coingram
کوینگرام

نوسان

قیمت

نام ارز

2.3%

72,458 $

4,847,440,200 تومان

Bitcoin

Bitcoin

btc

1.1%

2,646 $

176,993,316 تومان

Ethereum

Ethereum

eth

0.1%

1 $

66,900 تومان

Tether

Tether

usdt

0%

603.5 $

40,377,495 تومان

Binance Coin

Binance Coin

bnb

0%

180.46 $

12,072,774 تومان

Solana

Solana

sol

0.1%

1 $

66,967 تومان

USD Coin

USD Coin

usdc

0.4%

0.5252 $

35,136 تومان

XRP

XRP

xrp

7.7%

0.1763 $

11,794 تومان

Dogecoin

Dogecoin

doge

1.1%

2,644 $

176,897,649 تومان

Staked Ether

Staked Ether

steth

1.7%

0.1669 $

11,166 تومان

TRON

TRON

trx

پروژه ارز دیجیتال فیسبوک نام خود را از لیبرا به «دییِم» تغییر می‌دهد

13/آذر/1399
افزودن به نشان شده ها
پروژه ارز دیجیتال فیسبوک نام خود را از لیبرا به «دییِم» تغییر می‌دهد
Libra
Diem
FaceBook
ارز دیجیتال
3160
4 دقیقه

انجمن لیبرا که فیس‌بوک آن را سال گذشته گرد هم آورد، در تلاش است که با برندسازی مجدد، خود را از چشم‌انداز اصلی فیس‌بوک که سال گذشته معرفی شد دور کند.

به گزارش کوین دسک، این گروه که متشکل از ۲۷ شرکت مختلف است، روز سه‌شنبه (۱۱ آذر) اعلام کرد که نام خود را به دییِم (Diem) تغییر می‌دهد تا برای راه‌اندازی یک ارز دیجیتال باثبات وابسته به دلار آمریکا آماده شود. این نهاد تیم رهبری خود را هم تعیین کرد. این افراد شامل دالیا مالخی (Dahlia Malkhi) به‌عنوان مدیر ارشد فناوری، کریستی کلارک (Christy Clark) به‌عنوان رئیس ستاد، استیو بانل (Steve Bunnell) به‌عنوان مدیر ارشد حقوقی و کیران راج (Kiran Raj) به‌عنوان معاون اجرایی رئیس در امور نوآوری و معاون مشاور هستند.

این افراد به مدیران قبلی این مجموعه، یعنی استورات لووی (Stuart Levey) به‌عنوان مدیرعامل اجرایی، جیمز امت (James Emmett) به‌عنوان مدیرعامل، استرلینگ دینز (Sterling Daines) به‌عنوان مدیر ارشد بخش هماهنگی‌های قانونی، ایان جنکینز (Ian Jenkins) به‌عنوان مدیر ارشد مالی و سومیا باوسار (Saumya Bhavsar) به‌عنوان مشاور عمومی خواهند پیوست.

فیس‌بوک، غول صنعت رسانه‌های اجتماعی، پس از یک سال کار و تحقیق مخفیانه، در ژوئن ۲۰۱۹ (خرداد ۹۸) از لیبرا رونمایی کرد. در آن زمان، دورنمای این پروژه این بود که یک استیبل کوین پشتیبانی‌شده با مجموعه‌ای از ارزهای فیات ارائه دهد که به‌عنوان وسیله‌ای برای مبادله در همه جای جهان قابل‌استفاده باشد. این موضوع بلافاصله با واکنش نهادهای قانون‌گذاری در سراسر جهان مواجه شد. قانون‌گذاران خواستار متوقف‌شدن توسعهٔ لیبرا تا زمانی شدند که قانون‌گذاران بتوانند آن را به درستی درک کنند، برخی از چارچوب‌های نظارتی را بر آن اعمال کنند و اطمینان حاصل کنند که هیچ خطری برای ثبات مالی دنیا ندارد.

قبل از اینکه لیبرا بتواند کار خود را شروع کند، تعدادی از اعضای اصلی آن که به‌طور عمده شامل شرکت‌های مربوط به خدمات مالی می‌شدند، با استناد به ریسک‌های مربوط به قانون‌گذاری، از این پروژه جدا شدند.

هیئت حاکمه لیبرا که به‌طور رسمی از نوامبر ۲۰۱۹ (آبان ۹۸) ایجاد شد، بعداً دامنه پروژه را محدودتر کرد و در آوریل ۲۰۲۰ (فروردین ۹۹) اعلام کرد که به‌جای عرضهٔ یک توکن که پشتوانهٔ آن مجموعه‌ای از ارزهای دیجیتال باشد، چندین استیبل کوین عرضه خواهد کرد که هر کدام با یک ارز فیات جداگانه پشتیبانی می‌شوند.

لووی معتقد است که قانون‌گذاران در حال آماده‌شدن برای پذیرش این پروژه هستند، مخصوصاً به‌خاطر تغییرات اخیر و کم‌رنگ‌تر شدن نقش فیس‌بوک در پروژه. در حال حاضر، خودِ فیس‌بوک عضوی از انجمن لیبرا نیست، اما شرکت تابعهٔ آن، نووی (Novi) یا همان کالیبرای سابق، بخشی از پروژه است. همچنین بریک‌ثرو اینیشیتیوز (Breakthrough Initiatives) که یک گروه اکتشاف فضایی است، از اعضای بنیان‌گذار پروژه لیبرا است. مارک زاکربرگ، مؤسس فیس‌بوک، بخشی از این گروه اکتشافی را مدیریت می‌کند. لووی در این مورد می‌گوید:

من فکر می‌کنم قانون‌گذاران از یک انجمن مستقل استقبال می‌کنند. آنها می‌خواهند انجمنی را ببینند که به اندازهٔ کافی قوی باشد، بتواند تصمیمات خود را اتخاذ کند و یک تیم رهبری داشته باشد که توانایی هدایت پروژه را داشته باشد. این موضوع بخشی از دلایل ما برای تغییر نام پروژه از لیبرا به دییِم بود و این تغییر نام مؤثر خواهد بود.

همچنین در وایت‌پیپر اصلاح‌شده، نقش فیس‌بوک کم‌رنگ‌تر شده است. این در حالی است که در سند اولیهٔ منتشرشده در ژوئن ۲۰۱۹ (خرداد ۹۸)، شش بار به فیس‌بوک اشاره شده بود و ذکر شده بود که «انتظار می‌رود فیس‌بوک تا پایان سال ۲۰۱۹ نقش رهبری را بر عهده داشته باشد». همچنین در این وایت‌پیپر به نووی هم اشاره شده است. در نسخه‌ای از این وایت‌پیپر که در دسامبر ۲۰۲۰ (آذر ۹۹) منشر شده، ذکر شده است:

با اینکه تیم فیس‌بوک نقش مهمی در ایجاد و توسعهٔ انجمن و بلاک چین لیبرا داشته است، اما هیچ حقوق خاصی در انجمن نخواهند داشت.

لیبرا آماده است تا به‌محض دریافت مجوز از سازمان نظارت بر بازارهای مالی سوییس (FINMA)، اولین استیبل کوین خود را با نام دییم عرضه کند. پشتوانه دییم دلار خواهد بود. لووی با بیان اینکه FINMA در زمان مناسب در این مورد تصمیم خواهد گرفت، از ارائه زمان دقیق خودداری کرد.

لیبرا ابتدا قصد داشت تا نیمه اول سال ۲۰۲۰، ارز دیجیتال خود را عرضه کند. اما موانع قانون‌گذاری کار را پیچیده کرد. لووی در مورد عرضه دییم می‌گوید:

دییم در هنگام عرضه در سطح پروتکل‌ها با قوانین بین‌المللی مطابقت خواهد داشت. این بدان معناست که قوانین FATF از جمله «قانون انتقال اطلاعات» و ویژگی‌هایی مانند حمایت از مصرف‌کننده در این شبکه اعمال خواهد شد.

او در ادامه افزود:

شاید این سؤال در ذهن شما پیش بیاید که چرا برند پروژه عوض شده است. یکی از دلایل می‌تواند این باشد که نام قبلی پروژه (لیبرا) با واکنش سخت‌گیرانه‌ای از سوی قانون‌گذاران در سراسر جهان مواجه شد، به همین دلیل ما پیشنهاد خود را برای نام پروژه به‌طور کلی تغییر دادیم.

این بنیاد هنوز با قانون‌گذاران در سراسر جهان درگیر است که برای آنها روشن کند که میزان سکه‌های در گردش چقدر خواهد بود و پشتوانهٔ کوین بعدی کدام ارز دیجیتال خواهد بود. لووی می‌گوید بنیاد عواملی را برای تأمین نظر قانون‌گذاران در نظر گرفته‌ است.

لووی معتقد است که پروژه از لحاظ فنی کاملاً آمادهٔ راه‌اندازی است، اما توسعه‌دهندگان به طراحی و آزمایش‌های بیشتر ادامه می‌دهند. این پروژه اگرچه از آغاز تاکنون در ابعاد گسترده‌ای تکامل و تغییر یافته است، اما همچنان از فناوری بلاک چین استفاده می‌کند. او در ادامه گفت:

ما معتقدیم که استفاده از بلاک چین مزایای حاکمیتی و فناورانه بسیاری دارد. بلاک چین امکان نوآوری و همکاری را در فضای منبع‌باز فراهم می‌کند و این موضوع پتانسیل واقعی پروژه را افزایش می‌دهد و نوآوری را به پروژه اضافه ‌می‌کند. صادقانه بگویم؛‌ یکی از مواردی که در مورد بلاک چین دوست دارم این است که قابلیت‌هایی برای توسعهٔ دییم در اختیار ما می‌گذارد که هرگز به فکر خودمان نمی‌رسید.

حواله‌های بین‌المللی و پرداخت‌های بین کسب‌وکارها، همچنان موارد استفادهٔ اصلی هستند که پروژه بر آنها متمرکز شده است.

لووی می‌گوید با اینکه در حال حاضر «احساس فوریت خاصی» برای راه‌اندازی یک ارز دیجیتال با پشتوانهٔ مجموعه‌ای از ارزهای فیات احساس نمی‌کند، اما می‌تواند این احتمال را در آیندهٔ دور ببیند. لووی می‌گوید:

ما می‌خواهیم به مرور زمان استیبل‌ کوین‌های بیشتری با پشتوانهٔ ارزهای فیات مختلف عرضه کنیم و تمایلی به عرضه استیبل کوینی با پشتوانهٔ چند ارز فیات نخواهیم داشت. اما خوبیِ پول قابل‌برنامه‌ریزی همین است؛ اگر ما تعدادی ارز دیجیتال باثبات با پشتوانه‌های مختلف داشته باشیم، می‌توانیم یک ارز دیجیتال باثبات با پشتوانهٔ چندین فیات ایجاد کنیم.

منبع:

ارز دیجیتال


امتیاز دادن به خبر

با لایک کردن هر خبر شما می توانید کوین بیشتر جایزه بگیرید


مطالب مرتبط با این موضوع

سی زد بایننس از زندان آزاد شد; تاثیر آزادی CZ  بر روی بازار چه خواهد بود؟

سی زد بایننس از زندان آزاد شد; تاثیر آزادی CZ بر روی بازار چه خواهد بود؟

تحلیلگر مطرح بازار ارز دیجیتال رویایی از قله‌های جدید برای بیت‌کوین، اتریوم و سولانا می‌کشد!

تحلیلگر مطرح بازار ارز دیجیتال رویایی از قله‌های جدید برای بیت‌کوین، اتریوم و سولانا می‌کشد!

ایلان ماسک با زبان طنز به نوسانات بازار کریپتو واکنش نشان می‌دهد!

ایلان ماسک با زبان طنز به نوسانات بازار کریپتو واکنش نشان می‌دهد!

کیف پولی که از 757 دلار به 880 هزار دلار رسید!

کیف پولی که از 757 دلار به 880 هزار دلار رسید!

ارزهای در خطر SEC کدام ها هستند؟

ارزهای در خطر SEC کدام ها هستند؟


تحلیل کاربران

شروع دوباره با نام جدید

soheilstar

13/آذر/1399

فیس بوک با مشکلاتی که برای عرضه ارز دیجیتالش پیش آمد ، به این نتیجه رسید که وجهه این ارز با نام لیبرا خراب شده است .بنابراین با تغییر نام ارز دیجیتالش قصد دارد اذهان عمومی را کمی نسبت به شررکت فیس بوک آرام کند و با نامی جدید کار عرضه را شروع کند.

24

آینده ی روشن

kamezjan

14/آذر/1399

ارز لیبرا و یا دییم ارزی میشه با ارزش ثابت بر پایه ی دلار که مطمئنا در معاملات نقش پر رنگی خواهد داشت ولی با توجه به ارزشه ثابتش بدرد سرمایه گذاری بلند مدت نخواد خورد

9

لیبرا

mtpanah

13/آذر/1399

لیبرا‌ یا همان ارز دیجیتال فیس‌بوک، یک ارز دیجیتال جهانی بوده که هدفش ارائه خدمات پرداخت و انتقال پول به تمام مردم جهان است

26

فیسبوک

rezahasanii

15/آذر/1399

بنظرم فیسبوک برای اینکه اعتماد وزور قدرت خودش را نشان بدهد نام ارزخود را عوض ولی بخاطر اینکه وابسته به دلار امریکا شاید باشه عوض کرذه

5

لیبرا

Azader

13/آذر/1399

وقتی یک شرکت بزرگ و معروف در یک صنعتی بغیر از صنعت کریپتو موفق و مشهور هستش مانند همین فیسبوک که یک شبکه اجتماعی موفق و معروف هستش شروع به تولید ارز دیجیتال مختص خودش میکند بسیار امیدوارکننده و آینده خوبی درانتظارش هست چراکه از نظر معروفیت این امتیاز رو داره که از ارزهای هم طراز خودش بخاطر مقبولیت و معروفیت یک پله بالاتر بایستد

2

علت تغییر نام چیست

ahmad8930

13/آذر/1399

باسلام درست است که هر گاه تغییر نام بمیان می آید بدنبالش تغییر درنگرش و ساختار نیز بوجود می آید که جای امید واری دارد ولی باید دید هدف اصلی برای این تغییرات چه خواهدبود

13

آینده روشن

09944752142

13/آذر/1399

پروژه خوبی است و می تواند نوید یک آینده خوبی را رغم میزند البته نمیشه به هم در اوایل کار خودش اطمینان کرد ولی خیلی خوب میشه

20

ارز دیجیتال دییم

dors@1

13/آذر/1399

بعد از اینکه خبر عرضه ارز دیجیتال لیبرا برای فیسبوک پخش شد حالا نام ان را به دییم تغیر دادند. دییم یک ارز دیجیتال با ثبات وابسته به دلار امریکا ست.

28

تغییر نام این ارز

arminaka71

13/آذر/1399

نشان ازاین میده که میخوان تحول جداگانه ایجاد کنن یک پروژه دوراز فیسبوک نمیخوان با اعتبار ومعروفیت این برنامه اجتماعی پیشبرن میخوان خودشون صاحب سبک بشن از این 27شرکت آینده خوبی دارن وصاحب سبک وارزدیجیتال خودشونن

22

تغییر نام رمز ارز فیس بوک

sajjadstar

14/آذر/1399

پس از تحریم رمز ارز بیا کوین توسط فیس بوک حالا این شرکت قصد دارد با معرفی رمز ارز خود که دارای پشتوانه دلاری خواهد بود، جایگزینی را برای کاربران خود در جهت استفاده از رمز ارزها معرفی نماید.

15

فیسبوک

janan97

13/آذر/1399

دییم در هنگام عرضه در سطح پروتکل‌ها با قوانین بین‌المللی مطابقت خواهد داشت. این بدان معناست که قوانین FATF از جمله «قانون انتقال اطلاعات» و ویژگی‌هایی مانند حمایت از مصرف‌کننده در این شبکه اعمال خواهد شد.

23

لیبرا

azad6200

13/آذر/1399

تغییر نام انجمن لیبرا به دیپم که فیسبوک آن را سال گذشته گردهم اورده و تبلیغات خوبی روی ارزهای دیجیتال دارد

17

ghazal1446

ghazal1446

15/آذر/1399

قطعا فیس بوک با زحمت زیادی وارد این باز شده و شکست نخواهد خورد حتما موانعی برایش درست شده و اون شرکت هوشمند با ایت تغییرات طرفدارهای خودش رو دلگرم نگه میدارد

3

تلاش برای چپاول

habibsh

14/آذر/1399

راه هایی زیادی را فیس بوک امتحان کرده است و این آخری شاهکارشان است ... شاید هرگز موفق نشوند ... تغییر در نام چیزی را عوض نمکند ... محتوا و هدف بایستی تغییر و عملی باشد ...

11

ارز دیجیتال فیس بوک

sajjadgh97

13/آذر/1399

فیس بوک نام ارز دیجیتال خود را از لیبرا به دییم تغییر میدهد. به زودی اکثر کشور ها و کمپانی ها ارز دیجیتال خود را ایجاد خواهند کرد. دنیای ارز دیجیتال دنیای نقل و انتقال آسان هست که به زودی فراگیر خواهند شد.

19

فیسبوک وارزدیجیتال لیبرا

زارع

13/آذر/1399

شاید اسم لیبرا را بارها شنیده باشید وبا مشکلاتی که برای فیسبوک با این ارز بوجود می امد واکنون با راه حل های ارائه شده وتیم فعال فیسبوک نام لیبرا را به دییم تغییر داده که منتظر تایید هستند این ارز دیجیتال با پشتوانه دلار بزودی پس از تایید به رشد وپیشرفت خود ادامه می دهد

14

توهم فیسبوک

jalal69

13/آذر/1399

علی رغم تلاشی که فسیبوک برای بزرکنمایی ارزدیجیتال خودش لنجام میده و اصلا هم خوب پیش نمیره وجود توهم غریبیه که در مقایسه این ارز با بیت کوین دچار یاس فلسفی شده و بجای ابنکه مراحل توسعه رو بطور منطقی سپری کنه میخواد خیلی زود و پرشی پیش میره اما این محاله.سپاس

22

فیسبوک و ارز دیجیتالش

mohavalis

14/آذر/1399

بدون شک فیسبوک بزرگترین شبکه اجتماعی در دنیایی امروزی است و دو زیرمجموعه آن یعنی واتس آپ و اینستاگرام هم داری شمار زیادی از مصرف کنندگان شبکه های اجتماعی هستن حضور این رمز ارز می‌توان یک میلیارد انسانی که با این شبکه های اجتماعی درگیر هستن رو خواسته و ناخواسته به سمت رمز ارزها بکشاند و آینده طلایی رو رقم بزند

8

دانلود اپلیکیشن موبایل کوینگرام

با اپلیکیشن اندروید کوینگرام از آخرین مطالب بازارهای مالی و رمزارز ها با خبر باشید، قیمت تمامی رمزارز ها در لحظه چک کنید و نرخ آنها را با مبدل ارز کوینگرام به یکدیگر تبدیل کنید، با دیگر افراد در مورد تحلیل ها و مطالب گفت و گو کنید، سبد دارایی ارزهای دیجیتال خودتان را بسازید و از سود و زیان خود در بازه های زمانی مختلف با خبر باشید و با شرکت رایگان در مسابقات پیش بینی رمزارز جایزه ببرید.
coingram
coingram
کوینگرام

استارتاپ کوینگرام به عنوان یک رسانه تخصصی در حوزه بازار های مالی وارز های دیجیتال ، فعالیت خود را از تیر 1398 شروع کرد. هدف ما از ابتدا آموزش وآشنایی مردم با علم و فناوری آینده یعنی بلاک چین بوده است. آشنایی با انواع ارز های دیجیتال مانند بیت کوین، اتریوم، آدا کاردانو و بقیه رمزارز ها میتواند ما را در انتخاب خرید و سرمایه گذاری در این حوزه بسیار بیشتر کمک کند. همان طور که سرمایه گذاری ها و ورود پول به این حوزه روز به روز بیشتر می شود، مسئولیت ما برای آگاهی بخشی و اطلاع رسانی بیشتر می شود تا کسی درگیر پروژه های کلاه برداری و طرح های پانزی نشود.

برگزیده ها

درآمد از کوینگرام

شرایط و قوانین

مفاهیم پایه

آشنایی با بلاکچین

آشنایی با بیتکوین

آشنایی با اتریوم

کوینگرام

درباره ما

ارتباط با ما

شبکه های اجتماعی

اینستاگرامتلگرام

کلیه ی حقوق این سایت نزد کوینگرام محفوظ بوده و بازنشر محتوای اختصاصی با ذکر منبع بلامانع است.