coingram
کوینگرام

نوسان

قیمت

نام ارز

3.1%

72,040 $

4,819,476,000 تومان

Bitcoin

Bitcoin

btc

1%

2,608 $

174,501,291 تومان

Ethereum

Ethereum

eth

0%

0.9993 $

66,853 تومان

Tether

Tether

usdt

0.5%

599.7 $

40,120,599 تومان

Binance Coin

Binance Coin

bnb

0.1%

177.52 $

11,876,088 تومان

Solana

Solana

sol

0%

0.9994 $

66,860 تومان

USD Coin

USD Coin

usdc

0.9%

0.524 $

35,056 تومان

XRP

XRP

xrp

3.9%

0.1732 $

11,587 تومان

Dogecoin

Dogecoin

doge

0.9%

2,607 $

174,379,533 تومان

Staked Ether

Staked Ether

steth

1.1%

0.1661 $

11,112 تومان

TRON

TRON

trx

معرفی ۳ پروژه معروف اما شکست خورده در صنعت رمز ارزها !

09/آذر/1399
افزودن به نشان شده ها
معرفی ۳ پروژه معروف اما شکست خورده در صنعت رمز ارزها !
معرفی
بررسی
ارز دیجیتال
اخبار
10636
5 دقیقه

فناوری بلاک چین صرفا ابزاری است که مشکلات را برطرف می‌کند؛ اما نمی‌تواند هدف کل پروژه باشد. در سال ۲۰۱۷، هنگامی که تمام مسائل پیرامون و مرتبط به ارز های دیجیتال و بلاک چین تازه و جذاب بودند، به نظر می‌رسید که هر روز شاهد پروژه یا ایده انقلابی جدیدی بودیم. سیستم امور مالی غیرمتمرکز یا همان دیفای، سیستم رصد و پیگیری غیرمتمرکز تورنت و سیستم غیرمتمرکز ثبت اسناد، از این دست پروژه‌ها بودند و همه چیز حول مفهوم غیرمتمرکزسازی می‌چرخید. اما در کنار معدود پروژه‌های معتبری که تا امروز نیز به خوبی کار می‌کنند، ما شاهد پروژه های شکست خورده در صنعت رمز ارزها نیز بودیم؛ پروژه‌هایی که تنها یک ایده بودند و عملی کردن این ایده، یا بسیار رویایی و دور از دسترس بود، یا ایده‌ای بود که نیازی به بلاک چین برای حل مشکل نداشت.

در ادامه به بررسی چند مورد از این پروژه‌های شکست خورده می‌پردازیم و دلایل شکست آنها را تحلیل می‌کنیم. با ما همراه باشید!

پروژه های شکست خورده در صنعت رمز ارزها

استفاده بیش از حد از اصطلاحات”شفاف”، “توزیع‌شده” و “مبتنی بر بلاک چین” سریعا به یک موضوع رایج و کم‌اهمیت تبدیل شدند. هرچه به اوج قیمت بیت کوین در اواخر سال ۲۰۱۷ نزدیک شدیم، اسامی پروژه‌های جدید بی‌معناتر شدند؛ پروژه‌هایی نظیر سیستم پرداخت بر بستر اتریوم برای کارگران صنعت کشتارگاهی، پلتفرم غیرمتمرکز بر بستر بلاک چین پرورش اسب‌های کوچک، سرویس بانکی شخصی همتا به همتا برای افراد نابینا و غیره.

شاید از خودتان بپرسید چه افرادی به این پروژه‌ها نیاز خواهند داشت؛ در بسیاری از موارد باید گفت که هیچکس! از زمان پیدایش فناوری بلاک چین تاکنون، از بین چندین هزار رمز ارز عرضه شده، تقریبا ۳۰ ارز دیجیتال در حال حاضر سودمند بوده‌اند.

بدین ترتیب، صرافی‌های ارز های دیجیتال بسیار زیادی که بر روی موج محبوبیت بلاک چین عرضه شده بودند، در حال منحل شدن هستند؛ زیرا دیگر چیزی برای انجام معاملات ندارند. این شرایط را به وضوح می‌توان در پلتفرم‌های نقد و بررسی مختلف مشاهده کرد که در آنها، صدها پروژه تعطیل شده‌اند و خشم کاربران را برانگیخته‌اند.

۱. شبکه متن باز تلگرام یا TON

در اواخر سال ۲۰۱۷ و اوایل سال ۲۰۱۸، ابتدا گزارش‌هایی منتشر شد که تلگرام در حال برنامه‌ریزی برای عرضه پلتفرم بلاک چین و ارز دیجیتال خود است.

قرار بر این بود که کوین‌های TON به اسم گرام (Gram) بر بستر شبکه TON باشد و بلاک چین تان هسته اصلی این پلتفرم را تشکیل دهد. در وایت پیپر این پروژه، توسعه‌دهندگان این کوین را به عنوان رمز ارز استاندارد بالقوه‌ای معرفی کرده‌ بودند که می‌توانستیم به عنوان تبادلات مالی روزانه از آن استفاده کنیم.

این موضوع مطرح شده بود که اگرچه بیت کوین به عنوان طلای دیجیتال و اتریوم به عنوان پلتفرمی برای فروش عمومی سایر توکن‌ها در نظر گرفته می‌شود، اما ارز دیجیتال جدید TON برای پول و سیستم‌های پرداخت سنتی نظیر ویزا و مستر کارت مناسب است. طبق وایت پیپر این پروژه، سایر ارزهای دیجیتال فاقد کیفیت مورد نیاز برای جذب عموم مصرف کنندگان است؛ اما تلگرام با توجه به تخصص خود در زمینه ذخیره‌سازی اطلاعات رمزگذاری شده و توزیع‌شده، داشتن تجربه در ایجاد رابط کاربری کاربرپسند و تعداد کاربران بسیار زیاد، قادر خواهد بود سیستمی را برای مصارف و کاربردهای گسترده و عمومی پیاده‌سازی کند.

اگرچه تلگرام در بخشی از ادعاهای خود درست می‌گفت، اما به نظر می‌رسد تمام این موارد مشابه با کمپین روابط عمومی بود؛ چرا تلگرام به جای ایجاد شرکتی با تجربه در صنعت خدمات مالی، باید چنین سیستم مالی را پیاده‌سازی کند؟ تلگرام چگونه می‌توانست در این ارز دیجیتال جدید نسبت به سایر کریپتوکارنسی‌ها و محصولات دیگر تمایز ایجاد کند؟ چگونه می‌توانست بهتر از سیستم‌های مالی سنتی پیاده‌سازی شده توسط شرکت‌های متمرکز بزرگ باشد؟

به این سوالات پاسخی داده نشد. البته ICO تلگرام که در سال ۲۰۱۸ برگزار شد، به موفقیت بسیار بزرگی دست یافت؛ این شرکت توانست طی دو دوره فروش خصوصی توکن، ۱.۷ میلیارد دلار سرمایه جذب کند و این موضوع بسیار نویدبخش بود.

اما پایان کار به خوبی پیش نرفت؛ در تاریخ ۱۲ می ۲۰۲۰، پاول دورف (Pavel Durov) اعلام کرد که تلگرام پس از مبارزه حقوقی بلندمدت با کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC)، به صورت رسمی این پروژه را تعطیل خواهد کرد. قطعا تلگرام منابع حقوقی و قانونی ضروری برای پیاده‌سازی و اجرای چنین ایده بلندپروازانه‌ای را نداشت. به احتمال زیاد دشواری‌های فنی و رقابت تنگاتنگ و سخت موجود در بازار نیز در این موضوع نقش داشتند.

این مورد یادآور کل جریان صنعت کریپتوها در سال ۲۰۱۸ است. شرکتی که درگیر پروژه‌ای می‌شود که هنوز برای آن آماده نیست و موضع شفافی در خصوص محصول خود ندارد، نتیجه‌ای جز شکست نخواهد داشت.

۲. پت‌چینز (PetChains)

پت‌چینز به عنوان سیستم مدیریت اطلاعات جهانی و پلتفرم معاملاتی بازار حیوانات خانگی معرفی شد. طبق بیانیه PetChains، این سیستم به کاربران امکان می‌داد که اطلاعات حیواناتی که در خانه‌ها و موسسات نگهداری از آنها زندگی می‌کنند را نگهداری کنند. هدف این پروژه ایجاد جامعه‌ای از صاحبان، متخصصان، افراد حرفه‌ای، موسسات، ارائه‌دهندگان خدمات و داوطلبان کمک به حیوانات خانگی بود. این سیستم در نظر داشت تا با استفاده از بلاک چین توسعه یابد. قرار بود جذب سرمایه اولیه از طریق ICO انجام شود.

اما سوال اصلی این بود که آیا جهان ما واقعا به پلتفرم اطلاعات و معاملات بر بستر بلاک چین برای بازار حیوانات خانگی نیاز دارد یا خیر. به نظر می‌رسد که متمرکزسازی بیش از حد در این زمینه مشکلی نداشته باشد. فروشگاه‌های حیوانات خانگی معمولا توسط مشتریان و پس از تحلیل اعتبار برند مورد نظر و دسترسی آنلاین انتخاب می‌شوند.

بعضی از مشکلاتی که مشتریان در این بازار ممکن است با آن مواجه شوند، شامل اطلاعات اشتباه و غیر قابل اعتماد درباره سلامت حیوان یا صاحب قبلی آن است. البته این مسائل مشکلات فنی نیستند؛ بلکه مشکل حقوقی هستند، که بعید است با استفاده از فناوری بلاک چین برطرف شود.

به علاوه، از آنجایی که قوانین سلامت و رفاه حیوانات در کشورهای مختلف فرق می‌کند، ایجاد یک پلتفرم بین‌المللی مشترک در این زمینه، یک اقدام چالش‌برانگیز قانونی و حقوقی است و به نظر نمی‌رسد که برای استارت‌آپ فناوری کوچک مناسب باشد.

تیم پروژه پت‌چینز شامل اسامی آشنایی نبود که تجربه حضور در پروژه‌های مهمی داشته باشند. همچنین با اطمینان نمی‌توان گفت که افراد این تیم واقعی باشند و بعدا معلوم شد که بعضی از مشاوران این پروژه از عکس‌های جعلی برای معرفی خود استفاده کرده‌اند.

علیرغم اقدامات و تلاش‌های بازاریابی، این پروژه نتوانست سرمایه زیادی جذب کند. در حال حاضر، وبسایت رسمی این پروژه فعالیتی ندارد و حساب‌های شبکه‌های اجتماعی آن نیز بیش از یک سال است که به‌روزرسانی نشده‌اند. لینک مرتبط با وایت پیپر این پروژه، اکنون شامل متنی است که دلایل شکست در صنعت ارز های دیجیتال را توضیح می‌دهد.

۳. ویکی توکن (Wiki token)

یکی دیگر از پروژه های شکست خورده صنعت کریپتو با ایده بی‌ربط و بدون در نظر گرفتن جوانب مختلف است.

ویکی توکن (WIKI) یک توکن بر بستر اتریوم و مطابق با استاندارد ERC20 بود که به منظور استفاده به عنوان ابزاری پرداخت در دانشگاه کریپتو طراحی شده بود. این پروژه که پیرامون پروژه بیت کوین ویکی ایجاد شده بود، به عنوان یک سیستم آموزشی بدون سانسور، غیرمتمرکز و کاملا مستقل توصیف شده بود.

قرار بر این بود که دروس و دوره‌های یادگیری دانشگاه کریپتو توسط اعضای جامعه این پروژه ایجاد شود. به منظور نوشتن مقالات و ایجاد دوره‌های آموزشی، این اعضا باید توکن‌های WIKI را دریافت می‌کردند. هدف این بود که این توکن‌ها در صرافی‌های مختلف ارزهای دیجیتال فهرست شود و در سایر دوره‌های دانشگاه کریپتو قابل خرج کردن باشد.

این پروژه از ابتدا نیز منطقی به نظر نمی‌رسید؛ اول از همه، چه دانش مخفی‌ای در صنعت ارزهای دیجیتال وجود دارد که باید با استفاده از سیستم‌های پرداخت مبتنی بر توکن ارائه شود؟ این پروژه چگونه می‌توانست با سایز محتواهای رایگان رقابت کند؟

از نظر تئوری، ایجاد پلتفرمی بر بستر بلاک چین و مشابه با کورسرا (Coursera) امکان‌پذیر است. دانشگاه کریپتو همانند کورسرا می‌توانست به پلتفرمی تبدیل شود که خالقان و مصرف‌کنندگان محصولات آموزشی را به سمت خود جذب کند. اما مشکلاتی به وجود آمد.

ارزش محصول آموزشی معمولا بر اساس اعتبار ایجادکننده و سازنده آن است. اکثر دوره‌های آموزشی Coursera شامل برنامه‌های آموزشی دانشگاه‌ها است که توسط موسسات و سازمان‌های شناخته‌شده و بسیار معتبر ایجاد شده‌اند. این دوره‌ها شامل تعامل با معلمان و اساتیدی است که از افراد حرفه‌ای و شناخته‌شده آموزش هستند. پس از پایان هر دوره، دانشجویان معمولا گواهی‌نامه‌ای دریافت می‌کنند که توسط شرکت‌ها و موسسات آموزشی شناخته‌شده و معتبر است. تمام این عوامل ارزش دوره آموزشی مورد نظر را افزایش می‌دهند و افراد به دلیل وجود این ویژگی‌ها به پرداخت هزینه تمایل پیدا می‌کنند.

از طرف دیگر، ویکی توکن نمی‌توانست هیچ کدام از موارد فوق را ارائه دهد؛ زیرا هیچ گونه همکاری با موسسات آموزشی یا اساتید معروف وجود نداشت. به علاوه، افراد حرفه‌ای حوزه آموزش در این پروژه حضور نداشتند تا محتوای آموزشی ارزشمندی ایجاد کنند. پس این پروژه چه مزیت و برتری نسبت به ویدئوهای یوتیوب یا سایر مقالات رایگان در اینترنت داشت؟!

نکته‌ای که در خصوص این پروژه شاهد آن بودیم، صرفا شمایل فنی از یک ایده تجاری نامفهوم بود. تیم این پروژه که مفهوم جامع یا محصول خاصی در اختیار نداشتند، به پیاده‌سازی ایده خود با استفاده از فناوری مُد روز کشیده شدند؛ نتیجه کار نیز یک لایه فنی سطحی بدون محتوا بود که هیچ گونه علاقه یا جذابیتی خارج از عرصه بلاک چین به آن وجود نداشت.

در ماه اکتبر ۲۰۲۰، وبسایت این پروژه دیگر در دسترس نبود و حساب‌های شبکه‌های اجتماعی آن نیز چندین سال است که به‌روزرسانی نشده‌اند.

نتیجه‌گیری

پروژه‌هایی که در این مقاله معرفی شدند، در واقع چیزی به جز پیاده‌سازی و اجرای فنی ارائه ندادند. این پروژه‌ها که سوار بر موج محبوبیت بلاک چین به صورت سراسیمه‌ای عرضه شدند، فاقد بازار یا مخاطب بودند و نتوانستند ارزش و محتوای معناداری به مشتریان بالقوه خود ارائه دهند.

یکی از قوانین مهم و کلیدی بازاریابی این است که به جای محصول ارائه‌شده توسط خودتان، چیزی را بفروشید که مشکلی را برطرف کند. توسعه‌دهندگان محصولات باید همواره اول به نیازهای مصرف‌کنندگان فکر کنند. در غیر این صورت، در معرض این خطر قرار خواهند گرفت که به سرنوشت پروژه های شکست خورده حوزه ارزهای دیجیتال دچار شوند و محصولاتی ایجاد کنند که هیچ گونه ارزش ذاتی نداشته باشند.

منبع:

میهن بلاکچین


امتیاز دادن به خبر

با لایک کردن هر خبر شما می توانید کوین بیشتر جایزه بگیرید


مطالب مرتبط با این موضوع

سی زد بایننس از زندان آزاد شد; تاثیر آزادی CZ  بر روی بازار چه خواهد بود؟

سی زد بایننس از زندان آزاد شد; تاثیر آزادی CZ بر روی بازار چه خواهد بود؟

تحلیلگر مطرح بازار ارز دیجیتال رویایی از قله‌های جدید برای بیت‌کوین، اتریوم و سولانا می‌کشد!

تحلیلگر مطرح بازار ارز دیجیتال رویایی از قله‌های جدید برای بیت‌کوین، اتریوم و سولانا می‌کشد!

ایلان ماسک با زبان طنز به نوسانات بازار کریپتو واکنش نشان می‌دهد!

ایلان ماسک با زبان طنز به نوسانات بازار کریپتو واکنش نشان می‌دهد!

کیف پولی که از 757 دلار به 880 هزار دلار رسید!

کیف پولی که از 757 دلار به 880 هزار دلار رسید!

آموزش ثبت نام و احراز هویت در صرافی بیت۲۴ + ۵۰۰ میلیون بیبی دوج هدیه!

آموزش ثبت نام و احراز هویت در صرافی بیت۲۴ + ۵۰۰ میلیون بیبی دوج هدیه!


تحلیل کاربران

بلاکچین

Mousavii

09/آذر/1399

فناورری بلاک چین ابزاری است که مشکلات را برطرف می کند اما نمی تواند هدف کل پروژه باشد حالا می دانیم که بلاک چین راه رسیدن به هدفه نه خود هدف

29

تلگرام

[email protected]

17/خرداد/1400

دراواخر سال ۲۰۱۷و اوایل سال ۲۰۱۸،ابتدا گزارش هایی منتشر شد که تلگرام در حال برنامه ریزی برای عرضه پلتفرم بلاک چین وارز دیجیتال خود است.

5

رایانه جهانی

ahmad202z

09/آذر/1399

ویتالیک بوترین اتریوم را رایانه جهانی خوانده است. اگر آن یک رایانه جهانی باشد باید یک پردازنده و مدیریت منابع داشته باشد و به کاربران خدمات ارائه دهد. اما امروز هیچ سیستم عامل یا محیط عملیاتی برای مدیریت این منابع در بلاک چین وجود ندارد. بنابراین اگر ما بلاک چین را یک پردازنده تصور کنیم و سپس با این پردازنده برنامه ای را اجرا کنیم و کاربری بخواهد با این برنامه ارتباط برقرار کند، ما اجزائی داریم که تمام این قابلیت ها را فراهم می کند. ما این اجزاء را سیستم عامل می نامیم.

40

پروژه های شکست خورده در ارز دیجیتالی

marwan

03/فروردین/1402

پروژه‌هایی که در این مقاله معرفی شدند، در واقع چیزی به جز پیاده‌سازی و اجرای فنی ارائه ندادند. این پروژه‌ها که سوار بر موج محبوبیت بلاک چین به صورت سراسیمه‌ای عرضه شدند، فاقد بازار یا مخاطب بودند و نتوانستند ارزش و محتوای معناداری به مشتریان بالقوه خود ارائه دهند.

3

دلیل شکست ارز تلگرام

s.ehsan07

09/آذر/1399

دروف که مقصر اصلی عدم ادامه فعالیت شرکت تلگرام در حوزه بلاکچین آمریکا است و قوانین آن‌ها باعث شده تا در دادگاهی رای داده شود و عنوان شود که تلگرام نه تنها در آمریکا بلکه اجازه توزیع توکن‌های گرام را در هیچ نقطه‌ای از جهان نداشته باشد؛ در واقع آن‌ها معتقدند ممکن است بعد از راه اندازی پلتفرم TON ممکن است یک شهروند آمریکایی برای دسترسی به زیرساخت رمز ارز و بلاکچین تلگرام راه‌های دیگری را پیدا کند و بر همین اساس نباید پلتفرم TON در هیچ نقطه‌ای از جهان توزیع شود حتی در صورتی که یک کشور دیگر در کره خاکی با زیرساخت TON شرکت تلگرام موافق باشد و آن را بپذیرد.

34

علت شکست بعضی پروژه های که ازرمزارزها استفاده می کردند

زارع

09/آذر/1399

فعالینی که دراین حوز ه.هافعالیت می کردند بدون درنظر گرفتن نیاز مردم وخانوادها انهارا پایه ریزی می کردند ولی هیچوقت به اصل ماجرا وپروژه توجه نمی کردند همین باعث شکست چنین پروژه هایی بود

23

پروژه های شکست خورده

p@r@stesh

09/آذر/1399

پروژه های زیادی راه اندازی شده اند و بیشتر انها پیشرفت کردند در این بین پروژه های دیگری هستند که منتظر پیشرفت انها بوده ایم ولی شکست خوردند که بنظر عادی میاد . در هر زمینه ای این اتفاق میتونه بیفته

38

درس عبرت

younes.ramezani

28/اسفند/1399

شکست خوردن وضررکردن درسرمایه گذاری برروی ارزهای دیجیتال نه تنها ناامیذکننده نیس بلکه باعت عبرت گرفتن وزمینه ای درجهت سودوموفقیت درسرمایه گذاری های بعدیست

7

شکست مقدمه پیروزی بزرگ تر

sajjadstar

10/آذر/1399

شکست در زمینه ارزهای دیجیتال به عنوان دنیای جدید اقتصاد نه تنها شکست نیست بلکه مسیری است برای دیت یافتن به پیروزی های بزرگ تر در این زمینه. آنچه که مهم است این است که هرچه تعداد دفعات شکست بیشتر باشد، نتیجه ای که در نهایت حاصل می شود بی عیبتر و قوی تر خواهد بود.

30

شکست چیزی عادی است

ONCE8585

09/آذر/1399

نگاهی به دور و اطراف خود کنیم می‌بینیم که دورمون پر است از شکست چه در پروژه های بزرگ یا کوچک در همه موضوعات واین چیز عادی است و وضیفه ما این است که از این اشتباهات یاد بگیریم تا احتمال موفقیت خود را بالا ببریم

23

شکست

aliaskaria

03/اسفند/1399

اگر چه رمز گذاری ارز ها با شکست مواجه شد ولی گویا این شکست نشانه ای برای شروع مجدد بود که در حال رسیدن به این موفقیت بزرگ هستیم

6

خوب کالا

Abolfazl12fs

10/آذر/1399

بنظرم اگر دستگاه برای اینکه که مردم کمتر تصادف کند پیدا کند خیلی خوب میشه اما متاسفانه نیست باید توکل کرد

21

شکست رمز ارزها

aliashouri

05/فروردین/1401

در دنیای امروز یقینا رمز ارزها روز به روز رو به پیشرفت می باشد تا جایی که پول نقد جاش رو به رمز ارزها داده و کم کم حذف میشه.

2

ناکامی پت چینز

s.ehsan07

09/آذر/1399

پت‌چینز شامل اسامی آشنایی نبود که تجربه حضور در پروژه‌های مهمی داشته باشند. همچنین با اطمینان نمی‌توان گفت که افراد این تیم واقعی باشند و بعدا معلوم شد که بعضی از مشاوران این پروژه از عکس‌های جعلی برای معرفی خود استفاده کرده‌اند. علیرغم اقدامات و تلاش‌های بازاریابی، این پروژه نتوانست سرمایه زیادی جذب کند. در حال حاضر، وبسایت رسمی این پروژه فعالیتی ندارد و حساب‌های شبکه‌های اجتماعی آن نیز بیش از یک سال است که به‌روزرسانی نشده‌اند. لینک مرتبط با وایت پیپر این پروژه، اکنون شامل متنی است که دلایل شکست در صنعت ارز های دیجیتال 

36

رمز ارزها

azad6200

10/آذر/1399

اگر طراح برنامه های امنیتی از نخبگان دنیا هستند در جهت مخالف این نخبگان مثبت اندیش,مخ هایی نیز,وجود دارند که طرحهای انها را خنثی کنند

24

بلاکچین

mtpanah

09/آذر/1399

فناوری بلاک چین یک سیستم ثبت گزارشات و اطلاعات است جالب است بدانید که جعل فناوری بلاک چین، تقریبا غیرممکن است

40

شکست پروژه ها

maryam.mk

19/بهمن/1399

3 تا از پروژه هایی که در بالا گفته شد چیزی بجز پیاده سازی و اجرای فنی ارائه نداند این پروژه ها که از محبوبیت بلاکچین بسیار بالایی برخوردار بودند بطور سراسیمه عرضه شدند.فاقد بازار یا مخاطب بودند و نتوانستند ارزش و محتوای معنا داری را به مشتریان خود ارائه دهند.پس در سرمایه گذاری بازار رمز ارزها باید این نکات هم در نظر گرفته شود

11

این که گذشت. ولی

mg_rad

03/فروردین/1400

ایا در حال حاضر کمیته یا انجمن خاصی تشکیل شده که وظیفه برسی ادعاهای تازه و مدعیان پلت فرمهای گوناگون رو مورد برسی قرار بده و نتیجه رو به صورت رسمی و از طریق کارشناسان به مرجع یا رسانه خاصی گزارش کنه؟!؟ دوستان اگه کسی اطلاعی از یه همچین گروه یا رسانه ای داره ممنونش میشم که ذکر کنه اسم نهاد رو که استفاده کنیم ازش.. البته coin Market cap و سایت coin gecko هر دو این برسی ها رو دارن اما منظول نهادی هست که قدرت اجرایی داشته باشه

6

ارز پر قدرت

m14rezaei

09/آذر/1399

قطعا ارزی که پشتوانه سیستمی قوی داشته باشد و شرکت ها حقیقی و حقوقی متعددی روی ورود آنها مانور می دهند قادر به مطرح شدن هستند ...

24

ویکی توکن

s.ehsan07

09/آذر/1399

ویکی توکن که با نماد WIKI هم شناخته می‌شد، یک توکن ERC20 بود که به منظور استفاده در «دانشگاه کریپتو» (Crypto University) ساخته شد. این دانشگاه بر اساس پروژه «بیت کوین ویکی» (Bitcoin Wiki) توسعه داده شده بود و آن را به عنوان یک پلتفرم آموزشی کاملا مستقل، غیر متمرکز و بدون سانسور معرفی می‌کردند. قرار بود اعضای این دانشگاه برای نوشتن مقاله و تدریس در آن، ویکی توکن دریافت کنند. صاحبان این توکن می‌توانستند با آن به خرید و فروش ارز دیجیتال در صرافی‌ها بپردازند، یا از آن برای مشاهده سایر محتواهای آموزشی دانشگاه استفاده کنند ارزش یک محتوای آموزشی معمولا به شهرت مدرس آن بستگی دارد. در پلتفرم‌های آموزشی استاندارد مثل کورسرا (Coursera)، برنامه‌های آموزشی توسط موسسه‌های شناخته شده تولید می‌شوند و امکان تعامل مستقیم با مدرس فراهم شده است اما پروژه ویکی توکن تقریبا هیچ کدام از فاکتورهای بالا را نداشت؛ یعنی خبری از موسسه یا مدرس‌های مشهور نبود. بنابراین دلیلی مبنی بر ارزش بیشتر محتواهای دانشگاه کریپتو نسبت به محتواهای رایگان یوتیوب یا دیگر وبسایت‌ها وجود نداشت. ویکی توکن هم مانند سایرین، از سر و صدای بلاک چین برای اجرای یک ایده نه چندان جالب استفاده کرد، ولی در نهایت محصول خاصی برای ارائه نداشت و به همین دلیل است که اکنون از آن به عنوان یکی دیگر از پروژه‌های ارزهای دیجیتال شکست خورده یاد می‌شود

36

صنعت و فناوری

[email protected]

09/آذر/1399

این صنعت جدیدی است که به زودی فناوری های جدیدی که به چشم می‌خورد همه را متحول می‌کند وحتی متغیرهم می‌کند در بعضی از موارد

24

حقیقت رمز ارزها

zahra-mo

29/فروردین/1402

ارزهای دیجیتال تحولی که باور منددنبال میشود تا جایی که ما انسانها مجازی شویم و همه چیز واقعی این دنیای پیش روی ماست با ارزهای دیجیتال...پوچ گرائی

2

پروژه های شکست خورده بلاکچین

نوید

07/مهر/1400

پروژه های بلاک چین بسیار مهم هستند و میشه گفت آینده ساز بلاک چین هستند..من به نظرم این پروژه ها قهرمان های بلاک چین هستند

4

رمز ارزها

sajjadgh97

09/آذر/1399

این صنعت صنعت نوپایی است و شاهد تغییر و تحول های جدیدی خواهد بود. فناوری هایی که در آینده به خود خواهد دید همه را متحیر میکند.

39

دانلود اپلیکیشن موبایل کوینگرام

با اپلیکیشن اندروید کوینگرام از آخرین مطالب بازارهای مالی و رمزارز ها با خبر باشید، قیمت تمامی رمزارز ها در لحظه چک کنید و نرخ آنها را با مبدل ارز کوینگرام به یکدیگر تبدیل کنید، با دیگر افراد در مورد تحلیل ها و مطالب گفت و گو کنید، سبد دارایی ارزهای دیجیتال خودتان را بسازید و از سود و زیان خود در بازه های زمانی مختلف با خبر باشید و با شرکت رایگان در مسابقات پیش بینی رمزارز جایزه ببرید.
coingram
coingram
کوینگرام

استارتاپ کوینگرام به عنوان یک رسانه تخصصی در حوزه بازار های مالی وارز های دیجیتال ، فعالیت خود را از تیر 1398 شروع کرد. هدف ما از ابتدا آموزش وآشنایی مردم با علم و فناوری آینده یعنی بلاک چین بوده است. آشنایی با انواع ارز های دیجیتال مانند بیت کوین، اتریوم، آدا کاردانو و بقیه رمزارز ها میتواند ما را در انتخاب خرید و سرمایه گذاری در این حوزه بسیار بیشتر کمک کند. همان طور که سرمایه گذاری ها و ورود پول به این حوزه روز به روز بیشتر می شود، مسئولیت ما برای آگاهی بخشی و اطلاع رسانی بیشتر می شود تا کسی درگیر پروژه های کلاه برداری و طرح های پانزی نشود.

برگزیده ها

درآمد از کوینگرام

شرایط و قوانین

مفاهیم پایه

آشنایی با بلاکچین

آشنایی با بیتکوین

آشنایی با اتریوم

کوینگرام

درباره ما

ارتباط با ما

شبکه های اجتماعی

اینستاگرامتلگرام

کلیه ی حقوق این سایت نزد کوینگرام محفوظ بوده و بازنشر محتوای اختصاصی با ذکر منبع بلامانع است.