اختلال سرویس ابری آمازون، AWS، روز جمعه کار برخی از بزرگترین صرافیهای ارزهای دیجیتال را با مشکل مواجه کرد.
به گزارش کوین دسک، بایننس یکی از این صرافیها بود. چانگ پنگ ژائو، مدیر بایننس، در ارتباط با این مشکل در توییتر خود نوشت:
وب سرویس آمازون با مشکل مواجه است. این مشکلات بیشتر در خصوص caching هستند و موجب اختلال در سرویسدهی جهانی شدهاند. در حال کار و بررسی بر روی مشکل هستیم.
وی در توییتی دیگر عنوان کرد:
در حدود ۵۰۰ اخطار در APIهای خود دریافت کردهایم و این مسئله، برداشتها را با اختلال رو به رو کرده است.
کوکوین (KuCoin)، از دیگر صرافیهایی است که کارهایش با اشکال مواجه شده بود. این شرکت در وبسایت خود نوشت:
با توجه به بالا رفتن دمای بخشی از شاسیها در وب سرویس آمازون در توکیو، برخی از سرویسهای ما با اختلال رو به رو هستند. تیم مهندسی در حال راهاندازی منابع مرتبط با قابلیت دسترسی بالا در مناطق مختلف هستند تا در صورت اتفاق افتادن موارد اضطراری بتوانند از آنها استفاده کنند. در این مدت برخی از خدمات ممکن است با اشکال مواجهه شوند.
دووی وان، یکی از مسئولین بلندپایه در Primitive Ventures نیز در توییتر نوشت:
برخی از صرافیهای آسیایی با توجه به مشکل وب سرویس آمازون با مشکل رو به رو شدهاند و باعث ایجاد اطلاعاتی نادرست از بازار میشوند.
وی همچنین تصویری که به نظر میرسد دفتر سفارشات یک صرافی نامشخص است را در توییتر خود منتشر کرده است. بر اساس این تصویر کاربری موفق شده ۴۵ بیت کوین را در ازای ۱ دلار (به صورت تتر (Tether)) خریداری کند. این تصویر توسط یکی از مشتریان در تلگرام رسمی صرافی «بیت مکس» (BitMax) نیز منتشر شد. بر اساس اطلاعات کوین دسک، قیمت بیت کوین در زمان انتشار این تصویر ۱۰,۱۹۰ دلار بوده است.
از زمان انتشار این تصویر، کانال رسمی بیت مکس اعلام کرده که عملیاتهای برداشت از حسابها را مسدود کرده است. با این حال مشخص نیست که تصویر مربوط به بیت مکس است یا نه. منابع مختلفی نیز اعلام کردهاند که این تصویر متعلق به یک پلتفرم دیگر است.
طبق اطلاعات دفتر سفارشات CITEX، برخی از کاربران توانستهاند تبادلات بیت کوین را با قیمت ۰.۳۲ دلار انجام دهند. با نگاهی به کندل (شمع) میتوان مشاهده کرد که حجم بزرگی از سفارشات با قیمتی بسیار کم آغاز شدهاند.
صفحه اعلام وضعیت وب سرویس آمازون نیز به مشکل تاسیسات خود در توکیو واکنش نشان داده و آن را تایید کرده است. بهگفته این شرکت مشکل پیدا و روند حل مشکل نیز آغاز شده و بهزودی شاهد بازگشت به حالت عادی خواهیم بود.
منبع: