coingram
کوینگرام

نوسان

قیمت

نام ارز

1%

85,390 $

7,497,242,000 تومان

Bitcoin

Bitcoin

btc

0%

83,270 $

7,311,106,000 تومان

Kinza Babylon Staked BTC

Kinza Babylon Staked BTC

kbtc

1.1%

1,605.6 $

140,972,558 تومان

Ethereum

Ethereum

eth

0%

0.9999 $

87,791 تومان

Tether

Tether

usdt

0.4%

2.08 $

182,624 تومان

XRP

XRP

xrp

0.7%

589 $

51,716,834 تومان

Binance Coin

Binance Coin

bnb

4.7%

139.48 $

12,246,344 تومان

Solana

Solana

sol

0%

0.9999 $

87,791 تومان

USD Coin

USD Coin

usdc

0.9%

0.158 $

13,872 تومان

Dogecoin

Dogecoin

doge

0.3%

0.2423 $

21,274 تومان

TRON

TRON

trx

توضیحاتی پیرامون شبکه های همتا به همتا (P2P)؛ مزایا و معایب آنها!

24/شهریور/1398
افزودن به نشان شده ها
توضیحاتی پیرامون شبکه های همتا به همتا (P2P)؛ مزایا و معایب آنها!
p2p
اموزش
اخبار
4042
دقیقه

همتا به همتا (P2P) یک مدل ارتباطاتی غیر متمرکز است که در آن هر طرف دارای قابلیت های مشابه می باشد و هر کدام از طرفین می تواند یک جلسه ارتباطی را شروع کند. بر خلاف مدل کلاینت/سرور که در آن کلاینت تقاضای سرویس می کند و سرور تقاضا را انجام می دهد، مدل شبکه ای P2P به هر نود اجازه می دهد که هم به عنوان کلاینت و هم به عنوان سرور عملکرد داشته باشد.

سیستم P2P می تواند برای فراهم کردن مسیریابی ناشناس ترافیک شبکه، محیط های محاسباتی موازی عظیم، انبارش توزیع شده و دیگر عملکرد ها مورد استفاده قرار گیرد. اکثر برنامه های P2P متمرکز بر اشتراک رسانه ای هستند و بنابراین P2P اغلب با دزدی نرم افزاری و نقض کپی رایت همراه می باشد.

معمولا اپلیکیشن های همتا به همتا به کاربران اجازه می دهند که بسیاری از پارامتر های عملکرد را کنترل کنند: چه تعداد ارتباط های عضویی در یک زمان خاص جستجو شود یا اجازه داده شود، به سیستم چه کسانی متصل شد و یا از آنها اجتناب کرد، چه سیستم هایی را ارائه داد و چه تعداد منابع سیستمی را به شبکه اختصاص داد. تعدادی به سادگی به بعضی از زیرمجموعه های نود های فعال در شبکه که دارای کنترل کاربری کم می باشند، متصل می شوند.

اگرچه استفاده هایی برای توپولوژی شبکه ای P2P از روز های ARPANET مورد بررسی و کاوش قرار گرفته است اما مزیت های مدل ارتباطی P2P تا اواخر دهه ۱۹۹۰ برای عموم آشکار نشد. در این زمان بود که اپلیکیشن های P2P اشتراک موسیقی مانند Napster ظاهر شدند. Napster و جانشینانش مانند Gnutella و BitTorrent سود صنعت فیلم سینمایی و موسیقی را کاهش دادند و تصور مردم را در مورد اکتساب و مصرف رسانه ها تغییر دادند.

مدیر های سیستم تمایل دارند که افراد را از استفاده از اپلیکیشن های P2P دلسرد کنند. این اپلیکیشن ها علاوه بر انسداد پهنای باند و احتمالا در معرض خطر قرار دادن سازمان مدیر از لحاظ قانونی، می توانند برای دور زدن فایروال ها و توزیع بدافزار نیز مورد استفاده قرار گیرند. شبکه ها اغلب طوری تنظیم شده اند که از صحبت جانبی (side talk) توسط کامپیوتر ها اجتناب شود.

شبکه های همتا به همتا چگونه کار می کنند؟

معمولا وقتی یک کاربر فایلی را دانلود می کند، آن کاربر یک مرورگر شبکه را باز می کند، وبسایت مناسب را ملاقات می کند و فایل را دانلود می کند. در این مورد، این وبسایت به عنوان سرور عمل می کند و کامپیوتر کاربر نیز به عنوان کلاینتی عمل می کند که داده ها را دریافت می کند. این را می توان با یک خیابان یک طرفه مقایسه کرد که فایل دانلود شده از نقطه A انتقال می یابد و از طریق وبسایت به نقطه B که کامپیوتر کاربر است، منتقل می شود.

اما اگر کاربر همان فایل را از طریق شبکه همتا به همتا دانلود کند، این دانلود به شیوه متفاوتی مدیریت خواهد شد. در این مورد، کاربر مجبور است یک نرم افزار همتا به همتا را بر روی کامپیوتر خود نصب کند که یک شبکه مجازی از کاربر های اپلیکیشنی همتا به همتا را ایجاد می کند. سپس وقتی که کاربر فایلی را دانلود می کند، آن به صورت تکه هایی دریافت می شود که از کامپیوتر های مختلفی در شبکه می آید که قبلا آن فایل را داشته اند.

به طور همزمان، داده ها نیز از کامپیوتر کاربر به کامپیوتر هایی که درخواست آن را کرده اند، ارسال می شود. این موقعیت مشابه یک خیابان دو طرفه است، فایل در اینجا مانند تعداد زیادی تکه های کوچک داده می باشد که به کامپیوتر کاربر می آیند و همچنین در موقع درخواست کامپیوتر کاربر را ترک می کنند. در واقع، بار انتقال فایل بین کامپیوتر های همتا توزیع می شود.

معماری P2P

در یک معماری شبکه ای همتا به همتا، هر کامپیوتر دارای مسئولیت ها و قابلیت های مشابه می باشد. از آنجا که سروری وجود ندارد، کامپیوتر ها در یک گروه کاری به همدیگر متصل شده اند تا به اشتراک فایل ها، پرینتر ها و دسترسی به اینترنت بپردازند. این معماری برای گروه های کاری ۱۲ کامپیوتری یا کمتر عملی می باشد. بنابراین در محیط های خانگی یا دفتر های کاری کوچک رایج می باشد که در آن هر کامپیوتر به عنوان یک ایستگاه کاری مستقل عمل می کند و داده ها را بر روی هارد درایو خود ذخیره می کند اما قادر به اشتراک داده ها با همه کامپیوتر های دیگر بر روی شبکه خواهد بود.

مزایا و معایب P2P

تعدادی مزایا و معایب برای شبکه های همتا به همتا موجود می باشد. از جمله مزایای این شبکه ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • نیاز به خرید یک سرور گران نیست.
  • هر کاربر به مدیریت کامپیوتر خود می پردازد و این یعنی اینکه نیاز به مدیر شبکه نیست.
  • کاربران مجبور نیستند که هیچ دانش فنی داشته باشند زیرا چیدمان از طریق wizards در نرم افزار انجام می شود.
  • یک شبکه P2P را می توان در خانه ها و کسب و کار های کوچک راه اندازی کرد. اما نگهداری و حفظ هر کامپیوتر باید به صورت شخصی انجام شود.
  • در این حالت، ترافیک شبکه ای کمتری از شبکه کلاینت/سرور موجود است.
  • از جمله معایب شبکه های همتا به همتا نیز می توان به موارد زیر اشاره کرد:
  • کاربران نمی توانند به شیوه ای مرکزی به پشتیبانی از فایل ها و پوشه ها بپردازند.
  • هر کامپیوتر می تواند توسط کامپیوتر های دیگر قابل دسترس باشد و این عملکرد را برای کاربر کند می کند.
  • فایل ها به طور مرکزی و به صورت یک ناحیه اشتراکی خاص سازمان دهی نشده اند. بلکه آنها بر روی کامپیوتر های فردی انبار می شوند. بنابراین اگر فردی که مالک کامپیوتر است، سیستم بایگانی لوجیکال نداشته باشد، مکان یابی فایل ها ممکن است سخت باشد.
  • هر کاربر فردی مسئول تضمین این می باشد که ویروس ها وارد شبکه نشوند.
  • به جز اجازه ها امنیت دیگری وجود ندارد و یا اگر هم وجود داشته باشد ناچیز می باشد.

همتا به همتا در برابر کلاینت/سرور

یک شبکه همتا به همتا شامل دو یا تعداد بیشتری کامپیوتر است که منابع فردی مانند دی وی دی پلیر ها، چاپگر ها و درایو های دیسک را به اشتراک می گذارند. هر کامپیوتر در شبکه هم مانند کلاینت و هم مانند سرور عمل می کند و مستقیما با کامپیوتر های دیگر ارتباط برقرار می کند. در یک شبکه همتا به همتا، یک چاپگر بر روی یک کامپیوتر می تواند توسط هر یک از کامپیوتر های دیگر بر روی یک شبکه مورد استفاده قرار بگیرد. تمام چیزی که در اینجا مورد نیاز است روشی برای اتصال آنها می باشد که مثلا می توان از یک روتر وایفا برای این کار استفاده کرد.

یک شبکه کلاینت/سرور شامل کلاینت های متعددی می باشد که حداقل به یک سرور مرکزی متصل می شوند که در آنجا اکثر اپلیکیشن ها و داده ها نصب شده است. کلاینت ها به این منابع از طریق سرور دسترسی پیدا می کنند. شبکه های کلاینت/سرور معمولا سرعت دسترسی بالاتری دارند زیرا برای پشتیبانی از تعداد زیادی کلاینت طراحی شده اند.

این کلاینت ها می توانند به عنوان یک ایستگاه کاری عملکرد داشته باشند، بدون اینکه به اشتراک منابع بپردازند. در این روش، ارتقا دادن اپلیکیشن ها و فایل ها آسان تر است زیرا تنها بر روی یک کامپیوتر خاص نسب شده اند. در یک شبکه کلاینت/سرور، امنیت توسط سرور مدیریت می شود و هر کاربر فردی مسئول آن نمی باشد.

تاریخچه P2P

اولین استفاده از شبکه های P2P به زودی بعد از این که کامپیوتر های شخصی در دهه ۱۹۸۰ معرفی شدند، روی داد. Internet Relay Chat در آگوست ۱۹۸۸ توسعه پیدا کرد که یکی از اولین شبکه های همتا به همتا بود که برای اشتراک متن و چت ساخته شده بود.

در یکم ژوئن ۱۹۹۹، Napster اشتراک موسیقی را بر روی شبکه متمرکز P2P خود مقدور ساخت. Napster و دیگر شبکه های P2P نسل اول به فرد اجازه می دهند که مستقیما از طریق شبکه به فرد دیگری متصل شود که این فرد دیگر در حال استفاده از یک کپی از همان برنامه می باشد.

Gnutella که در سال ۲۰۰۰ راه اندازی شد، اولین شبکه اشتراک فایل P2P غیر متمرکز می باشد. آن به کاربران اجازه می دهد که به فایل های کامپیوتر های کاربران دیگر از طریق یک فولدر مشخص شده دسترسی داشته باشند. چند سال بعد، سرویس های اشتراک فایل رسانه ای P2P دیگری توسعه پیدا کردند و این زمینه را برای شبکه های P2P دیگری مانند شبکه بیت کوین فراهم ساخت که در سوم ژانویه ۲۰۰۹ بیرون داده شد.

منبع:

میهن بلاکچین


امتیاز دادن به خبر

با لایک کردن هر خبر شما می توانید کوین بیشتر جایزه بگیرید


مطالب مرتبط با این موضوع

سی زد بایننس از زندان آزاد شد; تاثیر آزادی CZ  بر روی بازار چه خواهد بود؟

سی زد بایننس از زندان آزاد شد; تاثیر آزادی CZ بر روی بازار چه خواهد بود؟

تحلیلگر مطرح بازار ارز دیجیتال رویایی از قله‌های جدید برای بیت‌کوین، اتریوم و سولانا می‌کشد!

تحلیلگر مطرح بازار ارز دیجیتال رویایی از قله‌های جدید برای بیت‌کوین، اتریوم و سولانا می‌کشد!

ایلان ماسک با زبان طنز به نوسانات بازار کریپتو واکنش نشان می‌دهد!

ایلان ماسک با زبان طنز به نوسانات بازار کریپتو واکنش نشان می‌دهد!

کیف پولی که از 757 دلار به 880 هزار دلار رسید!

کیف پولی که از 757 دلار به 880 هزار دلار رسید!

ارزهای در خطر SEC کدام ها هستند؟

ارزهای در خطر SEC کدام ها هستند؟


تحلیل کاربران

پی ۲ پی

rezazarei

24/شهریور/1398

بیت کوین و انواع آن از قبیل Peercoin و Nxt پول‌های رایج دیجیتال مبتنی بر P2P می‌باشند شبکه‌های P2P عموماً نوعی شبکه اُورلی مجازی در بالای توپولوژی شبکه فیزیکی اجرا می‌کنند. که در آن ندها به شکل اُورلی یک زیر مجموعه از ندها در شبکه فیزیکی می‌باشند

12

بیت کوین چرا وچگونه به وجود آمد

azadeh

24/شهریور/1398

با افزایش اهمیت روزافزون بیت کوین و فناوری پول‌های رمزنگاری شده، بر آن شدیم در پرونده‌ای ویژه به بررسی این تکنولوژی بپردازیم. پول رمزنگاری شده یا پول اینترنتی نام‌هایی هستند که در سال‌های اخیر بسیار از آن شنیده‌ایم. بیت کوین واحد پولی است که با وعده‌ی رهایی از سیستم‌های دست و پاگیر و بعضا بحران ساز متمرکز مالی متولد شده است. شاید ساده‌ترین تعریف از بیت کوین، تشریح آن به‌عنوان یک واحد پول رمزنگاری شده و مجازی باشد که از امنیت بالایی برخوردار است. بیت‌کوین را باید فرزند خلف اینترنت و فناوری‌های روز بدانیم. بسیاری بیت کوین را واحد پول آینده می‌خوانند. شماری نیز این واحد پول را روشی برای رهایی از سیستم متمرکز مالی می‌دانند که مسبب بسیاری از بحران‌های مالی و عدم مدیریت صحیح پول در اقتصاد است. این افراد ظهور بیت‌کوین را به فال نیک گرفته و استفاده‌ی گسترده از آن را پایانی بر سلطه، رکود و نابرابری می‌خوانند. نگاهی به مشکلات نظام پولی جهان کافی است تا گشتی در اینترنت زده و شماری از مطالب منتشر شده در تشریح بیت‌کوین را مطالعه کنید، نقطه‌ی مشترکی که اغلب مقالات و مطالب منتشر شده در مورد بیت کوین به آن اشاره می‌کنند، رهایی از مشکلات سیستم پولی کنونی مورد استفاده در صورت مهاجرت به سمت بیت کوین است، اما تقریبا در هیچ یک از موارد، اشاره‌ای به نواقص موجود در سیستم پولی کنونی نمی‌شود. شاید از جمله‌ی مواردی که در بسیاری از نوشته‌ها تاکید بسیاری روی آن شده، سهولت انتقال بیت‌کوین از شخصی به شخص دیگر در بعد جهانی است، چراکه با استفاده از بیت‌کوین می‌توان مبلغ دلخواه خود را در تنها در چند دقیقه فارغ از نزدیک یا دور بودن شخص مورد نظر، به حساب وی واریز کرد و برای این واریز نیز درصدی از میزان واریز شده به نام عوارض یا موارد دیگر کسر نخواهد شد. اما انتقال ساده و بدون دردسر پول تنها قابلیت بیت کوین نبوده و تنها ضعف سیستم پولی کنونی نیست، بلکه فاکتورهای بسیار مهم‌تری وجود دارند که انتقال پول بدون عوارض در کنار آن‌ها رنگ می‌بازد. بهتر است به بحث اصلی خود بازگردیم که بررسی مشکلات موجود در سیستم پولی کنونی مورد استفاده در دنیا است. به نظر نگارنده، بررسی همین مشکلات نقش پررنگی در درک اهمیت بیت کوین دارند. حتی با بررسی نظام پولی جهان می‌توان حدس زد که چرا بیت کوین در چند سال اخیر ظهور کرده و بسیار مورد توجه قرار گرفته است بررسی نظام پولی می‌توان نتیجه گرفت که آیا بیت کوین زاده‌ی 9ذهن یک هکر علاقمند بوده یا احساس نیاز باعث تولد آن شده؟ حتی می‌توان گمانه‌هایی نیز در خصوص چرایی ناشناس بودن خالق بیت کوین مطرح کرد. برای درک بهتر نظام پولی بهتر است در ابتدا شماری از مفاهیم را تعریف کنیم. پول یا وجه رایج؛ تفاوت چیست؟ پول از جمله‌‌ی عناصر زندگی بشر است که قدمت آن به چندین هزار سال می‌رسد. پس از آنکه داد و ستد به یکی از ارکان زندگی بشری تبدیل شد، بشر همواره به دنبال راهی بود تا معاملات خود را سر و شکل منظم‌تری بدهد، چراکه مبادله‌ی کالا به کالا بعضا پاسخگوی ظرفیت رو به افزایش مبادلات نبوده و از این رو رفته رفته مفهوم پول در جوامع بشری جا افتاد. بشر ابتدا مواد و عناصر مختلفی را برای استفاده به عنوان یک میانجی برای مبادلات مورد استفاده قرار داد. استفاده از گندم یا سایر مواد در برخی دوره‌های زمانی ثبت شده، اما رفته رفته بشر به این نتیجه رسید که باید از عنصری به عنوان پول یا میانجی برای انجام معادلات استفاده کند که پنج ویژگی اصلی داشته باشد. این پنج ویژگی که برای اطلاق عنوان پول باید برقرار شوند، شامل قابل حمل بودن، ماندگاری، تقسیم پذیری، برابری مشخصات تمام اجزا و حفظ ارزش در طول سالیان مختلف است. بشر در طی قرون متمادی به این نتیجه رسید که طلا و نقره تمام ویژگی‌های تبدیل شدن به پول را دارند و از این رو اولین سکه‌های ضرب شده در چند هزار سال گذشته، با استفاده از طلا و نقره بود. ورود سکه‌های ضرب شده از طلا و نقره به برخی کشورها باعث شد تا رونق اقتصادی ایجاد شده و وضع معیشتی مردم بسیار بهبود یابد. از جمله‌ی این کشورها می‌توان به روم باستان اشاره کرد که رونق اقتصادی منجر به ایجاد تحولات سیاسی و فرهنگی شده و باعث شد تا این امپراطوری به پیشرفت‌های خارق‌العاده‌ای دست یابد.

9

شبکه همتا

Farshad

25/شهریور/1398

شبکه همتا به همتا یا نظیر به نظیر گونه‌ای از معماری شبکه توزیع شده در شبکه‌های رایانه‌ای است. در این نوع شبکه، رایانه‌های سرویس گیرنده و سرویس دهنده هر دو در یک سطح کار می‌کنند، به این مفهوم که هر رایانه می‌تواند از اطلاعات رایانه دیگر استفاده کرده یا به رایانه دیگر اطلاعات بفرستد. این نوع شبکه ساده‌ترین و سریعترین روش شبکه‌سازی است.

6

شبکه های نظیر به نظیر (p2p)

far2s

24/شهریور/1398

از بهترین روشهای به اشتراک گذاری فایل و داده، از گذشته تا کنون اما با امنیت نسبتا ضعیف در مقایسه با دیگر روشهای به اشتراک گذاری داده ها.

6

p2p

nedazarei

24/شهریور/1398

شرکت‌هایی که اپ‌های P2P توسعه می دهند در بسیاری دعاوی حقوقی درگیر شده‌اند که عمدتاً در ایالت‌های متحده و به‌طور عمده در بر سرویس مسائل مربوط به قانون P2P کپی رایت بوده‌اند. دو دعوی عمده گراگستر در مقابل RIAA و MGM استادیو در مقابل شرکت گراکستر می‌باشند. در هر دو دعوی فناوری به اشتراک‌گذاری فایل به عنوان قانونی شناخته شد مادامی که بسط دهندگان توانایی برای یپشگیری از به اشتراک‌گذاری مطلب کپی رایت شده نداشته‌اند

13

کاربردی

MiLAD9595

24/شهریور/1398

من خودم سایت فیلم و سریال دارم. و از این طریق تونستم صرفه جویی های زیادی کنم و خیلی راضی هستم امیدوارم مانعی برای ادامه کار بوجود نیاد. مرسی که با انتشارش باعث گسترشش میشید...

15

پی تو پی

faramarzalmasi

25/شهریور/1398

میتوان هر شبکه ای در خانه یا در کسب و کارهای کوچک انجام داد فقط باید حفظ و نگهداری سیستم توسط خود فرد انجام شود

4

کاربر مسئول

kasra beh

24/شهریور/1398

شبکه نقطه به نقطه عملا در بیشتر موارد کاربردی نداشته ونسل پیشرفته چنین کاری در بانک های اطلاعاتی توزیع شده که تقریبا از چنین معماری استفاده میکنه استفاده میکنن این بیشتر یه تئوری کوچک بود وکاربردی داشت مگر در آینده البته الان بلاک جین چنین معماری تراکنشی داره

16

سیستم همتا به همتا

mojtaba

25/شهریور/1398

این سیستم در آینده نقش به سزایی برای جهانیان ایفا می‌کند، که باعث تمرکز مردم می‌شود، و از جایگاه ویژه ای برخوردار خواهد شد، دسته که امروزه از آن استفاده می‌شود، ولی به زودی شاهد خواهیم بود که این سیستم یک پارچه و همه گیر شود.

7

همتا به همتا

nanapink

16/آبان/1398

بیت کوین شکل همتا به همتا و غیرمتمرکزی از دارایی الکترونیکی است که به هیچ مسئول مرکزی برای تایید یا ردگیری سوابق نیاز ندارد.

3

سیستم همتا ب همتا

fatima@

04/مرداد/1399

دو یا چند کامپیوتر که خروجی های مثل دی وی دی پلیر چاپگر و درایوها ‌رو به اشتراک میگذارند و یه چاپگر میشه توسط هر کامپوتری کنترل بشه کامپوتر ها به صورت یک شبکه کوچک بهم متصل هستند.

2

P2P

Networker

24/شهریور/1398

سیستم P2P میتواند برای فراهم کردن مسیریابی ناشناس ترافیک شبکه محیط های محاسباتی نداری و دیگر عملکردها مورد استفاده قرار گیرد

7

همنا

ldmara

24/شهریور/1398

همتا به همتا مثل دو خط موازی و امن را برای کار بر به وجود میاره از شبکه و ترافیک اینترنت و حتی میتونه جلوگیری کنه از هکتار شدن کار بر و محیط امنی برای ما به وجود خواهد اورد

8

میز کار شخصی

Mo_VaaLee

24/شهریور/1398

اینجور ک متوجه شدم یه جور میز کار شخصی میتونه باشه که البته زیادم شخصی نیستو دیگران با کامپیوتر و سرور های مختلف میتونن به فایل ها دسترسی داشته باشن و برای تبادل استفاده میشه

6

peer to peer

AmirNbz

24/شهریور/1398

شبکه های همتا به همتا فوق العاده هستن مخصوصا توی شبکه و جاهایی که نیاز به سرور و کلاینت هستش حتما بنظرم مطالعه کنید یک کتابی رو در موردش ممنون از کوین گرام که همچین مطلبی رو گذاشته

8

حُسن p2p

Nergal

24/شهریور/1398

یکی از محاسن شبکه p2p پیدا کردن انواع فایل کمیاب است که شما نمی توانید در سایت های معتبر پیدا کنید اما در کامپیوترهای اشخاصی موجود می باشد، بنابراین با استفاده از این روش شما فایل مربوطه را از اشخاصی که آن را دارا هستند دریافت می کنید.

13

بزرگترین مشکل P2P

farshad1298

24/شهریور/1398

بزرگترین مشکلی که این سیستم در کنار فوایدش داره اینکه اغلب سرقت های دیجیتال و کلاهبرداری ها از طریق همین سیستم انجام میشه و متاسفانه اطلاعات کاربران هم در این زمینه و نحوه کارکردش بسیار پایین که باید آموزش های لازم داده بشه

4

p2p

carilho

04/مرداد/1399

چند رایانه متصل به هم که به صورت شبکه ایجاد شده و هر کدام از رایانه ها می توان به عنوان سرور استفاده کرد و به خروجی های همه دستگاه ها می توان دسترسی داشت

1

تحلیل

gholamreza 6712

25/شهریور/1398

درسته این روش ساده و خوبه ولی باید بدافزارهارو هم در نظر گرفت.اگه یک سیستم به اطلاعات سیستم دیگه دسترسی داشته باشه طبیعتا بدافزارهام میتونن به اون سیستم به راحتی وارد بشن مگر اینکه امنیتشو تضمین کنن

9

دانلود اپلیکیشن موبایل کوینگرام

با اپلیکیشن اندروید کوینگرام از آخرین مطالب بازارهای مالی و رمزارز ها با خبر باشید، قیمت تمامی رمزارز ها در لحظه چک کنید و نرخ آنها را با مبدل ارز کوینگرام به یکدیگر تبدیل کنید، با دیگر افراد در مورد تحلیل ها و مطالب گفت و گو کنید، سبد دارایی ارزهای دیجیتال خودتان را بسازید و از سود و زیان خود در بازه های زمانی مختلف با خبر باشید و با شرکت رایگان در مسابقات پیش بینی رمزارز جایزه ببرید.
coingram
coingram
کوینگرام

استارتاپ کوینگرام به عنوان یک رسانه تخصصی در حوزه بازار های مالی وارز های دیجیتال ، فعالیت خود را از تیر 1398 شروع کرد. هدف ما از ابتدا آموزش وآشنایی مردم با علم و فناوری آینده یعنی بلاک چین بوده است. آشنایی با انواع ارز های دیجیتال مانند بیت کوین، اتریوم، آدا کاردانو و بقیه رمزارز ها میتواند ما را در انتخاب خرید و سرمایه گذاری در این حوزه بسیار بیشتر کمک کند. همان طور که سرمایه گذاری ها و ورود پول به این حوزه روز به روز بیشتر می شود، مسئولیت ما برای آگاهی بخشی و اطلاع رسانی بیشتر می شود تا کسی درگیر پروژه های کلاه برداری و طرح های پانزی نشود.

برگزیده ها

درآمد از کوینگرام

شرایط و قوانین

مفاهیم پایه

آشنایی با بلاکچین

آشنایی با بیتکوین

آشنایی با اتریوم

کوینگرام

درباره ما

ارتباط با ما

شبکه های اجتماعی

اینستاگرامتلگرام

کلیه ی حقوق این سایت نزد کوینگرام محفوظ بوده و بازنشر محتوای اختصاصی با ذکر منبع بلامانع است.