coingram
کوینگرام

نوسان

قیمت

نام ارز

0.5%

97,836 $

6,877,870,800 تومان

Bitcoin

Bitcoin

btc

1.9%

3,293 $

231,514,772 تومان

Ethereum

Ethereum

eth

0.1%

1 $

70,300 تومان

Tether

Tether

usdt

3.8%

255.62 $

17,970,086 تومان

Solana

Solana

sol

1.2%

620 $

43,582,485 تومان

Binance Coin

Binance Coin

bnb

25.1%

1.41 $

99,123 تومان

XRP

XRP

xrp

1.8%

0.3995 $

28,085 تومان

Dogecoin

Dogecoin

doge

0%

0.9991 $

70,237 تومان

USD Coin

USD Coin

usdc

1.8%

3,293 $

231,494,385 تومان

Staked Ether

Staked Ether

steth

11.2%

0.8881 $

62,433 تومان

Cardano

Cardano

ada

جلسه FATF درباره قانون احراز هویت در کسب‌وکارهای ارزهای دیجیتال دو هفته دیگر برگزار می‌شود

20/خرداد/1399
افزودن به نشان شده ها
جلسه FATF درباره قانون احراز هویت در کسب‌وکارهای ارزهای دیجیتال دو هفته دیگر برگزار می‌شود
ارز دیجیتال
FATF
اخبار
4784
3 دقیقه

به نقل از سایت ارزدیجیتال ،

جلسه کارگروه ویژه اقدام مالی (FATF) دو هفته دیگر برگزار و در آن به بررسی تلاش‌های کشورهای عضو در جهت اجرای قوانین ابلاغ‌شده پرداخته خواهد شد. اجرای ملزومات احراز هویت برای ارائه‌دهندگان خدمات دارایی‌های مجازی نیز یکی از بحث‌های محوری این جلسه خواهد بود.

به گزارش کوین‌تلگراف، مطابق برنامه‌ریز‌ی‌ها گروه ویژه اقدام مالی در تاریخ ۲۴ ژوئن (۴ تیر ۹۹) جلسه‌ای با حضور تمام اعضای خود جهت ارزیابی پیشرفت ارائه‌دهندگان خدمات دارایی‌های مجازی (VASPs) در سراسر جهان در خصوص اجرایی کردن قانون انتقال اطلاعات تشکیل خواهد داد. طبق این قانون، اگر در یک تبادل پولی، چندین نهاد یا شرکت مالی دخیل باشند، اطلاعات هویتی و اطلاعات تراکنش، باید در اختیار تمامی طرفین درگیر به اشتراک گذاشته شود. در این صورت صرافی‌های ارزهای دیجیتال نیز موظف خواهند بود اطلاعات هویتی کاربران را در اختیار دیگر صرافی‌ها و نهادهای مربوطه قرار دهند.

به گزارش خبرگزاری فوربز، این جلسه‌ی کارگروه ویژه اقدام مالی طی دو هفته و به‌شکل مجازی تشکیل خواهد شد و بناست تا در آن در خصوص قوانین تعیین‌شده برای ارائه‌دهندگان خدمات دارایی‌های مجازی جهت تبعیت از قوانین مبارزه با پول‌شویی (AML) و تامین مالی تروریسم (ATF) بحث شود. از آنجایی که نتیجه تلاش‌های این گروه در جلسه مذکور مورد بررسی قرار می‌گیرد آن‌ها باید بتوانند به ارائه‌ی پیشرفت‌های خود در مورد اجرای قانون انتقال اطلاعات بپردازند.

در ژوئن سال ۲۰۱۹ (خرداد ۹۸) کارگروه ویژه اقدام مالی خواستار این شد تا دستورالعمل‌های قوانین ضد پول‌شویی بر روی ارزهای دیجیتال نیز اعمال شود. این دستورالعمل‌ها به‌عنوان قانون انتقال اطلاعات شناخته‌ می‌شود و با هدف جلوگیری از استفاده غیرقانونی ارزهای دیجیتال، صرافی‌ها را ملزم می‌کند تا از استفاده غیرقانونی ارزهای دیجیتال جلوگیری کنند.

FATF در آن زمان گفت که بر اجرای الزامات جدید توسط کشورها و ارائه‌دهندگان این خدمات نظارت خواهد کرد و یک بررسی جامع یک‌ساله را نیز در ژوئن سال ۲۰۲۰ انجام خواهد داد. به‌عبارت دیگر می‌توان گفت که کارگروه ویژه اقدام مالی، به فعالان این حوزه یک سال زمان داده است تا خود را با قوانین جدید هماهنگ کنند.

این دستورالعمل‌ها هرچند الزام قانونی ندارند اما به‌نوعی اجرای آنها ضروری است. هر کشوری که تا پایان وقت تعیین‌شده نسبت به اجرای قوانین اقدام نکند، در فهرست سیاه این کارگروه قرار می‌گیرد.

مایکل او (Michael Ou)، مدیر اجرایی شرکت کول‌بیتکس که در حال توسعه فناوری‌های در جهت اجرای قوانین است در مصاحبه‌ای اعلام کرد که تنها ۲۰ کشور از ۲۰۰ کشور عضو FATF، قوانینی در جهت اجرای قانون انتقال اطلاعات تصویب کرده‌اند. او در ادامه می‌افزاید:

کشورهای باقیمانده نیز به پیشرفت‌های چشمگیری در این زمینه دست یافته‌اند. اقدامات آن‌ها را در جلسه ۲۴ ژوئن مورد بحث قرار خواهند داد.

او پیش‌بینی می‌کند که در جلسات پیش رو، FATF خواسته‌های خود در زمینه رعایت این دستورالعمل‌ها از کشورهای عضو را تکرار کند. او در ادامه می‌افزاید:

این مسئله باعث می‌شود تا بیشتر ارائه‌دهندگان خدمات دارایی‌های مجازی در حوزه‌های مختلف برای سازگار شدن با این قوانین تا پایان مهلت تعیین‌شده تلاش کنند.

او همچنین می‌افزاید:

تا به امروز، تعداد بسیار کمی از VASPها خود را با این قوانین وفق داده‌اند.

با این حال، او معتقد است که این تعداد تا قبل از پایان سال به شکلی قابل‌توجه افزایش خواهد یافت.

برخی از فعالان صنعت ارزهای‌ دیجیتال اما، اجرایی شدن این قوانین را نزدیک نمی‌بینند. برای مثال شان جونز (Siân Jones) از اکس‌رگ (XReg) معتقد است که اجرای تمام و کمال دستورالعمل‌های قانون انتقال اطلاعات برای همه كشورهای عضو ممكن است سال‌ها طول بكشد.

علاوه بر رعایت خود این دستورالعمل‌ها، ارائه‌دهندگان خدمات دارایی‌های مجازی در کشورهای مختلف با این واقعیت روبرو خواهند بود که این قانون در کشورهای مختلف در زمان‌های متفاوتی به اجرا در خواهد آمد. طبق نظر او به همین دلیل هر حوزه قضایی ممکن است دستورالعمل‌ها را متفاوت تفسیر کند. وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفت:

در حال حاضر چندین راه‌کار مختلف برای همگام‌سازی با قانون انتقال اطلاعات وجود دارد، هر یک نیز نیازمند ارزیابی بایسته و اجرای اقدامات لازم است. اگر به‌کارگیری این ملزومات به زمان دیگری موکول شود، وقت برای صرافی‌ها کم خواهد آمد.

کول‌بیتکس راه‌حلی خاص خود در راستای دستورالعمل‌های FATF با نام سیگنابریج (Sygna Bridge) ارائه کرده که در ماه آوریل شروع به‌ کار کرد. این راه‌حل به صرافی‌ها اجازه می‌دهد تا به تبادل اطلاعات هویتی فرستنده‌ها و گیرنده‌های هر تراکنش بپردازند.

منبع:

ارز دیجیتال


امتیاز دادن به خبر

با لایک کردن هر خبر شما می توانید کوین بیشتر جایزه بگیرید


مطالب مرتبط با این موضوع

سی زد بایننس از زندان آزاد شد; تاثیر آزادی CZ  بر روی بازار چه خواهد بود؟

سی زد بایننس از زندان آزاد شد; تاثیر آزادی CZ بر روی بازار چه خواهد بود؟

تحلیلگر مطرح بازار ارز دیجیتال رویایی از قله‌های جدید برای بیت‌کوین، اتریوم و سولانا می‌کشد!

تحلیلگر مطرح بازار ارز دیجیتال رویایی از قله‌های جدید برای بیت‌کوین، اتریوم و سولانا می‌کشد!

ایلان ماسک با زبان طنز به نوسانات بازار کریپتو واکنش نشان می‌دهد!

ایلان ماسک با زبان طنز به نوسانات بازار کریپتو واکنش نشان می‌دهد!

کیف پولی که از 757 دلار به 880 هزار دلار رسید!

کیف پولی که از 757 دلار به 880 هزار دلار رسید!

ارزهای در خطر SEC کدام ها هستند؟

ارزهای در خطر SEC کدام ها هستند؟


تحلیل کاربران

عرض دیجیتال

poyan.m2

21/خرداد/1399

اینه تحدید به قرار گرفتن کشورها درلیست سیا کردن کار درستی نیس اما باید صبر کرد تا ببینیم تا دوهفته اینده چه پیامی دربار احزار حویت عرض دیجیتال گرفتا میشه

5

درخواست FATFاز ایران

SAEEDDS7

21/خرداد/1399

از ایران تقاضا میکند تمام نواقص خودرا درمقابل پولشویی وکلاهبرداری درست کند وبهش بپردازدوحلش کند تادیگرچنین اتفاقاتی برای هیچکس نیفتد

5

ایران با چاره

adele

20/خرداد/1399

ایران هنوز نفهمیده برای رشد و تعامل احتیاج به رابطه با دنیاداره و با رد پیشنهادات جهانی باعث تحریم ها و عقب ماندگی میشه

11

fatf

milad1368

20/خرداد/1399

خب این سازمان برای شفافیت مالی در تمام سازوکارهای معاملاتی در جهان بکار گرفته میشه که متاسفانه ایران چون نمیتونه شفاف سازی کنه عضوش نیست

10

مبارزه با پولشویی در fatf

telesm

20/خرداد/1399

مقررات مبارزه با پولشویی شامل قوانینی است که اشخاص و شرکت‌ها را موظف می‌کند در مورد نحوه کسب درآمدشان به دولت‌ها توضیح دهند، از این راه، پول‌هایی که از راه‌های نامشروع، مانند قاچاق، رشوه و تخلف‌های مالی به دست آمده است، برای ورود به بازارهای مالی با دشواری بیشتری رو به رو می‌شود و سلامت نظام مالی و اقتصادی قابل تضمین‌تر خواهد بود.

128

احراز هویت

af1358

21/خرداد/1399

با سلام و آرزوی سلامتی.این مسئله باعث می‌شود تا بیشتر ارائه‌دهندگان خدمات دارایی‌های مجازی در حوزه‌های مختلف برای سازگار شدن با این قوانین تا پایان مهلت تعیین‌شده تلاش کنند.

6

FATF

noor3

20/خرداد/1399

جلسه FATFبسیار عالی هست امیدوارم این جلسه به نفع ارزهای دیجیتال باشه و کمک کنه تا مردم با اطمینان کامل خرید و فروش و معامله کنند .

8

کارگروه اقدام مالیFATF

shabshekan

20/خرداد/1399

با سلام و شب بخیر به شما دوستان گرامی،،شوربختانه در سال ۲۰۱۹ بعد از گذشت سه سال که این کارگروه به ایران وقت داده بود،،ایران را در لیست سیاه قرار داد البته الزام قانونی ندارد ولی این کارگروه هر ساله توصیه های اقتصادی را به تمام کشورها ارائه میدهد،بر اساس همین توصیه ها دولت امریکا ایران را تحت تحریم های سخت و طاقت فرسای اقتصادی و نفتی قرار داد ،،

18

fatf

عبدالستار هاشمزهی بیدکی

21/خرداد/1399

ایران و کره شمالی بخاطر نپذیرفتن این موضوع جز دو کشور در لیست سیاه سازمان fatf قرار گرفتن و تا موقعی ب خاسته fatf عمل نکنن وضعیت این دو کشور روز ب روز بدتر میشع

1

قانون

m.esi

20/خرداد/1399

واقعا قانون مزخرفیه چون باز هم امنیت مقدار دارای و امنیت توکن های خریداری شده توست هویت شما در هر کجای دنیا بسار کم در حدی که سارمایه داران بزرگ دست به کارای بزنن که هویت خودشون پنهان بمونه و هیچ وقت هیچ سازمانی نفهمه چقدر دارای دیجیتال داره.

16

احراز هویت

abbas63

21/خرداد/1399

احراز هویت قدم موثری در اعتماد سازی برای ارزهای دیجیتال درتمام کشورها هست ومنشا تمام معاملات رو میتونه نشون بده واحتمالا سواستفاده رو به کمترین حد برسونه

5

ایران در لیست سیاه fatf

telesm

20/خرداد/1399

در حال حاضر در میان ۱۹۰ کشور موجود، ۱۸۸ کشور دنیا این کارگروه را پذیرفته‌اند، و ایران و کره شمالی به دلیل نپذیرفتن آن، در فهرست سیاه اف ای تی اف قرار دارند

86

FATF

amir1455

20/خرداد/1399

این جلسه FATF اف ای تی اف برگزار بشه امیدوارم که خبرهای خوبی بشنویم از این جلسه و تاثیر خوبی روی قیمت بیت کوین بزاره

18

FATA

keyhan/n

20/خرداد/1399

بزرگان و دست اندرکاران ما اگه تصویب کننده بودن لایحه FATF رو زودتر تصویب میکردن نریم توی لیست سیاه در کل چیزی که برای مردم ایران درامد داشته باشه اینا تصویببببببببببببببببببببب نمی کنن وسلام

18

شانس

mahdi_09

20/خرداد/1399

کار ما به جایی رسیده که برای کسب درآمد میشینیم پای گوشی دنبال پول. ارزهای دیجیتال تنها راهی هستن که وقت گذاشتن براشون نتیجه بهتری میده.

4

درخواست fatf از ایران

telesm

20/خرداد/1399

از ایران درخواست می‌کند تا نقص‌های قوانین خود در زمینه مقابله با پولشویی و تامین مالی تروریسم را به شکل فوری و معنی‌دار برطرف کند و به طور خاص، تامین مالی تروریسم و انجام معامله‌های مشکوک را در قوانین خود به عنوان جرم تلقی کند

118

قانون

a1398

22/خرداد/1399

تا ما به دریا می‌رسیم دریا هم خشک میشه،،، این چه قانونیه آخه به نظرم شرایط برای برداشت سخت میشه،، شاید کسی نخواد اسمش بره تو لیست ولی چیکار میشه کرد هر قانونی که وضع شد باید بگی چشم

2

ftafچیه

telesm

20/خرداد/1399

یک سازمان بین دولتی است که در سال ۱۹۸۹ با ابتکار جی۷ با نگرش به سیاست‌های توسعه برای مبارزه با پول‌شویی بنیاد شده‌است. این سازمان در سال ۲۰۰۱ به کارزار مبارزه با تأمین مالی تروریسم پیوست

87

پولشویی

hamid1355

21/خرداد/1399

یکی از مهمترین و اساسی ترین موانع بر سر گسترش و فراگیر شدن کریپتوکارنسی ها همین امکان سوءاستفاده باندهای خلافکار و قاچاقچی‌های مواد مخدر برای پولشویی و نقل انتقالات بی دردسر پول بدون نظارت ارگانهای نظارتی است. این نقطه ضعف باعث عدم حمایت دولتهای دموکراتیک و دنیای آزاد شده..مقاله های اخیر که در خصوص هویت واقعی ساتوشی ناکاموتو و در استخدام بودن وی توسط پابلو اسکوبار در همینجا خواندیم، بر این نگرانی علی الظاهر صحه گذاری میکنه..

0

نفوذ امریکا در سازمان ملل

عبدالستار هاشمزهی بیدکی

21/خرداد/1399

اینو بدونین ک امریکا نیمی از منابع مالی سازمان ملل ر تامین میکنه وبدونین ک اگه بخاد با نفوذی ک در سازمان ملل داره از منابع مالی بسیاری از کشورها باخبر بشه

4

پلیس

amir.jj

21/خرداد/1399

احزار هویت برنامه ای ک برای شناسایی افراد است ک اگر با توجه به این برنامه اگر احزار هویت نباشد افراد سود جو در همه جای جهان دست ب چیز های بدی میزنند

2

نظرfatfدرباره ایران

telesm

20/خرداد/1399

این سازماپ در اخربن گزارشش در سال۲۰۱۶ گفتهFATF نگرانی‌های ویژه و فوق‌العاده‌ای درباره شکست ایران در رسیدگی به کاهش ریسک تامین مالی تروریسم و در نتیجه تهدید جدی علیه یکپاچگی سیستم مالی بین‌المللی دارد

101

fatf

lotfi.mehdi222

22/خرداد/1399

با توجه به وضعیت حاکم بر دنیا و نفوذ سیاستمداران و لاویهای اقتصادی و سیاسی میشه حدس زد خروجی این نشست روند صعودی و همه گیری ارزهای دیجیتال را کمی مختل کنه و مقرر کردن پرداخت مالیات در پی هر تراکنش را در پی داشته باشه

1

قانون

aliasghar.77685

20/خرداد/1399

قانون باحالی نیست ولی باید تو مملکت در برابر قانون سر خم کرد و از دستوراتشون پیروی کنیم.ما ها جایی زندگی میکنیم که همیشه در برابر قانون کم آورده ایم

7

نفوذ با fatf

telesm

20/خرداد/1399

با اینکه کشور امریکا نیمی از هزینه های سازماپ ملل ر‌و تامین میکنه و نفوذ داره احتمال نفوذ در این سازمان رو هم داره تا منابع مالی کشورها رو جاسوسی کنه

90

‌ ‌ FATF

tarahom

20/خرداد/1399

اف‌ای‌تی‌اف (FATF) یک سازمان فرادولتی است که سیاست‌ها و استانداردهای مبارزه با جرایم مالی را طراحی و ترویج می‌کند. این استانداردها، پولشویی، تامین مالی تروریسم و سایر تهدیدهای مربوط به سیستم مالی بین‌المللی را هدف قرار داده است. به گزارش تجارت‌نیوز، کارگروه اقدام مالی FATF یا Financial Action Task Force، در سال 1989 و به‌دستور گروه هفت (G7) تاسیس شد و مقر آن در پاریس است. افزایش قابل توجه تجارت بین‌المللی به‌دنبال بزرگ‌تر شدن اقتصاد جهان، جرایم مالی متعددی از جمله پولشویی را به‌ دنبال داشته است. کارگروه اقدام مالی توصیه‌هایی را برای مبارزه با این جرایم ارائه می‌دهد، نظرات اعضایش را مورد برسی قرار می‌دهد و درصدد افزایش پذیرش مقررات برای مقابله با پولشویی از کشورها در سراسر جهان است. از آنجا که روش‌های پولشویی مدام در حال تغییر هستند، FATF این استانداردها را سالانه به‌روز می‌کند. در سال 2001، دستورالعمل‌هایی در جهت مبارزه با تامین مالی تروریسم به این توصیه‌نامه افزوده شد. در آخرین به‌روزرسانی در سال 2012، این استانداردها برای هدف قرار دادن تهدیدهای جدید از جمله مقابله با اشاعه سلاح‌های کشتار جمعی و شفاف‌سازی مالی به‌روز شدند.

23

احراز هویت

asen

21/خرداد/1399

اینکار یعنی کندن قبر برای ارزهای دیجیتال و متضررشدن صرافی ها چون نه تنها در ایران بلکه در جهان هم کسانیکه ارز دارند می خواهند مخفی بماند

12

ضروری

hdd120

20/خرداد/1399

این اتفاق ضروریه و بهتره ایران هم در راستای خودش اینکارو قرار بده متاسفانه اسکمر های زیادی وجود دارن که از اب گل الود ماهی میگیرن و این کار به بهبود و افزایش امنیت کمک بسزایی میکنه

17

FATF,iran

hamidbaloch

21/خرداد/1399

کلا توی کشور ما هر کار و چیزیکه برای کشور و مرذم ضرر جانی و مالی بهمراه داره مسولین ما اونو انجام میدن مثل همین fatf ،برجام،که تحقیر کننده و حجالت اوره برای مردم و مسولین .البته مسولین ما عادت کردن به بی غیرتی و بی حیایی،و مخصوصا کاری که توش بسیار وارد هستن (دزدی،اختلاص)از بیت مال و به تاراج برن بردن پول و سرمایه ملت

0

خمیده

Alireza9300

21/خرداد/1399

قرار گرفتن اطلاعات بین طرفین معاملات فکر خوبیست البته بشرطی که از این اطلاعات به درستی حفاظت شود و فقط بین طرفین باقی بماند

5

FATF

Bagro

20/خرداد/1399

کشور ما بخاطر عملکرد و تصمیمات نابجای دولت ناکارآمد تو لیست سیاه FATF قرار گرفته و مشکلات فراروی ملت ما بیشتر از اونیه ک فکرمون رو فقط رو ارز دیجیتال متمرکز کنیم

22

لیست سیاه

fatk

20/خرداد/1399

مارو از چی میترسونن :گفته شده که هر کشوری که تا پایان وقت تعیین شده نسبت به اجرای قوانین اقدام نکنه در فهرست سیاه این کارگروه قرارو میگیره

9

زیرساخت

Amethyst

20/خرداد/1399

فکر می‌کنم اگه قرار باشه اطلاعات هویتی فرستنده و گیرنده برای هر تراکنش توی صرافی‌ها قابل مشاهده باشه کار یه مقدار پیچیده بشه! برای عملی کردنش صرافی‌ها به تعبیه‌ی زیرساخت مناسب و زمان احتیاج دارن.

21

دانلود اپلیکیشن موبایل کوینگرام

با اپلیکیشن اندروید کوینگرام از آخرین مطالب بازارهای مالی و رمزارز ها با خبر باشید، قیمت تمامی رمزارز ها در لحظه چک کنید و نرخ آنها را با مبدل ارز کوینگرام به یکدیگر تبدیل کنید، با دیگر افراد در مورد تحلیل ها و مطالب گفت و گو کنید، سبد دارایی ارزهای دیجیتال خودتان را بسازید و از سود و زیان خود در بازه های زمانی مختلف با خبر باشید و با شرکت رایگان در مسابقات پیش بینی رمزارز جایزه ببرید.
coingram
coingram
کوینگرام

استارتاپ کوینگرام به عنوان یک رسانه تخصصی در حوزه بازار های مالی وارز های دیجیتال ، فعالیت خود را از تیر 1398 شروع کرد. هدف ما از ابتدا آموزش وآشنایی مردم با علم و فناوری آینده یعنی بلاک چین بوده است. آشنایی با انواع ارز های دیجیتال مانند بیت کوین، اتریوم، آدا کاردانو و بقیه رمزارز ها میتواند ما را در انتخاب خرید و سرمایه گذاری در این حوزه بسیار بیشتر کمک کند. همان طور که سرمایه گذاری ها و ورود پول به این حوزه روز به روز بیشتر می شود، مسئولیت ما برای آگاهی بخشی و اطلاع رسانی بیشتر می شود تا کسی درگیر پروژه های کلاه برداری و طرح های پانزی نشود.

برگزیده ها

درآمد از کوینگرام

شرایط و قوانین

مفاهیم پایه

آشنایی با بلاکچین

آشنایی با بیتکوین

آشنایی با اتریوم

کوینگرام

درباره ما

ارتباط با ما

شبکه های اجتماعی

اینستاگرامتلگرام

کلیه ی حقوق این سایت نزد کوینگرام محفوظ بوده و بازنشر محتوای اختصاصی با ذکر منبع بلامانع است.