بانک جی پی مورگان JPM ، غول بانکداری جهان، به اولین معامله تجاری خود با استفاده از رمز ارز اختصاصی خود، JPM کوین ، بسیار نزدیک شده است.
بر اساس گزارش CNBC، رئیس پرداختهای عمده بینالمللی بانک جی پی مورگان، Takis Georgakopoulos، اعلام کرد که یک شرکت بزرگ فناوری از این هفته برای انجام پرداختهای جهانی از رمز ارز JPM استفاده خواهد کرد؛ نام این رمز ارز JPM کوین است.
رمز ارز بانک جی پی مورگان ، JPM کوین
بانک جی پی مورگان که پیش از این از مخالفین سرسخت این بازار بود، مدتهاست که نظر خود را تغییر داده و از نگاه این بانک، فناوری بلاک چین از نظر تجاری کاملا کاربردی است. این مدیر ارشد بانک در مصاحبه با CNBC از ایجاد یک واحد تجاری جدید به نام Onyx خبر داد که با بیش از ۱۰۰ کارمند به دنبال تامین پروژههای مرتبط با این تکنولوژی است:
ما در حال راهاندازی Onyx هستیم؛ زیرا معتقدیم که وارد دوره تجاری سازی فناوری بلاک چین و ارزهای دیجیتال شدهایم و از تحقیق و توسعه به مسیری وارد میشویم که میتواند به یک تجارت واقعی تبدیل شود.
سرپرست بخش بلاکچین بانک جی پی مورگان نیز این خبر را در توییتر خود تایید کرد:
جی پی مورگان بخش جدید Onyx را با تمرکز بر بلاکچین ایجاد میکند، رمز ارز JPM راهاندازی شده است. ۴۰۰ شبکه بانکی با استفاده از برنامه Liink، به صورت لحظهای اطلاعات تمامی حسابها را پیش از پرداخت، کنترل میکنند تا امکان سواستفاده از آن را از بین ببرند.
این مدیر ارشد پرداختهای مالی این بانک افزود:
بانک جی پی مورگان تمرکز خود را بر روی پرداختهای عمده قرار داده است. زیرا حذف ناکارآمدیهای موجود در این بخش از هدر رفتن میلیونها دلار از دارایی بانکها در سال جلوگیری میکند.
این بانک در فوریه سال ۲۰۱۹ فرآیند ایجاد رمز ارز خود را آغاز کرد. هدف از ایجاد این توکن، سرعت بخشیدن به معاملاتی مانند پرداختهای بین شرکتها یا اوراق قرضه طراحی شده است. این توکن بر روی Quorum ایجاد شده است، این شبکه، نسخه خصوصی اتریوم است که توسط این بانک توسعه یافته است که در ماه آگوست سال ۲۰۲۰ شرکت توسعهدهنده Consensys گسترش این شبکه را برعهده گرفت.
شبکه اطلاعات بین بانکی مبتنی بر بلاک چین بانک JPM به Liink تغییر نام داده و به زودی به عنوان بستری برای اعتبارسنجی پرداختها قبل از ارسال آنها، راهاندازی میشود. عمر فاروق، مدیرعامل شرکت Onyx گفت که این بانک به دنبال استفاده از بلاکچین برای ارسال نسخههای دیجیتالی چکهای کاغذی و صرفهجویی در هزینه بانک به میزان ۷۵ درصد برای ارسال و پردازش این پرداختهاست.
منبع: