی همراه است؛ اما آیا من می‌توانم شما را به انجام قراردادهای اختیار معامله (options) روی ETFهای نفت با اهرم ترغیب کنم؟

نوسانات ۳۰ روزه‌ی قیمت نفت و بیت کوین

۵- احتمال اختصاص کمک‌های مالی بیشتر از سوی دولت همراه با اعطای وام‌های اضطراری کلان‌تر توسط بانک‌های مرکزی. با سقوط بهای نفت، احتمال دارد میزان بدهی‌های معوق در صنعت انرژی به شدت افزایش یابد. بنابراین بانک‌ها ممکن است با زیان‌های ناشی از عدم وصول مطالبات خود روبه‌رو شوند و این به ناآرامی فزاینده‌ی بازارهای بدهی بینجامد. جان ویلیامز (John Williams)، رئیس شعبه‌ی نیویورک بانک مرکزی آمریکا، هفته‌ی گذشته طی یک سخنرانی گفت که او و هم‌قطارانش همه توان خود را به کار گرفته‌اند تا با پشتیبانی از بازارهای مالی کمک کنند اقتصاد بتواند سرپا بماند. هنوز معلوم نیست که قرار است فدرال رزرو چه اقدامی را برای کمک به بازار نفت یا شرکت‌های نفتی یا صنعت دیگری که در میانه‌ی این بحران، دچار فروپاشی شود، در دستور کار خود قرار دهد. با توجه به اظهار اطمینان مقامات فدرال رزرو، تصویب بسته‌های مشوق مالی دیگر، دشوار است. این می‌تواند به معنای بروز تورم بیشتر برای بازگشت اقتصاد به اوضاع عادی و افزایش تقاضا باشد.

تودارو گفته است:

آن‌ها می‌خواهند دلارهای بیشتری را به سیستم تزریق کنند.

۶- کاهش بهای نفت نشان می‌دهد که جهان تا چه میزان آغوشش را به روی پذیرش فناوری‌های جدید باز کرده است. ماه گذشته، رسانه‌ها خبر دادند که دورکاری «یکی از قهرمان‌های ستایش‌نشده‌ی» بحران ناشی از ویروس کرونا بوده است. بر اساس تخمین‌های سرانگشتی، بسیاری از نیروهای کاری خبره که نماینده‌ی نیمی از اقتصاد هستند، توانسته‌اند کارهای خود را از خانه انجام دهند. این تغییر سریع، به اقتصاد این امکان را داده است تا از آسیب‌های عمیق‌تر جلوگیری کند؛ به ویژه آنکه طی چهار هفته‌ی اخیر، حدود ۲۲ میلیون نفر در آمریکا اعلام بیکاری کرده‌اند. هرچه کارها به سمت اینترنتی شدن پیش می‌رود، به نفع بیت کوین و دیگر بازارهای ارزهای دیجیتال است و این شرایط می‌تواند منجر به کاهش سودمندی اسکناس‌های کاغذی کثیف بشود. در این میان، نفت ممکن است یک بازنده‌ی تمام عیار باشد.

ریچ رزنبلوم (Rich Rosenblum)، مدیر سابق بخش معاملات نفتی گلدمن ساکس که اکنون سکان هدایت گروه بازارها در بنگاه دادوستد دارایی دیجیتال جی‌اس‌آر (GSR)‌ را در دست دارد، در ایمیلی نوشته است:

فناوری باعث شده که هم قیمت نفت ارزان شود و هم استفاده از آن مقرون به‌ صرفه‌تر شود و این خود کاهش تقاضای این کالا را در پی داشته است. در مقابل، ارز دیجیتال یک محصول آینده‌نگرانه هستند که از شرایط کنونی برای گذار به یک زندگی مبتنی بر فناوری تماماً متصل، بهره‌مند می‌شود.

۷- برخلاف نفت، میزان عرضه‌ی بیت کوین، قابل پیش‌بینی است. افت بهای نفت باعث شده تا غول‌های دولتی نفتی از جمله عربستان سعودی، روسیه و مکزیک اقدام به امضای موافقتنامه‌های کاهش تولید کنند و احتمال دارد تولیدکنندگان ایالات متحده نیز در واکنش به کاهش سودآوری خود دست به توقف تولید بزنند. ممکن است در زمان سقوط قیمت بیت کوین یا در مواقعی مانند وقوع هاوینگ، ماینرها به دلیل کاهش سودآوری از شبکه‌ی استخراج خارج شوند، اما صدور و عرضه بیت کوین‌های جدید به شدت با قوانین پایه‌ی رایانه‌ای شبکه‌ی بیت کوین، از زمان راه‌اندازی بلاک چین آن در ۱۱ سال پیش تا به امروز، کنترل می‌شود.

جو دیپاسکاله (Joe DiPasquale)، مدیر اجرایی صندوق سرمایه‌گذاری پوششی بیت بال کپیتال (BitBull Capital) در ایمیلی نوشته است:

برخلاف نفت، میزان تولید بیت کوین توسط پروتکل آن کنترل می‌شود و بر اساس رخدادهای سیاسی – جغرافیایی تغییری نمی‌کند.

در ادامه‌ی ایمیل وی آمده است:

سقوط بهای نفت، بخشی از بحران اقتصاد کنونی جهان است. در این میان، ما شاهد چاپ بی‌سابقه‌ی پول نیز هستیم که باعث افت ارزش ثروت‌ در سراسر جهان می‌شود. در مقابل، کل عرضه‌ی بیت کوین ثابت است و سرعت انتشار آن با گذشت زمان، کاهش می‌یابد و این باعث می‌شود منحنی عرضه‌ی آن پیش‌بینی‌پذیرتر باشد.

۸- وقوع شگفتی‌های بیشتری در بازار به دلیل شیوع کرونا در راه است. بهای بیت کوین پس از نوسانات شدید در اوایل سال جاری میلادی، طی هفته‌های اخیر در محدوده‌ی تقریبی ۶,۴۰۰ تا ۷,۴۰۰ دلار تثبیت شده است. یکی از دلایل احتمالی این است که ژرفای بحران ناشی از شیوع ویروس کرونا هنوز ناپیداست. هفته‌هاست که تنی چند از مدیران ارشد صنعت نفت نسبت به اشباع مخازن نفتی در صورت عدم توقف تولید، هشدار داده‌اند، اما تا دوشنبه، بازار معاملات آتی نفت، شاهد قیمت‌های منفی نبود.

تودارو می‌گوید:

فعلاً بیت کوین در یک محدوده خاص معامله می‌شود؛ چراکه ما هنوز نمی‌دانیم قرار است اقتصاد به چه سمت و سویی حرکت کند.

۹- سودآوری ماینرها احتمالاً زیاد دست‌خوش تغییر نمی‌شود. بسیاری از ماینرهای بزرگ بیت کوین از قراردادهای تاًمین برق طولانی‌مدت استفاده می‌کنند تا بتوانند از قیمت‌های عمده‌فروشی انرژی بهره‌مند شوند. بنابراین حتی اگر کاهش شدید قیمت نفت منجر به کاهش هزینه‌های دیگر سوخت‌ها نظیر گاز طبیعی شود،این احتمال خیلی کم است که شاهد وقوع یک کاهش فوری در هزینه‌های تولید ماینرهای بیت کوین باشیم.

رزنبلوم می‌گوید که «این تا حد زیادی یک تاثیر سوم (غیرمستقیم) است.» در مقابل، اگر قیمت بیت کوین متعاقب وقوع هاوینگ در ماه می، دو برابر نشود، صنعت استخراج ارزهای دیجیتال ممکن است شاهد یک تکان شدید مشابه آنچه در صنعت نفت رخ داد، باشد.

۱۰- بیت کوینرها از هجمه‌ها و انتقادات علنی خسته شده‌اند. کامرون وینکلووس، رئیس جمینای (Gemini)، فعال در حوزه‌ی سرمایه گذاری ارزهای دیجیتال طی توییتی نوشته است:

نفت دیگر نمی‌تواند یک ابزار مناسب و قابل اعتماد برای ذخیره‌ی ارزش باشد.

احتمالاً سرمایه‌گذاران معدودی تاکنون چنین دیدی داشته‌اند. اما نکته جامع‌تر در این میان، آن است که همیشه آغوش غول‌های وال استریت از جمله مورگان استنلی و گلدمن سکس به روی نفت باز بوده و آن‌ها به دید یک بازار رشدیافته به بازار این طلای سیاه می‌نگریسته‌اند. اکنون ورق برگشته و نفت دیگر جایگاه پیشین را ندارد.

رزونبلوم می‌گوید:

هرچه انگشتان بیشتری به سوی بیت کوین نشانه می‌روند، آشکارتر می‌شود که تا چه حد اوضاع در بازارهای سنتی کالاهای تجاری از نظر جابه‌جایی‌های عظیم، بدتر است. همین باعث می‌شود که نوک پیکان انتقاداتی که بازار بیت کوین را هدف گرفته بودند، از این ارز دیجیتال دور شود.

حساب توییتری بیت کوین با کنایه به سقوط قیمت نفت نوشت:

بیت کوین هرگز در یک روز ۱۱۰ درصد سقوط نکرده است.

منبع:

ارز دیجیتال


امتیاز دادن به خبر

با لایک کردن هر خبر شما می توانید کوین بیشتر جایزه بگیرید


مطالب مرتبط با این موضوع

صعود چشمگیر اپتوس: دو برابر شدن قیمت APT در ۳ ماه و پیش‌بینی ادامه روند صعودی

صعود چشمگیر اپتوس: دو برابر شدن قیمت APT در ۳ ماه و پیش‌بینی ادامه روند صعودی

رویدادهای کلیدی که می‌توانند قیمت بیت کوین را در هفته جاری تغییر دهند

رویدادهای کلیدی که می‌توانند قیمت بیت کوین را در هفته جاری تغییر دهند

مستند جدید HBO : پیتر تاد همان ساتوشی ناکاموتو است؟

مستند جدید HBO : پیتر تاد همان ساتوشی ناکاموتو است؟

پیتر برانت: الگوی «سه موش کور» در بیت‌کوین ممکن است به کاهش قیمت منجر شود!

پیتر برانت: الگوی «سه موش کور» در بیت‌کوین ممکن است به کاهش قیمت منجر شود!

آغاز نوسانات شدید در Uptober: تأثیر تنش‌های ژئوپلیتیکی بر بازار کریپتو!

آغاز نوسانات شدید در Uptober: تأثیر تنش‌های ژئوپلیتیکی بر بازار کریپتو!


تحلیل کاربران

نفت و بیتکوین

rahimfar258

04/اردیبهشت/1399

نفت یک کالای مصرفیه و ممکنه بشدت افت کنه، اما بنظرم بیتکوین به یک‌ ارزش جهانی تبدیل شده و همیشه میتونه ارزش ذاتی کسب شده خودشو حفظ کنه.

14

اقتصاد جهان

amin66

05/اردیبهشت/1399

در این مدتی جهان درگیر ویروس کرونا شده و ایجاد محدودیت های گسترده باعث فلج شدن اقتصاد شده و این روند تا از بین رفتن ویروس ادامه دارد

3

تاثیر کرونا بر قیمت نفت

Roozbeh9277

05/اردیبهشت/1399

همه‌گیری ویروس کرونا به‌اندازه‌ای بر اقتصاد جهانی سایه افکنده که تقاضای انرژی با سقوطی ناگهانی روبه‌رو شده است. کاهش تردد خودروها و توقف سفرهای هوایی، از جمله عوامل اصلی این کاهش تقاضا است. با ادامه‌ی این شرایط نامتوازن تا هفته‌ی جاری، سرانجام با اشباع مخازن ذخیره‌سازی نفت، تاجرها مجبور شدند برای خلاصی از بند تعهدات مربوط به تحویل نفت، نه‌تنها این کالای استراتژیک را رایگان تحویل مشتریان بدهند، بلکه با پرداخت مبلغی بیشتر به آن‌ها، باعث قیمت منفی نفت شوند. گفتنی است، قراردادهای آتی ماه می نفت خام وست تگزاس اینترمدیت (West Texas Intermediate) با تاریخ سررسید سه‌شنبه‌ی هفته‌ی جاری، از قیمت مثبت ۳۰ دلار به منفی ۳۷.۶۳ دلار برای هر بشکه رسید. ناگفته نماند که قراردادهای آتی ماه ژوئن نیز با کاهش ۱۵ درصدی به ۲۱ دلار در هر بشکه رسیده است و این یعنی بهای نفت، این طلای سیاه در سال ۲۰۲۰، سقوطی ۶۰ درصدی را تجربه کرده است.

0

نفت و ارز دیجیتال

Amir3549708661

04/اردیبهشت/1399

نفت یک کالای مصرفی است و احتمال افت زیادی دارد ،اما ارز دیجیتال در آینده به یک ارزش جهانی تبدیل میشود

9

کاهش قیمت بیت کوین با سقوط بازار سنتی

nima.aghaei

04/اردیبهشت/1399

بیت کوین در روزها و ماه های گذشته نشون داده که وابستگی زیادی به بازارهای سنتی از جمله بورس نیز داشته. این وابستگی نشان دهنده این خواهد بود که بیت کوین به تنهایی یک ارز نمیتونه باشه و هنوز وابسته دلار و سرمایه گذاریهایی که از خرید این ارز در بازار بورس شده پیروی میکنه و نمیشه اون رو طلای دیجیتال خوند. بلکه بورس دیجیتال تا به امروز بوده

19

شمشیر دو دم

VRNT

05/اردیبهشت/1399

شاید ذات ارز دیجیتال مبرا از مشکلات نوسانات نف باشد ول فراموش نکنیم پول دیجیتال هم وسیله مبادله است و رکود و کاهش فعالیتهای اقتصادی اثرگذار است.

1

نفت

faizy parveen

04/اردیبهشت/1399

افت شدید نفت ناشی از عملکردهای اخیر دولت کشورهای دیگه و البته بیماری کرونا قطعا این اوضاع به این شکل باقی نخواهد ماند.....

14

نفت

munawwar ali

04/اردیبهشت/1399

افت شدید نفت ناشی از عملکردهای اخیر دولت کشورهای دیگه و البته بیماری کرونا قطعا این اوضاع به این شکل باقی نخواهد ماند.....

12

نفت

kavous_35

18/اردیبهشت/1399

همه‌گیری ویروس کرونا به‌اندازه‌ای بر اقتصاد جهانی سایه افکنده که تقاضای انرژی با سقوطی ناگهانی روبه‌رو شده است. کاهش تردد خودروها و توقف سفرهای هوایی، از جمله عوامل اصلی این کاهش تقاضا است.

1

سقوط قیمت نفت

alireza1378

04/اردیبهشت/1399

سقوط قیمت نفت این روز ها بسیار خبری نا خوشایند است برای کشور ما چون در ایران بیشنر درآمد ها از بخش نفت تامین میشود و این شاخص ها اینطور نشان میدهد که ما باید تولیدات خود را بر پایه محصولات دیگرمان استوار کنیم و از این تک محصولی بودن در بیاییم و انشاالله جهش تولید داشته باشیم .

11

تاثیر سقوط قیمت نفت بر بازار ارزهای دیجیتال

ghader68

04/اردیبهشت/1399

با سقوط قیمت نفت وست تگزاس در چند روز گذشته و سقوط نفت برنت در چند ساعت گذشته سرمایه گذاران شروع به فروش برگه های سهام خود در بازار ارزهای دیجیتال کردند که این امر موجب شد قیمت بیت کوین امروز تا ۶ هزار و ۸۷۰ دلار پایین آید. اما در خصوص سایر ارزهای دیجیتال وضعیت بهتر است و گویا قیمت اتریوم از زمان شیوع ویروس کرونا تا سقوط قیمت نفت در کانال ۱۷۰ دلاری تثبیت شده است. اما لایت کوین که از اول هفته گذشته تا قبل از بحران نفتی قیمت آن تنها ۱۰ سنت افزایش یافته بود و به قیمت ۴۲ دلار رسیده بود با ریزش دو دلاری مواجه شده است و امروز قیمت این ارز دیجیتال به ۴۰.۷۷ دلار رسید

23

نفت

محمد رضا صیامی

04/اردیبهشت/1399

با این حساب قرارداد و قیمت آتی قراردادی است که در آن انجام دادوستد و قیمت گذاری مربوط به آینده می‌شود.

8

نکتہ

mohd askari

05/اردیبهشت/1399

برخلاف نفت یا دیگر کالاهای دارای تحویل فیزیکی، بیت کوین فیزیکی نیست و هیچ نگرانی برای ذخیره‌سازی آن به عنوان کالای تجاری وجود ندارد. بازارهای آتی با تحویل فیزیکی، معامله‌گران را ملزم می‌کنند تا هنگام فرارسیدن سررسید یک قرارداد آتی، خود را برای تحویل گرفتن آن آماده کنند. اما در مورد بیت کوین، داستان به کلی متفاوت است و احتمال بسیار ناچیزی وجود دارد که تحویل بیت کوین به مشکلاتی نظیر محدودیت ظرفیت فیزیکی بربخورد

8

ارتباط مستقیم هش ریت

zetarf

04/اردیبهشت/1399

گرگ سیپولارو (Greg Cipolaro) موسس شرکت تحلیل ارز دیجیتال Digital Asset Research در این خصوص گفت: اگر ماینرها با سودآوری مواجه نباشند یا دستگاه های غیر مقرون به صرفه داشته باشند به احتمال زیاد آنها را خاموش خواهند کرد. هش ریت نیز ارتباط با مستقیمی با قیمت دارد.

16

نفت

reyhankh

04/اردیبهشت/1399

افت شدید نفت ناشی از عملکردهای اخیر دولت کشورهای دیگه و البته بیماری کروناس ؛ قطعا این اوضاع به این شکل باقی نخواهد ماند.

13

نفت وبیت کوین

marwan

25/فروردین/1402

فراهم کردن محلی مناسب برای ذخیره‌سازی نفت یکی از مشکلاتی است که این صنعت را با معضل رو به رو کرده است. از طرف دیگر بیت‌کوین یک دارایی دیجیتال به حساب می‌آید که مشکلی از نظر فضای ذخیره‌سازی، این دارایی با ارزش را تهدید نمی‌کند.

2

ok

hafez4008

04/اردیبهشت/1399

بنظر من.خیلی خوب میشه کل دنیا از ارزهای دجیتال استفاده کنه حداقل کشورهایی که تحریمند مردمش راحتتر میشند

9

نفت

elaheyebahar

18/اردیبهشت/1399

مادر حال ورود برای پایان دادن از استفاده ی منابع فیزیکی هستیم و به ثبات رساندن دنیای دیجیتال پس هر دولت و هر اجتماعی بتوانند زودتر به این باور جامه ی عمل بپوشانند در نتیجه در دنیای بعدی که دیجیتال هست موفق تر واهند بود

0

بیت کوین

Karen.adnani

04/اردیبهشت/1399

تو این روزها که قیمت نفت کاهش ۶۰درصدی داشته و قیمتش منفی شده نشان میده که کرونا در اقتصاد بسیار بسیار مضر بوده و هست ولی با این وجود که بسیاری از مردم که در قرنطینه هستن به فکر استفاده از ارزهای دیجیتال هستن و همین باعث میشه که قیمت بیت کوین و دیگر ارزهای دیجیتال کم کم بالا بره و سرمایه گذاران بزرگ نیز با افزایش قیمت بیت کوین ارزهایه دیجیتالیی خودشونو میفروشن و احتمال زیاد همین باعث میشه تو روزهای آینده قیمت بیت کوین افت شدیدی کنه.

13

نفت

alivarj25

04/اردیبهشت/1399

نظر من اینه که بریم 100 بشکه نفت بخریم 3500 دلار هم روش میدن که میشه نیم بیتکوین خرید... ولی از شوخی گذشته ربط زیادی به بیتکوین نداره

2

اقتصادهای خرد و کلان

Bagro

04/اردیبهشت/1399

اوضاع بازارهای سنتی و با شیوع ویروس کرونا کاملا بهم ریخته و با کاهش بی سابقه قیمت نفت و درگیری های ذهنی دولت ها برای جلوگیری از بحران اقتصادی نقش ارزهای دیجیتال پررنگ تر میشه

21

نفت

rasoolef

04/اردیبهشت/1399

کاهش ارزش نفت در وضعیت کرونا نشان از بی ثبات بودن و هشدار آینده به کشورهای وابسته به نفت میباشد.هر چند تمامی زمینه های اقتصادی در حال حاضر در رکورد بی سابقه ای قرار دارند

9

بیت کوین قدرتمند ترین دارایی آینده

amir hossein 1234

04/اردیبهشت/1399

واقعا بیت کوین هیچ زمانی 110 درصد کاهش قیمت نداشته است و می توان گفت که در برابر بحران کرونا با ثبات ترین ارز بیت کوین است و حتی اگر ما فرض کنید که بی ثبات ترین و بدترین و ضعیف ترین ارز بیت کوین بوده باز هم با این بحران به ما نشان داده شد که فعالیت های غیر حضوری و بدون حضور فیزیکی مقاوم ترین ها هستند و حالا مطمئن باشید و یقین داشته باشید بیت کوین آینده درخشانی دارد تکرار می کنم بیت کوین آینده درخشانی دارد پس تعلل نکنید و از این فرصت خود را محدود نکنید.

21

قیمت نفت

mohi.soltan

04/اردیبهشت/1399

دیگه جنگ روانی بین کشورهای نفت خیز اینجور کار دست همه میده ، که قیمت نفت تگزاس امریکا به منفی 39 برسه ، کشورهای سود جو شروع به خرید نفت با این قیمتهای پایین میکنن تا سرمایه برتی اینده کشورشون جمع کرده باشن ، کرونا هم که اومده دیگه باد به پرچم سودجویان می فزه

10

ماشین زمان

mesüt

04/اردیبهشت/1399

دهه ها پیش که انسان ارزش طلای سیاه رو به خوبی درک کرد شاید هیچ وقت فکرش رو هم نمی‌کرد اینقدر تاثیر گذار باشه و بشه چرخ محرک اقتصاد برا خیلی از کشورها و حتی جهان، که انسان‌ها به خاطرش به جون هم بیفتن، هنوز اول کار بود و ناشناخته برای اکثر افراد و کشورها... و حتی خیلی ها بد بین و نا امید برای آینده آن، مثل الان رمز ارزها، به نظرتون کوین هم همون مسیر نفت رو طی میکنه و تاریخ تکرار میشه تو آینده؟!

9

قیمت بی سابقه نفت

sam9938

05/اردیبهشت/1399

با این. روند. که. پیش رو. داریم. معلوم. نیست قیمت نفت چه شود ولی به نظر من. با رفتن کرونا قیمت به حالت عادی خودش برمیگرده همینطور که بیت کوین به بالای ۷۷۰۰رسید دوستان

4

نکات منفی

adeel mehdi

04/اردیبهشت/1399

اینجا یادآوری شود کہ بہ طور گستردہ تر برای آن خستہ از معاملہ گران بیت کوین کہ این ارز دیجیتال را یک ابزار پوششی برای در امان ماندن از تورن می بینند

16

نفت

noor naqvi

04/اردیبهشت/1399

افت شدید نفت ناشی از عملکردهای اخیر دولت کشورهای دیگه و البته بیماری کرونا قطعا این اوضاع به این شکل باقی نخواهد ماند.....

11

نظرات

Mahmoud.nik

19/اردیبهشت/1399

قطعا این ویروس همه گیرروی بازارها تعصیرمیگذاشت یکیشم نفت اما همه میدانیم این شرایت موقت هست وباگذشت زمان شاهدبرگشت به روند بازاربه قبل خواهیم بود

1

کاهش قیمت نفت

hosein56

04/اردیبهشت/1399

با سلام کاهش قیمت نفت ۱۰ نکته نداره مهم‌ترین نکتش اینه که عربستان و آمریکا برای به زانو درآوردن ایران دارن قیمت نفت رو پایین میارن تا ایران رو از بدست آوردن درآمد ارزی محروم کنند تا به خواسته های آنها تسلیم شود

9

دولت

AhMadSr

04/اردیبهشت/1399

با آمدن ویروس کرونا بازار یابی ها را کساد کرده و نباید نفت را در چنین حالتی قرار دهند خواهشمندم رسیدگی کنند

6

نزول نفت

moji007

04/اردیبهشت/1399

نزول قیمت نفت بخاطر ارزه نفت توسط آمریکا و عربستان و دلیل دیگه اش هم بخاطر ویروس کرونا میتونه باشه که رو همه چی تاثیر گذاشته

9

افت قیمت نفت

mk68mk68

04/اردیبهشت/1399

افت شدید بیشتر به دلیل شیوع بیماری کرونا بوده.. تعطیل شدن بسیاری از کارگران و شرکت های بزرگ.. هزینه استخراج و هزینه نگهداری نفت بخاطر متوقف شدن صنعت.. بیماری کرونا باعث شد معاملات نفتی و نهوه قیمت استخراج نفت و نگهداری نفت به بیشترین حد خود برسه.. یعنی وقتی نفت استخراج میشه و روند آروم مصرف نفت .. و هزینه بسیار بالای نگهداری نفت به مدت طولانی.. کرونا باعث شد مشکل بزرگی در انتقال نفت در کشورهای مختلف .. منع ورود کشتی های نفت به بندرگاها و یا هزینه بالای نگهداشتن نفت در نفتکش ها و از این قبیل مشکلات.. حالا وقت رشد ارزهای اینترنتی میباشد.. ولی به زودی یک روند ثابت خواهد داشت و بهتون قول میدم قبله ثابت شدن ارزها یه کاهش نصبی خواهد داشت.. الان وقت فروش ارز میباشد.. شاید فردا دیر شود برای معاملات.. البته این فقط یک پیشنهاد است..

11

نفت

reza M

04/اردیبهشت/1399

طلای سیاه که خیلی از کشورهای بزرگ و کوچک اقتصاد و بودجه خودشونو بر اساس این انرژی فسیلی و خدادی می بندن .و اکثر کشورهای غربی برای این طلای سیاه بلاهای زیادی سر مردم خاورمیانه که از این انرژی زیاد بهرمندن نزاشتن اب خوش از گلشون بره پایین .الانم قیمت نفت اوردن پایین میان میخرن ذخیره میکنن و کشورهایی مثل انگلستان که ندارن خوب مفت بخرن بعد دوباره قیمت نفت میره بالا ....

9

بورس و ارز

lida.sb

04/اردیبهشت/1399

در شرایطی که اکثر کسب و کارها از رونق افتاده و ویروس کرونا برای مردم ضررهای زیادی رو بوجود آورد , اکثر افراد بفکر سرمایه گذاری در بورس و ارزهای دیجیتال افتادند امیدوارم ارزهای دیجیتال با صعدشون دنیا رو متحول کنند

13

بیت کوین اسب تک شاخ

honey.v

04/اردیبهشت/1399

با کاهش قیمت نفت خیلی از قیمتها کاهش پیدا کرد که تاثیرش رو با اینکه زیاد نبود روی بیت کوین دیدیم.ولی دوباره تونست ارزش خودشو ببره بالا.این کاهش همیشگی نیست و دوباره با افزایش قیمت روبه رو خواهیم شد.بیت کوین درسته روند نزولی داشته و خواهد داشت ولی در کل روندصعودی رو در پیش گرفته و با حمایت اعضا میتونه بیشتر و بیشتر باشه

13

انتظار،امید،بیم

VR1594

05/اردیبهشت/1399

از وظایف ارز دیجیتال حفظ و ذخیره ارزش است با توجه به رکود جهانی ناشی از کرونا و کاهش روند تقاضا واز طرفی کاهش پادش ماینرها در روزهای آتی پولبک قیمت اتفاق افتاده و با رصد قیمت فرصت خرید خواهد بود.

2

damon9093

damon9093

05/اردیبهشت/1399

تمامی اتفاقات اخیر ثابت کرد که بازار نفت روی انگشت آمریکا می چرخه آمریکا هم با یک ری اکشن خیلی ساده از این فرصت استفاده کرد تا ذخایر نفت خودش رو افزایش بده و بازم توی جهان حرف اول رو بزنه

3

ارزش ذاتی بیت کوین با نفت قابل مقایسه نیست!

Ahmadccccv

04/اردیبهشت/1399

بازار نفت به دلیل کرونا و کاهش مصرف آن به قیمتی منفی رسید و این پدیده قدرت کرونا را به همگان نشان داد.ولی آیا بیت کوین هم اینگونه است؟ قطعا نه چراکه بیت کوین نیاز به حضور فیزیکی برای تحویل داده شدن ندارد بیت کوین جایگزین پول های کثیف (فیات) خواهد شد یعنی در آینده چیزی به نام پول فیزیکی وجود ندارد بیت کوین سیاست های ضد تورمی را در درون خود جای داده است و این یعنی امن ترین ارز برای سرمایه گذاری البته نه برای بلند مدت چرا که شاید در کوتاه مدت نوسانات زیادی داشته باشد .

25

نفت

rahimi.qwe

04/اردیبهشت/1399

سلام و خسته نباشی خدمت ذوستان عزیز از نظر من پایین اومدن قیمت نفت بخاطر ویروس کرونا هست به همین دلیل کسب و کار بازار خوابیده

10

بیت کوین

مهدی چوپانی

08/اردیبهشت/1399

از نظر من از وقتی کرونا اومده کسب و کار های ریز و درشت در عرصه ملی و بین المللی با افت شدیدی مواجه بودن

1

بیت کوین. ونفت

leilaw_

04/اردیبهشت/1399

درکل اینتحلیل این نتیجه گیری رابه ما نشان میدهد بازارسرمایه گذاری نفت بااین وسعت وقدمت باتوجه به کاهش قیمت های اخیردرمقابل ارزهای دیجیتالی خصوصا بیت کوین نفت بیشتر ضرروافت دارد تاسرمایه گذاری دربیت کوین پس دراینده چرخش به. سوی بیت کوین برای سرمایه گذاری وقرارگرفتن درجایگاه بالاتری باقیمت بیشتر قراخوهد گرفت

8

وابسستگی

heydari.m

04/اردیبهشت/1399

خوشبختانه یکی از ویژگی ارز های دیجیتال اینه که وابسته نباشن. هرچند هنوز راه درازی در پیش دارن تا از اتفاقات بازارهای سنتی در امان بمونن،

13

تاثیر کاهش نفت (طلای سیاه)برارزهای دیجیتال

زارع

04/اردیبهشت/1399

درهفته گذشته با چنگ نفت بین عربستان وروسیه روبه روبودیم همین امر وشیوع بیماری کرونا وضع بازارهای نفت جهان را تغییر داد که با کاهش قیمت نفت حتی قیمت نفت برنت شمال هم کاهش چشم گیری داشت کاهش قیمت نفت باعث فروش سهام سهام داران شد وارزهای دیجیتال هم با کمی کاهش. روبه روشدند بیت کوین والتکوین هانیز ازکاهش نفت بی تاثیر نماندند وانهاهم کاهش پیدا کردند وخوشبختانه قیمت انها دوباره باکمی رشد روبه روخواهدداشت

18

mh9063

mohamad hosin

04/اردیبهشت/1399

سرمایه گذاری درارزهای دیجیتال باهوش مصنوعی رابرای موفقیت شمابرای کسب درامدیک پیشنهادعالی دارم براتون چطوری بیاین تلگرامم ادرسش بالاهست

24

متحول شدن اقتصاد جهان

۱۳۸۴سالار

20/اردیبهشت/1399

به نظر من شیوه کرونا باعث شده تا رقیب های بورس نفت برکنار شوند و بازار را دست ارز های پیشرفته بدهند تا آنها نیز خودشان را نشان بدهند با شیوه کرونا مردم با ارز های دیجیتالی بیشتر از سایر وقت ها آشنا شدن و دانستند کار آمدی این ارز جهانی خیلی بیشتر تصور آنها بوده و بسیار سود آور بود

1

اقتصاد

azadi

04/اردیبهشت/1399

تو این شرایط اقتصادی و کرونایی همه چیز حتی نفت داره میاد پایین ولی کرونا نه تنها تو مملکت ما هیچ تاثیری نداشته بلکه همه چیز گرون شده شب تو دیوار یه ماشین پسندیدم ۵۰تومن صبح پاشدم بهش زنگ بزنم قرار بذارم برا خرید دیدم شده ۵۸ تومن

13

بیت کوین درمقابل نفت

۰۹۹۲۵۹۰۵۵۰۷

04/اردیبهشت/1399

افت شدید قیمت نفت درروزهای اخیر بعلت عرضه نفت توسط امریکا وشوروی وعربستان وخرید بیش ازحد کشورها ودلالها جای برای انباروخرید نفت تا چند هاه اینده نیست اگرکس جای داشته باشد میتواند درخواست نفت بهرمیزان بکند ودرمقابل به جای دادن پول پول هم بگیرد این امرنشان داد نفت بااین وسعت وسابقه وبازار جهانی نشان داد بیشتراز اارزهایدیجیتالی زیان دیده وحالا نمیتواند جبران کند اما بیت کوین بامحدودیت بیشتر وعرضه درکشورهای کنتر نشان داد ارزش سرمایه گذاری بیشتر دارد وپاین امدن قیمت نفت برارزش بیت کوین افزود واین افزایش باسرعت درحال بالا رفتن بیشتر وبهتر وپیداکردن جای بالاتردرجوامع وکشورهای بیشتر برای سرمایه گذاری میشود

18

قهر تاریخی نفت با بیت کوین

shahkar71

04/اردیبهشت/1399

درسته افزایش یا کاهش نفت در جهان بر بعضی قیمت ها اثر موقتی میزاره ولی این اثرات دائمی نیست همین دیروز بیت کوین با صفر شدن قیمت نفت آمریکا کاهشی ناچیزی پیدا کرد ولی امروز دوباره به ۷۱۰۰ دلار برگشت.

21

نفت و بیت کویین

lotusss

04/اردیبهشت/1399

بیت کویین در این مدت نشان داده که ارز خوبیه پس قیمت نفت تاثیر شدیدی روی آن نداره درنتیجه ارز خیلی خوبیه

10

دانلود اپلیکیشن موبایل کوینگرام

با اپلیکیشن اندروید کوینگرام از آخرین مطالب بازارهای مالی و رمزارز ها با خبر باشید، قیمت تمامی رمزارز ها در لحظه چک کنید و نرخ آنها را با مبدل ارز کوینگرام به یکدیگر تبدیل کنید، با دیگر افراد در مورد تحلیل ها و مطالب گفت و گو کنید، سبد دارایی ارزهای دیجیتال خودتان را بسازید و از سود و زیان خود در بازه های زمانی مختلف با خبر باشید و با شرکت رایگان در مسابقات پیش بینی رمزارز جایزه ببرید.
coingram
coingram
کوینگرام

استارتاپ کوینگرام به عنوان یک رسانه تخصصی در حوزه بازار های مالی وارز های دیجیتال ، فعالیت خود را از تیر 1398 شروع کرد. هدف ما از ابتدا آموزش وآشنایی مردم با علم و فناوری آینده یعنی بلاک چین بوده است. آشنایی با انواع ارز های دیجیتال مانند بیت کوین، اتریوم، آدا کاردانو و بقیه رمزارز ها میتواند ما را در انتخاب خرید و سرمایه گذاری در این حوزه بسیار بیشتر کمک کند. همان طور که سرمایه گذاری ها و ورود پول به این حوزه روز به روز بیشتر می شود، مسئولیت ما برای آگاهی بخشی و اطلاع رسانی بیشتر می شود تا کسی درگیر پروژه های کلاه برداری و طرح های پانزی نشود.

برگزیده ها

درآمد از کوینگرام

شرایط و قوانین

مفاهیم پایه

آشنایی با بلاکچین

آشنایی با بیتکوین

آشنایی با اتریوم

کوینگرام

درباره ما

ارتباط با ما

شبکه های اجتماعی

اینستاگرامتلگرام

کلیه ی حقوق این سایت نزد کوینگرام محفوظ بوده و بازنشر محتوای اختصاصی با ذکر منبع بلامانع است.