coingram
کوینگرام

نوسان

قیمت

نام ارز

0.8%

99,372 $

6,985,851,600 تومان

Bitcoin

Bitcoin

btc

2.1%

3,291 $

231,381,905 تومان

Ethereum

Ethereum

eth

0%

1 $

70,370 تومان

Tether

Tether

usdt

0.6%

254.75 $

17,908,925 تومان

Solana

Solana

sol

0.1%

623.7 $

43,847,516 تومان

Binance Coin

Binance Coin

bnb

21.9%

1.45 $

101,935 تومان

XRP

XRP

xrp

3%

0.401 $

28,190 تومان

Dogecoin

Dogecoin

doge

0%

1 $

70,300 تومان

USD Coin

USD Coin

usdc

22.6%

0.9784 $

68,782 تومان

Cardano

Cardano

ada

2%

3,291 $

231,383,311 تومان

Staked Ether

Staked Ether

steth

تقابل لیبرا و اروپا؛ استیبل کوین فیسبوک همچنان در مسیری دشوار!

08/مهر/1398
افزودن به نشان شده ها
 تقابل لیبرا و اروپا؛ استیبل کوین فیسبوک همچنان در مسیری دشوار!
Libra
FaceBook
Europa
4897
دقیقه

امواج اثرات لیبرا به سواحل اروپا رسیده است به طوری که وزیر اقتصاد فرانسه آقای برونو لمایر پیشنهاد کرده است که اروپا باید وارد این عرصه شود و ارز دیجیتال خود را عرضه کند. بیانیه لمایر هنگامی عنوان شد که سیاستمداران اروپا به تدریج نظرات خود را درباره لیبرا و به طور کل ارزهای دیجیتال بیان کردند.

لمایر طی سخنرانی خود در نشست وزرای اقتصاد کشورهای اروپایی در هلسینکی به خبرنگاران گفت که در ماه اکتبر با همتایان خود درباره امکان پذیر بودن عرضه ارز دیجیتال عمومی اروپایی صحبت خواهد کرد. چارلز هاسکینسون مدیرعامل استارت آپ مهندسی بلاک چین IOHK اذعان داشت که ارز دیجیتال اروپایی می‌تواند اقدام مهمی برای سیاستمداران اروپایی باشد. وی در این خصوص گفت:

ایجاد نوع جدیدی از بانک مرکزی با ارز دیجیتال کاملا منطقی است زیرا بسیار مفیدتر می‌باشد. هم چنین به دولت ها امکان می‌دهد تا کنترل و نظارت بهتری بر سیاست های مالیاتی داشته باشند. بنابراین می‌توانید یک استاندارد اروپایی دیجیتال از پول ایجاد کنید و در نتیجه تمام پرداخت ها دیجیتالی می‌شوند و سپس اعتبار بالایی در سیاست مالیاتی به دست خواهد آمد. این نکته برای سیاستمداران بسیار جذاب است.

پروژه استیبل کوین فیسبوک باعث شده است که ارزهای دیجیتال در ماه های اخیر مورد توجه ویژه ای قرار بگیرند و گفتنی است که تمام اظهارنظرها در این خصوص نیز مثبت نبوده است. لمایر نظر خود را اینگونه بیان کرده است که لیبرا با خطرات خاصی برای مشتریان و حتی سلطه دولت های اروپایی همراه است. ارزهای دیجیتال از زمان پیدایش خود در یک دهه گذشته با هدف جایگزینی سیستم مالی کنونی توسعه یافته اند. اگرچه ارزهای دیجیتال تهدیدی برای سلطه دولت ها نمی‌باشند اما نوعی سیستم مالی ارائه می‌دهند که در آن، دولت کنترل کامل بر روی تمام امور و فعالیت های مالی کشور ندارد.

با عرضه لیبرا در اروپا موافقت نشود!

اگرچه در مرحله کنونی پذیرش ارزهای دیجیتال، چنین محیطی به شدت بعید است. اگر دولت ها، تا جایی بر سیستم امور مالی کنترل نداشته باشند که نتوانند مالیات بگیرند تا خدمات ضروری را ارائه دهند، این موضوع می‌تواند منجر به کاهش ثبات شود. یکی از ویژگی های اصلی برنامه استیبل کوین فیسبوک، داشتن پتانسیل برای ۲.۷ میلیارد کاربر در خصوص ارسال پرداخت های بین المللی و آنی از طریق این پلتفرم می‌باشد. همانطور که مشخص است، پرداخت های بین المللی برای افراد و سازمان های مالی اقدامی بسیار هزینه بر و زمان‌گیر می‌باشد.

اگرچه قیمت ها در بانک های مختلف متفاوت می‌باشد، اما افرادی که به دنبال انتقال بین المللی سرمایه ها می‌باشند علاوه بر هزینه های اضافی از نرخ های نامطلوب صرافی ها، اغلب با هزینه و کارمزدهای تراکنش ها نیز مواجه می‌شوند. این موضوع مخصوصا برای افرادی که خارج از کشور کار می‌کنند و به دنبال ارسال پول به خانه خود می‌باشند می‌تواند مشکل‌ساز شود. لمایر گفت که دولت های اروپایی باید بر روی کاهش هزینه پرداخت های بین المللی تمرکز کنند.

با توجه به اظهارنظرات لمایر در خصوص توسعه ارز دیجیتال اروپایی، جای تعجبی ندارد که وی حامی لیبرا نباشد. گزارش ها حاکی از آن است که لمایر از قانونگذاران خواسته است تا با عرضه لیبرا در اروپا موافقت نکنند و گفته است که در نظر دارد تا تضمین های لازم را از فیسبوک دریافت کند که این ارز دیجیتال برای فعالیت های غیرقانونی مورد استفاده قرار نگیرد. لمایر در این خصوص گفت:

ما باید اطمینان حاصل کنیم که دراستفاده از این ارز دیجیتال، خطری متوجه مصرف کنندگان نباشد. این وظیفه ما به عنوان دولت است که از افراد محافظت کنیم. این برنامه به فیسبوک امکان می‌دهد تا مجددا میلیون ها اطلاعات دیگر جمع آوری کند. این امر باعث می‌شود بیشتر مطمئن شوم که قانونگذاری فیسبوک ضروری است.

رویکرد اروپا در قبال ارزهای دیجیتال باید تغییر کند!

لمایر علیرغم آنکه عدم موافقت لیبرا را درخواست کرده است، گفت که دولت های اروپایی باید رویکرد خود در قبال ارزهای دیجیتال را تغییر دهند به طوری که قانونگذاران در خصوص طبقه بندی ارزهای دیجیتال به عنوان اوراق بهادار، خدمات پرداخت یا ارز بیشتر تحقیق کنند. سخنگوی کمیسیون اروپا در این خصوص گفت که با اطلاعاتی که از لیبرا به طور عمومی بیان شده است در حال حاضر نمی‌توان دقیقا گفت کدام قانون بر روی این ارز دیجیتال اعمال خواهد شد.

با در نظر گرفتن مبهم بودن قانونگذاری پیرامون این پروژه، لمایر گفته است که فرانسه این پروژه را در اروپا مسدود خواهد کرد زیرا بحث سلطه پولی دولت ها در میان است. لمایر در ادامه اذعان داشت که تحت شرایط فعلی، لیبرا مجوز فعالیت نخواهد داشت. وی گفت:

من می‌خواهم کاملا واضح بگویم که در این شرایط، نمی‌توانیم به توسعه لیبرا در خاک اروپا مجوز دهیم.

توماس هیلمن سیاستمدار مسئول برنامه بلاک چین اتحادیه دموکرات مسیحی آلمان (CDU) در باواریا نیز آب سردی بر روی تاییدیه لیبرا ریخت. هیلمن گفت که این ائتلاف بزرگ موافقت کرده است که به استیبل کوین های خصوصی اجازه فعالیت ندهد. وی با بیان نظرات خود گفت که اقتصاد توسط بانک های مرکزی اداره می‌شود و این ارز دیجیتال قوی می‌تواند نوعی از یکه تازی و انحصار را ایجاد کند. هیلمن گفت:

تاکنون عملکرد بانک های مرکزی در برابر بحران ها و تورم های اقتصادی بسیار خوب بوده است. اگر ارائه دهنده ارز دیجیتال خاص بر بازار تسلط یابد، کار برای رقبا بسیار دشوار خواهد شد.

ارز موازی پذیرفته نیست!

اظهار نظر هیلمن توسط اولاف شولتز وزیر اقتصاد آلمان نیز مجددا بیان شد. وی در تاریخ ۱۷ سپتامبر طی نشستی در برلین گفت که لیبرا مورد موافقت قرار نخواهد گرفت و افزود نمی‌توانیم ارز موازی را بپذیریم و باید صراحتا آن را رد کنیم.

قانونگذاران آلمان هدف خود از همکاری با همتایان اروپایی را برای اطمینان حاصل کردن از این موضوع که استیبل کوین ها به جایگزینی برای ارزهای سنتی تبدیل نشوند بیان کرد. او گفت:

دولت فدرال آلمان با مقامات اروپایی و بین المللی همکاری خواهد کرد تا اطمینان حاصل شود که استیبل کوین ها به جایگزینی برای ارزهای رسمی تبدیل نشوند.

علیرغم این نظرات منفی از جانب سیاستمداران، آلمان پروژه بلاک چین فدرالی در دستور کار خود دارد که هدف آن، توسعه یوروی دیجیتال به عنوان استیبل کوینی است که توسط بانک های مرکزی مدیریت و قانونگذاری می‌شود. هاسکینسون گفت که رویکرد دولت در قبال ارزهای دیجیتال اغلب بازتاب دهنده نیازها و وضعیت خاص خود می‌باشد. وی در این خصوص گفت:

اگر از کشورهای اروپای شرقی نظیر اکراین باشید، وجود استیبل کوین ها برای شما بسیار منطقی می‌باشد و احتمالا استاندارد مطلوبی نسبت به ارزهای داخلی خواهد بود. اگر از کشورهایی نظیر فرانسه یا آلمان باشید که دولت ها به کنترل تمام امور تمایل داشته باشند، وضعیت شما احتمالا حفظ وضع موجود می‌باشد.

قدرت مالی در اروپا به طور یکدست نمی‌باشد، یعنی آنکه موضوعی که به نفع کشورهای بزرگتر و معمولا اروپای غربی می‌باشد ممکن است برای کشورهای کوچکتر مطلوب نباشد. در نتیجه، هاسکینسون گفت به همین دلیل است که رویکردهای مختلفی در قبال ارزهای دیجیتال در حال پیدایش است، زیرا کشورهای کوچکتر ممکن است مزایای دیگری به شکل کاهش فساد و افزایش بهره وری بازار در ارزهای دیجیتال مشاهده کنند.

هاسکینسون در خصوص دعوت از سیاستمداران اروپایی برای توسعه ارز دیجیتال گفت که اگرچه احتمال این امر وجود دارد، اما عوامل مختلفی در این مسیر وجود دارند. وی گفت:

برای مثال، یک یا دو پوپولیست جناح راست بیان می‌کنند که ممکن است از اتحادیه اروپا خارج شوند و این امر کاملا برخلاف نظر رییس جمهور مکرون می‌باشد. هم چنین فقط یک فروپاشی اقتصادی کافی است تا پر و بی میلی شدیدی به غیرمتمرکزسازی به دست آورند و بخواهند به دنبال استانداردهای خصوصی برای جایگزین کردن استانداردهای ملی کنند.

لیبرا تحت موشکافی بانک های مرکزی

شاید به دلیل کاهش فشارهای قانونگذاری بود که اتحادیه لیبرا در تاریخ ۱۶ سپتامبر با ۲۶ بانک مرکزی به صورت کمیته زیرساخت های بازار و پرداخت ها دیدار که بانک مرکزی و بانک انگلیس نیز از اعضای این کمیته می‌باشند. این رویداد را می‌توان اولین نشست بین نمایندگان لیبرا و سیاستگذاران جهانی از زمان عرضه پروژه لیبرا در تاریخ ۱۸ ژوئن عنوان کرد.

اگرچه این نشست می‌توانست دربردارنده نتایج مثبتی باشد، اما بنوا کوره مدیر اجرایی بانک مرکزی اروپا (ECB) که ریاست این رویداد در بازل سوییس را به عهده داشت در توییت خود عنوان کرد که موانع تاییدیه قانونگذاری در اروپا بسیار زیاد است. کوره در این خصوص بیان کرد:

استیبل کوین ها به ویژه در مقیاس مورد نیاز برای اجرای سیستم پرداخت جهانی مورد آزمایش قرار نگرفته اند و خطرات بسیار جدی در خصوص اولویت های سیاست عمومی ایجاد می‌کنند. موانع کسب تاییدیه های قانونگذاری بسیار زیاد خواهد بود.

کوره با تایید نظرات لمایر اذعان داشت که فیسبوک هم چنان باید قانونگذاران را در خصوص ثبات مالی لیبرا متقاعد کند. کوره هم چنین بر این نکته تایید کرد که پروژه لیبرا باید برای کاربران ایمن باشد و نگرانی هایی درباره حریم خصوصی و حق مالکیت نداشته باشد. اگرچه کوره گفت که انتظار بررسی های طولانی مدت دارد، اما هم چنین بیان کرد که قانونگذاران مالی باید هرچه سریعتر برای آماده سازی عرضه این پروژه خود را آماده کنند.

مدیرعامل کالیبرا، لیبرا را تهدید نمی‌داند

در نشست موسسان لیبرا و کمیته BIS، دیوید مارکوس مدیرعامل کالیبرا در حمایت از اتحادیه لیبرا توییت کرد. مارکوس در تاپیک مربوط به “سلطه پولی ملت ها در مقابل لیبرا” در توییتر در صدد این بود نظریه های مرتبط با این موضوع که پروژه لیبرا می‌تواند تهدیدی برای امور مالی دولت ها باشد را شفاف سازی کند. وی گفت:

لیبرا برای این هدف طراحی شده است تا شبکه پرداخت بهتری نسبت به سایر شبکه ها باشد و این سیستم بر پایه ارزهای موجود اجرا می‌شود و ارزش معناداری را به مشتریان خود در سراسر جهان ارائه می‌دهد.

مارکوس در ادامه توییت کرد که ایجاد پول جدید فعالیتی باقی خواهد ماند که حق آن کاملا برای دولت ها محفوظ خواهد ماند. وی سخنان خود را با بیان این موضوع به پایان رساند که لیبرا برای برطرف کردن نگرانی های پیرامون این پروژه با قانونگذاران همکاری و تعامل خواهد داشت. طبق گفته های گرگوری کلوموف مدیرعامل استیبل کوین با پشتوانه یورو استاسیس (Stasis)، لیبرا در واقع تهدیدی برای سلطه پولی دولت ها می‌باشد. وی گفت:

لیبرا می‌تواند تهدیدی برای سلطه دلار آمریکا و یورو باشد، زیرا سبدی از ارزها را ارائه می‌دهد که می‌توانند عدم توازنی ایجاد کند که منجر به نزاع سرمایه ای شود. هیچ دولتی از این شرایط استقبال نخواهد کرد.

هاسکینسون اذعان داشت که اگرچه پروژه لیبرا تلاشی مستقیم برای جایگزینی دلار به عنوان ارز ذخیره جهانی نمی‌باشد، اما قطعا بحرانی برای ارزهای سنتی برتر ایجاد می‌کند، به طوری که چهار شرکت برتر (GAFA) با مجموع ۳ الی ۴ میلیارد مشتری خود به تدریج وارد حوزه ارزهای دیجیتال خواهند شد. وی افزود:

لیبرا مشکلاتی برای دلار یا یورو ایجاد خواهد کرد. GAFA به تدریج وارد حوزه استیبل کوین ها می‌شوند.

طبق سخنان هاسکینسون، دولت های قدرتمند نظیر بریتانیا و فرانسه توجه ویژه ای به لیبرا خواهند داشت زیرا این پروژه بسیار بزرگ است. این دولت ها اقداماتی که در کشورهای کوچکتر اروپایی انجام می‌شود را به دقت مورد بررسی قرار می‌دهند تا بتوانند سیاست های خود را سروسامان بدهند.

سوییس مکانی امن برای لیبرا

در سال های اخیر، سوییس به لطف مجموعه ای از شرکت های کریپتو و رویکرد خود در قبال پروژه های بلاک چین، توانسته است شهرت خوبی در زمینه قطب ارزهای دیجیتال به دست آورد. اگرچه سایر دولت های اروپایی در صدد ایجاد ارز دیجیتال اروپایی هستند، اما سوییس آماده تایید لیبرا در خاک خود می‌باشد.

در حالی که بسیاری از قانونگذاران اروپایی در صدد اعمال بهترین قانونگذاری برای لیبرا می‌باشند، مارک برانسون رییس نهاد نظارت بر بازار مالی سوییس (FINMA) در اوایل سپتامبر ۲۰۱۹ بیان کرد که این پروژه کاملا مطابق با چارچوب قانونگذاری این نهاد می‌باشد. وی گفت:

به تازگی راهنمایی در خصوص چگونگی طبقه بندی استیبل کوین ها تحت قانون سوییس منتشر کرده و نشان داده ایم که نیازی به قوانین جدید نمی‌باشد. از تمام خطرات نظیر خطرات مربوط به پولشویی، محافظت از مشتریان و ثبات سیستم آگاهیم. هم اکنون نیز قوانین برای این موارد وجود دارد.

در تاریخ ۱۱ سپتامبر، دانته دیسپارته رییس سیاست گذاری و ارتباطات اتحادیه لیبرا در خصوص تصمیمات این اتحادیه مبنی بر همکاری با قانونگذاران سوییس گفت:

ما مشغول صحبت های سازنده ای با FINMA هستیم و مسیر امکان پذیری را برای شبکه بلاک چین متن باز مشاهده می‌کنیم تا به سیستم پرداخت قانونمند، کم هزینه و با امنیت زیاد تبدیل شود.

هم چنین در ۱۱ سپتامبر، FINMA متمم متمرکز بر استیبل کوین به دستورالعمل های قبلی خود برای عرضه اولیه کوین ها منتشر کرد. در این متمم، FINMA بیان کرده است که استیبل کوین ها همانند سایر توکن های مبتنی بر بلاک چین می‌باشند و بر عملکرد اقتصادی و هدف این توکن تاکید کرد.

ناظران نیز خاطر نشان کردند که به دلیل ماهیت بین المللی لیبرا یک رویکرد هماهنگ بین المللی نیاز است تا پیش نیازهای مناسبی برای مدیریت ذخایر و سیستم ضدپولشویی آن ایجاد شود.

هاسکینسون بیان کرد که رویکرد پذیرش سوییس در قبال ارزهای دیجیتال نتیجه تکامل سیستم مالی است که به موجب آن، کشور سوییس در صدد این می‌باشد تا این جریان در درآمد را حفظ کند. وی گفت:

پس از سال ۲۰۰۱ سیستم مالی تغییر کرد و کشور سوییس قابلیت خود در خصوص سیستم بانکی ثانویه و خصوصی را از دست داد. در نتیجه، بسیاری از جریان های کسب درآمد خود را نیز از دست دادند و سایر کشورها از این فرصت استفاده کردند.

منبع:

میهن بلاکچین


امتیاز دادن به خبر

با لایک کردن هر خبر شما می توانید کوین بیشتر جایزه بگیرید


مطالب مرتبط با این موضوع

کاربران اینستاگرام می‌توانند NFT‌های خود را به اشتراک بگذارند

کاربران اینستاگرام می‌توانند NFT‌های خود را به اشتراک بگذارند

فیس‌بوک طی سه ماه گذشته ۲.۸میلیارد دلار در بخش متاورس ضرر کرده است

فیس‌بوک طی سه ماه گذشته ۲.۸میلیارد دلار در بخش متاورس ضرر کرده است

شرکت متا سرویس پرداخت و معاملات رمزارزی خود را راه‌اندازی می‌کند

شرکت متا سرویس پرداخت و معاملات رمزارزی خود را راه‌اندازی می‌کند

ضرر ۲.۹ میلیارد دلاری؛ ارمغان فعلی متاورس برای شرکت متا

ضرر ۲.۹ میلیارد دلاری؛ ارمغان فعلی متاورس برای شرکت متا

متا یک ارز مجازی را برای اینستاگرام و فیسبوک عرضه می‌کند

متا یک ارز مجازی را برای اینستاگرام و فیسبوک عرضه می‌کند


تحلیل کاربران

ایالات متحده و بریتانیا علیه لیبرا

memol

08/مهر/1398

لیبرا، ارز دیجیتالی که فیسبوک مشغول توسعه اون هست از نوع ارز پایدار هست. ارزش این نوع ارزهای دیجیتال به یک دارایی پایه وابسته هست و در مدل فیسبوک، قرار هست با پشتوانه دلار و یورو عرضه بشه. مزیت این ارزهای دیجیتال، پایداری قیمت‌ اونا هست. فشارهای مرتبط با لیبرا علیه فیسبوک تنها محدود به اتحادیه اروپا نمیشه. این شرکت در ایالات متحده و بریتانیا هم زیر ذره‌بین قانو‌ن‌گذاران دولتی قرار گرفته و احتمال میره طی ماه‌های آینده در کشورهای بیشتری با موانع حقوقی و مالی مواجه بشه.

11

قدرت ارز های دیجیتال

lordamir

10/مهر/1398

امروزه نباید قدرت ارز های دیجیتال رو دست کم گرفت. چرا که وقتی ابر قدرت ها پا به این عرصه میگذارند به این معنی هست که قدرت این موضوع رو کاملا دست گرفتند ، یورو یکی از پول های مطرح دنیا بعد از دلار وقتی میبینه که دلار توسط رمز ارز ها ممکنه که از پا در بیاد سریعا اتحادیه تصمیم میگیره که به این عرصه ورود کنه. پس نباید رمز ارز ها رو دست کم گرفت

1

اتحادیه اروپا

hgholami61

09/مهر/1398

به نظر میرسد اتحادیه اروپاه ارز لیبرا را تهدیدی برای یورو میداند و درصدد ان هست که از انتشار لیبرا جلو گیری کند

10

لیبرا

mmo1978

08/مهر/1398

احتمالا این ارز جدید انقلابی در اروپا ایجاد کند که کمکم باعث کم رنگ شدن دلار و ارزهای دیگر وشاید به تدریج با ارز بیت کوین برابری کند

5

لیبرا و مشکلات پیش رو

khnazhand

08/مهر/1398

با توجه به محدودیت های جدی که از سوی اروپا و آمریکا دراه در برابر لیبرا اعمال میشه بنظر میرسه کار سختی برای رشد داشته باشه...باید دید مثل بقیه پروژه های فیسبوک میتونه موفق بشه یا نه

6

libra

iliasalamat

08/مهر/1398

ارز های دیجیتال به شدت در حال پیشرفت در سرتاسر جهان هستنند و لیبرا نیز از این قاعده مستثنی نیست و از نظر تحلیلی یکی از ارز های آینده دار است و کل کشور ها باید از این موقعیت استفاده کنند طبیعی است که اروپا از این موقعیت حداکثر استفاده را بکند

2

فایده

mehrdadakhlaqi

15/مهر/1398

قطع ارز دیجیتال برای اقتصاد هر کشوری میتونه مفید باشه به شرط این که دولت و مردم از آن حمایت کنند و نوع خریدشون تغییر بدن

1

عصر جدید

asadshir

09/مهر/1398

ایده ارز دیجیتال آمده که بمونه، نشونه اش هم همین دست و پا زدنهای غولهای بزرگ فناوری و حتی دولتها هست که با هر ضرب و زوری به آب و آتیش می زنند که از غافله عقب نمانند و سرشان بی کلاه بمونه. خواهی نخواهی ارز دیجیتال مشکل بزرگی که داره هنوز پابرجاست و اون بستری هست که کاربران بتوانند در اون بستر با هم تبادل مالی داشته باشند. در حال حاضر صرافی های بزرگ این امکان رو فراهم می کنند. درسته که شما بدون صرافی هم میتونی با دیگران مستقیم بیتکوین تبادل کنی ولی این به شرطی هست که شما به طرف مقابلت اطمینان صد در صد داشته باشی ولی وقتی ظرفی که اون سر دنیا هست و تو هیچ شناختی در موردش نداری به چه اعتباری جرات میکنی که به حسابش مثلا بیتکوین واریز کنی. اینجاست که هنوز حضور یک واسط مطمئن در این میان ضروری می میشه. تلگرام یا فیسبوک چون بسترهایی هستند که افراد میتونن درون با هم آشنا بشن تا حدودی میتونه این حس اطمینان رو ایجاد کنه البته حتما که امکان کلاهبرداری هنوز هست، صرافی ها هم امکان کلاهبرداری یا مسدود کردن حساب دارن. یکی از بهترین راههای ایجاد اطمینان همون دولتها هستند که اون هم مشکلات خاص خودش رو حدود داشت

3

خرید

mak7ms

08/مهر/1398

این‌طور به قضیه نگاه کنید که توکن‌های سرمایه گذاری لیبرا مثل سهام بانک آمریکا (Bank of America) است که ارزشش منتج از جریان‌های پول نقد آتی مورد انتظار است (که در مورد لیبرا این جریا‌ن‌های پول، همان سود تعلق گرفته به ذخایر پشتوانه لیبراست). اما ارز واقعی لیبرا همانند چک است که شما می‌توانید آن را در Bank of America نقد کنید و ارزشش فقط به اندازه همان ارزش ظاهریش است.

25

libera

mehdiarfae98

08/مهر/1398

لیبرا پروژه ای است که اگر بنیانگزارش با آن مانند فیسبوک عمل کند در مدت زمانی کوتاه یکی از ارزهای قدرتمند خواهد شد. امیدوارم زودتر به این جایگاه برسیم

27

حمایت از لیبرا

navidno

09/مهر/1398

دولت های انگلیس و فرانسه توجه ویژه به لیبرا دارند برای جایگزینی دلار و تحت تاثیر قرار دادن ارزهای سنتی

3

لیبرا

mehrdadakhlaqi

09/مهر/1398

ارزهای دیجیتال میتونه تاثیر زیادی روی قیمت دلار و یورو بذاره اما از طرف دیگه نقدینگی میاد پایین

3

فکر به موقع

eyvaz

08/مهر/1398

در زمانی که اروپا هم به فکر ارز دیجیتال خود افتاده باید کشور ما هم به فکر ارز دیجیتال ملی باشد تا دیر نشده باید اقداماتی صورت گیرد حتی کشور چین هم به فکر ارائه ارز دیجیتال خود شده زودتر باید کاری کرد تا از قافله عقب نماند

4

ارزش کوین

kalani

08/مهر/1398

ارزهای کوین میتواند تحدیدی جدیدی برای دلار ویورو باشد .اگه ارزش این ارزهای دیجیتال بالا باشه سود بیشتری به استخراج کننده ها میده

9

ارز اروپا

arshiyamk

10/مهر/1398

اروپا میتونه ارز خودشو به عنوان یه رقیب جدی برای بیت کوین عرضه کنه که ارز لیبرال باید به کمکش بیاد..ارز فیس بوک هم باید در بازار جهانی فراز و نشیب زیادی رو تجربه کنه و با گذر زمان میتونه حتی جای بیت کوین رو بگیره..

3

لیبرا

reza3930

08/مهر/1398

لیبرا ارزی مستقل بوده و همین امر باعث طرقی ان میتواند باشد اگر که افراد و مخالفانش نگرش خود را نسبت به ان تغییر دهند ...با تغییر نگرش خود شاهد سوداوری ان خواهم بود ..برای مثال مقابله با پولشویی

4

خبر فوری

Shahab20

08/مهر/1398

فقط دگ کوین بهترین ارز دیجیتال آینده خواهد بود این ارز بهترین ارز دیجیتال آینده دنیا خواهد بود چونکه نوسانی ندارد

6

قیاس غلط

mooorteza

09/مهر/1398

اینکه چند ارز را با یکدیگر و علی الخصوص بیت کوین مقیاس کنیم اشتباه است... امکان دارد بشکل غیر مستقیم و در برخی از میادین اقتصادی مستقیم بر روی هم تاثیر گذار باشند ولی قابلیت مقایسه ندارند...

1

لیبرا

maramimetal2

09/مهر/1398

قدرتهای بزرگ اروپایی قصد دارند با ارز دیجیتال از زیر سلطه و قدرت دلار و آمریکا بیرون بیان و یک اقتصاد قوی رو بوجود بیارن لین مفیده

4

ارز دیجیتالی

naser 1369

08/مهر/1398

ارز دیجیتالی می تونه برای اقتصاد هر کشوری مفید واقع بشه و پول ملی هر گشوری رو تقویت کنه

3

کنترل

zahra_mh

08/مهر/1398

شرکت فیسبوک با ارائه‌ پروژه لیبرا و درصورت عملی کردن آن تاثیر و نفوذ عمده ای در بازار ارزهای دیجیتال خواهد داشت که ظاهرا سیاستمداران و قانون گذاران چندان به این مساله تمایل نشان نمی‌دهند و حتی موافقان سیاسی_اقتصادی این طرح نیز تا حدی از کاهش کنترل خودشان روی این فضا ابا دارند.

4

تقابل غول های اینترنتی

omid

08/مهر/1398

در دنیای امروز غول های شبکه های اجتماعی و اینترنتی روز به روز در تلاش هستند تا بتوانند تسلط خود رو به دیگر رقبا نشان دهند، گوگل با ارائه اندروید توانست پول هنگفتی رو نصیب خودش بکنه و تمام رقبا رو از میدان خارج کنه (به غیر از اپل) حال نوبت این رسیده که رقابت رمز ارزها بین این غولها اتفاق بیوفته و باید دید کدوم یک از شرکت ها می تونه گوی سبقت رو از بقیه بگیره.

10

مسیر سخت مارک زاکربرگ

MiLAD9595

09/مهر/1398

رقابت در این جریان پر فراز و نشیب ارز دیجیتال برای یک نوپا که تفکرات بزرگی در سر دارد با وجود نهنگ های ارز دیجیتال بسیار سخت خواهد بود و سنگ اندازی از طرف برخی جوانح زارکربرگ را از رسیدن به هدفش دورتر خواهد نمود.

5

همگام بادنیا

soheilstar

09/مهر/1398

به نظر میرسد اگر اروپا دست به چنین کار بزرگی بزند ، میتواند روی  بازار رمز ارزها تاثیر مستقیم بزاره و دوم اینکه جاهای دیگری مثل آسیا  و آفریقا هم بفکر چنین ترفندی می افتند.

3

نقابل لیبرا و گرام

alcapon1959

08/مهر/1398

من متوجه نمیشوم که چرا خیلی ها سعی میکنند چند ارز را مقابل هم قرار دهند و جوری رفتار کنند که گویا جنگی میان بنیانگذاران این دو ارز صورت گرفته است. ممکن است رقابتی باشد ولی این رقابت هم بیهوده است چرا که ارزهایی که دارای نوسان نیستندهیچ ارجهیتی به یک دیگرندارند.

24

استیبل کوین فیس بوک

esamaeil

08/مهر/1398

امواج اثرات لیبرا به سواحل اروپا رسیده است به طوری که وزیر اقتصاد فرانسه آقای برونو لمایر پیشنهاد کرده است که اروپا باید وارد این عرصه شود و ارز دیجیتال خود را عرضه کند. بیانیه لمایر هنگامی عنوان شد که سیاستمداران اروپا به تدریج نظرات خود را درباره لیبرا و به طور کل ارزهای دیجیتال بیان کردند.

24

پایان تسلط

AminPyramid

08/مهر/1398

شاید نوبت کشورهای دیگه باشه که کمی از نبض اقتصاد را در دست بگیرن. سوییس با بی طرفی در سیاست جهانی اینکارو کرده و نظام بانکیش را همه میشناسن. با ارزهای دیجیتالی عرصه برای بقیه فراهم میشه.

13

لیبرا

09034294571

09/مهر/1398

به این ترتیب که اروپا در مقابل لیبرا موضع گرفته و امکان عدم موفقیت لیبرا در اروپا را رقم میزند احتمالا مسئولین فیسبوک برای عرضه لیبرا تصمیم دیگری خواهند گرفت

2

در آینده FUD

کوروش سان

08/مهر/1398

با برنامه هایی که اروپایی ها دارند ، به نظر میرسد که ارزهای دیجیتال در آینده ، FUD های بسیاری را پیش رو خواهند داشت

3

فیسبوک

roshan

08/مهر/1398

هر چیزی که با سروصدا بخوای انجام بدی حتما کسانی هستن که سنگ جلو پایمان بندازن و را را دشوار خواهند کرد باید پروژه لیبرا مثل بیتکوین بدون سروصدا شروع میشد

3

لیبرا سایه وحشت دراروپا

hrsh6226

08/مهر/1398

واضح و مشخص است که دولتمردان و کشورهای اروپایی به شدت از قدرت گرفتن ارز لیبرا هراس دارند و به دنبال راهی برای قدرت گرفتن پیش از زمان عرضه لیبرا هستند تا از نفوذ این ارز دیجیتال بکاهند و ارز واحد اروپایی را در مقابلش بکار گیرند

2

استیبل کوین

naser98

09/مهر/1398

بنظر مییرسد انواج اثرات لیبرا به کشورهای مطرح اروپایی رسیده و ، وزیر اقتصاد فرانسه صراحتا پیشنهاد کرده اروپا باید وارد این عرصه شود و ارز دیجیتال خود را عرصه کنند فعلا سیاستمداران مطرح اروپایی در حال تجزیه و تحلیل استفاده از ارز دیجیتال هستن با توجه به چراغ سبزنشان کشور سوئیس به ارز دیجیتال امکان پذیرفتن ارز دیجیتال در کشورهای اروپایی متصور میباشد .

1

ارزش پول

amirrezajudaki

08/مهر/1398

ارز دیجیتال فیسبوک ارتباط مستقیمی با ارزهای ملی و دارایی‌های قانونی و دولتی دارد. این موضوع یعنی، ارزش لیبرا به نرخ تورم، ارزهای دیگر، و حتی کنترل‌های و قوانین حکومتی بستگی دارد. 

9

لیبرا ی فیسبوک و بیت کوین

RezaHosseini

08/مهر/1398

به جرت رقیب و همیار بیت کوین در اینده نزدیک قطعا لیبرای فیسبوک هستش زیرا از نظر تکنولوژی بلاک چینی بسیار شبیه به هم و مانند هم هستند. اما قطعا لیبرا نیز باید اول قیمت پایینی داشته باشد فراز و نشیب خواهد داشت تا به رده بیت کوین برسد

8

لیبرا

rezametal

10/مهر/1398

ارزهای دیجیتالی که آمریکا بخواد روشون تاثیر بذاره و حتی اونها رو جریمه کنه و یا تخرینشون کنه اون ارزها فایده چندانی ندارد چون تسلط روشون زیاده

2

لیبرا‌واروپا

tarahom

09/مهر/1398

اطلاعاتی که اخیراً از پروژه لیبرا کوین فیسبوک منتشر شده است سبب تشدید نگرانی‌ها در میان سیاستمداران اتحادیه اروپا و مدیران مالی این اتحادیه شده است، افرادی که از ابتدا نیز تمایلی به لیبرا نشان نمیدادند. روز سه‌شنبه فیسبوک، غول رسانه‌های اجتماعی دنیا، رسماً از رمزارز بومی خودش که لیبرا (Libra‌) نامگذاری شده است، رونمایی کرد. در همین راستا فیسبوک با راه‎اندازی وبسایتcalibra ، تمام جزئیات پروژه‎یاستیبل‎کوین اختصاصی خودش موسوم به لیبرا را در آن منتشر و اساسنامه یا وایت‎پیپر لیبرا را نیز برای دانلود در دسترس عموم قرار دارد. لیبرا قرار است پرداخت‌های ساده و کم‌هزینه در سراسر جهان را با همکاریگروهی از شرکت‌های بزرگ جهان اعم از ویزا، مسترکارت، اوبر، پی‌پل و …  تحت مدیریت فیسبوک ممکن سازد.

2

دانلود اپلیکیشن موبایل کوینگرام

با اپلیکیشن اندروید کوینگرام از آخرین مطالب بازارهای مالی و رمزارز ها با خبر باشید، قیمت تمامی رمزارز ها در لحظه چک کنید و نرخ آنها را با مبدل ارز کوینگرام به یکدیگر تبدیل کنید، با دیگر افراد در مورد تحلیل ها و مطالب گفت و گو کنید، سبد دارایی ارزهای دیجیتال خودتان را بسازید و از سود و زیان خود در بازه های زمانی مختلف با خبر باشید و با شرکت رایگان در مسابقات پیش بینی رمزارز جایزه ببرید.
coingram
coingram
کوینگرام

استارتاپ کوینگرام به عنوان یک رسانه تخصصی در حوزه بازار های مالی وارز های دیجیتال ، فعالیت خود را از تیر 1398 شروع کرد. هدف ما از ابتدا آموزش وآشنایی مردم با علم و فناوری آینده یعنی بلاک چین بوده است. آشنایی با انواع ارز های دیجیتال مانند بیت کوین، اتریوم، آدا کاردانو و بقیه رمزارز ها میتواند ما را در انتخاب خرید و سرمایه گذاری در این حوزه بسیار بیشتر کمک کند. همان طور که سرمایه گذاری ها و ورود پول به این حوزه روز به روز بیشتر می شود، مسئولیت ما برای آگاهی بخشی و اطلاع رسانی بیشتر می شود تا کسی درگیر پروژه های کلاه برداری و طرح های پانزی نشود.

برگزیده ها

درآمد از کوینگرام

شرایط و قوانین

مفاهیم پایه

آشنایی با بلاکچین

آشنایی با بیتکوین

آشنایی با اتریوم

کوینگرام

درباره ما

ارتباط با ما

شبکه های اجتماعی

اینستاگرامتلگرام

کلیه ی حقوق این سایت نزد کوینگرام محفوظ بوده و بازنشر محتوای اختصاصی با ذکر منبع بلامانع است.