coingram
کوینگرام

نوسان

قیمت

نام ارز

0.9%

98,223 $

6,905,076,900 تومان

Bitcoin

Bitcoin

btc

1.6%

3,307 $

232,464,525 تومان

Ethereum

Ethereum

eth

0.2%

1 $

70,441 تومان

Tether

Tether

usdt

4.2%

256.88 $

18,058,664 تومان

Solana

Solana

sol

0.5%

623.1 $

43,806,742 تومان

Binance Coin

Binance Coin

bnb

26%

1.43 $

100,529 تومان

XRP

XRP

xrp

3.5%

0.4032 $

28,345 تومان

Dogecoin

Dogecoin

doge

0.1%

1 $

70,370 تومان

USD Coin

USD Coin

usdc

1.6%

3,309 $

232,655,741 تومان

Staked Ether

Staked Ether

steth

12.9%

0.9011 $

63,347 تومان

Cardano

Cardano

ada

در صحن علنی مجلس قرائت شد: عدم توجه به ارزهای دیجیتال می‌تواند آسیب‌زا باشد

23/شهریور/1400
افزودن به نشان شده ها
در صحن علنی مجلس قرائت شد: عدم توجه به ارزهای دیجیتال می‌تواند آسیب‌زا باشد
مجلس
قوانین
ارز دیجیتال
اخبار داخلی
3155
7 دقیقه

پس از حواشی فراوان، گزارش کمیسیون اقتصادی مجلس در ارتباط با ارزهای دیجیتال امروز قرائت شد. در این گزارش ضمن اشاره به توسعه روزافزون فناوری اطلاعات و اهمیت اقتصاد دیجیتال، نتایج بررسی‌های این کمیسیون نیز در قالب چند تبصره مطرح شد. در این گزارش آمده است که توجه‌نکردن به ارزهای دیجیتال می‌تواند آسیب‌زا باشد.

به گزارش کوینگرام و به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، غلامرضا مرحبا سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در صحن علنی امروز سه شنبه ۲۳ شهریور ماه مجلس شورای اسلامی در ارائه گزارش کمیسیون اقتصادی درباره رمز ارزها را به شرح زیر قرائت کرد.

گزارش نظارتی کمیسیون اقتصادی درخصوص وضعیت صنعت استخراج رمز ارز‌های جهان روا و مبادلات داخلی آن در کشور

موضوع تبصره (۱) ماده (۴۵) قانون آئین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی

مقدمه

با توسعه روزافزون فناوری اطلاعات و اهمیت اقتصاد دیجیتال شاهد پیدایش تکنولوژی‌های نوین همچون رمز ارز‌ها (ارز‌های دیجیتال یا رمز دارایی ها) به‌عنوان محصولات مبتنی بر تکنولوژی بلاکچین در جهان هستیم. رمز ارز، پدیده‌ای مبهم و با ریشه نامشخص است و حتی صاحب ایده مذکور (آقای ساتوشی ناکاموتو) نیز یک اسم غیرواقعی می‌باشد. از این رو، اینکه سناریوی طراحی شده در پس پرده این پدیده و به ویژه بزرگترین مصداق آن یعنی «بیت کوین» چه می‌باشد خود موضوع بحثی جداگانه است.

ماهیت نامتمرکز بودن رمزارز‌ها و تأکید فعلی بر ناشناس بودن دارندگان و مبادله کنندگان و عدم احراز هویت آنان، بزرگترین چالش فراروی کشور‌ها برای تصمیم‌گیری در این حوزه است. قاعدتاً بانک‌های مرکزی کشور‌ها چندان موافقتی با وجود چنین پدیده‌ای که می‌تواند بستر انواع اقدامات مخرب در اقتصاد زیرزمینی و کاهش قدرت بانک مرکزی در اعمال سیاست‌های اقتصادی خود باشد، ندارند.

احتساب رمز ارز به‌عنوان پول یا ارز، محل تأمل کارشناسان اقتصادی است؛ چرا که ارزش و قدرت خرید آن تقریبا به صورت لحظه‌ای تغییر می‌کند، هرچند این پدیده به عنوان وسیله مبادله در ابتدا تعریف شده و شکل گرفته است و نمی‌توان از این جنبه آن غفلت نمود و کاملاً آن را نفی کرد. ضمناً این پدیده قابلیت تعریف به صورت دارایی نامشهود و در یک نگاه، به‌عنوان دارایی مالی را دارد. در هر کدام از این نگاه ها، آثار اقتصاد کلان این پدیده به صورت متفاوتی قابل تبیین است. برخی نیز این پدیده را نوعی شبیه سازی از فلزات گرانبها می‌دانند که اکثراً به واسطه محدودیت در تعداد قابل ایجاد، توانسته اند در عمر حدود ۱۰ ساله خود، طرفداران زیادی جمع نمایند. عدم محدودیت جغرافیایی این پدیده، باعث شکل گیری اقتصاد و صنعتی فرامرزی شده که در دنیا، و از جمله در کشور ایران، هم در بعد ایجاد (استخراج) و هم در بعد مبادلات، متقاضیان زیادی دارد. این متقاضیان به دلیل عدم ساماندهی، در شرایط غیررسمی و بعضا زیرزمینی فعالیت می‌نمایند. پدیده رمز ارز علاوه بر تبدیل شدن به موضوعی در حال بسط و تاثیرگذاری بر اقتصاد‌های ملی و جهانی، منجر به ایجاد بازار‌های داخلی و صنایع مرتبط شده است و همان قدر که مدیریت صحیح آن می‌تواند موجب ایجاد فرصت‌هایی برای اقتصاد شود، عدم توجه به آن می‌تواند آسیب زا باشد. با این شرح، رمز ارز‌ها به‌عنوان موضوعی مهم و حساس، مورد بررسی کمیسیون اقتصادی قرار گرفت که نتایج آن به شرح زیر تقدیم می‌شود:

نتایج بررسی

ارزش کل بازار رمزارز دنیا ۱.۵ تریلیون دلار با گردش روزانه ۵۳.۱ میلیارد دلار تخمین زده می‌شود که بیت کوین به تنهایی ۵۷ درصد این بازار را به خود اختصاص داده است. میزان استخراج سالیانه رمز ارز‌ها در دنیا ۱۵ میلیارد دلار و در ایران ۱.۱ میلیارد دلار (در شرایط غیررسمی فعلی) می‌باشد برآورد می‌شود. لازم به ذکر است در حال حاضر از ۳۲۴ هزار بیت کوین استخراجی سالانه دنیا ۱۹۵۰۰ بیت کوین بصورت غیررسمی در ایران استخراج می‌شود.

نحوه مواجهه با پدیده رمزارز را می‌توان در ۵ حوزه دسته بندی کرد:

استفاده از رمز ارز‌ها برای تبادلات خارجی همراه، استخراج و تولید رمز ارز‌های موجود، طراحی رمز ارز‌های ملی یا چندجانبه، تبادل رمز ارز، صنایع مرتبط با رمز ارز.

۱- در حوزه استفاده از رمز ارز‌ها برای تبادلات خارجی، به نظر می‌رسد به واسطه امکانی که رمز ارز‌ها در کاهش اثر تحریم‌ها – به واسطه دشوارتر بودن رصد مبادلات آن‌ها – ایجاد می‌کند، نمی‌توان نسبت به استفاده از این ظرفیت بی تفاوت و بی برنامه بود. قاعدتاً با محاسبه مخاطرات از دست رفتن سرمایه به دلایل مختلف و مقایسه آن با شرایط مبادلات غیررسمی کشور در دنیا که مخاطرات مشابهی دارد، استفاده از شیوه‌های گوناگون جلوگیری از رصد مبادلات مالی کشور منطقی و ضروری به نظر می‌رسد که استفاده از رمزارز‌ها در این راستا، به‌عنوان مسیر جایگزین معاملات تهاتری یا تسهیل کننده این نوع معاملات قابل تعریف است. در این حوزه، فارغ از بحث استخراج رمز ارزها، می‌توان ما به ازای صادرات کشور به کشور‌های مختلف، رمز ارز دریافت و در قبال واردات نیز همان رمز ارز‌ها را پرداخت نمود.

۲- در حوزه استخراج و تولید (ماینینگ) رمز ارز‌های موجود (و از جمله بیت کوین)، مزیت مذکور می‌تواند به صورت تبدیل منابع انرژی فسیلی کشور و یا سایر منابع طبیعی همچون جریان آب و باد و انرژی هسته‌ای به برق و سپس استخراج رمز ارز با استفاده از برق تولیدی، تعریف شود. به واقع در صورت محدود شدن صادرات انرژی فسیلی و برق کشور، مسیری برای تبدیل آن به رمز ارز و استفاده از آن برای واردات ضروری در کشور تعریف می‌شود. البته باید خروج ارز برای خرید دستگاه‌ها و تجهیزات ماینینگ را نیز مد نظر قرار داد. همچنین وجود بازار پررونق جهانی رمز ارز و قابلیت تبدیل آن به ارز‌های واقعی می‌تواند ظرفیت بالقوه‌ای برای دسترسی به منابع ارزی باشد.

۳- در حوزه طراحی رمز ارز‌های ملی یا چندجانبه، شاید یکی از مهمترین و مغفول‌ترین بخش‌های بحث رمز ارز‌ها باشد که هرچند تلاش‌هایی برای آن انجام شده است. اما ظاهراً بازخورد‌های منفی زیادی مبنی بر اثربخش نبودن این اقدام وجود دارد. به نظر می‌رسد اتفاقاً همینجا است که همچون توجه به ظرفیت‌های داخلی در ایجاد شبکه ملی اطلاعات، پیام رسان‌های داخلی و ماهواره داخلی، باید اهتمام جدی سیاستگذاران و مدیران کشور به کار گرفته شود تا بتواند به جای بازی در بستری مبهم و طراحی شده، خود ایجادکننده قواعد بازی و اعمال حاکمیت باشد. بزرگترین نقطه مقاومت و مخالفت بسیاری از فعالان این بازار نیز همین جا است که باید در خصوص آن گفتگو‌ها و بررسی‌های عمیق تری صورت پذیرد.

۴- حوزه تبادل رمز ارز، و به ویژه ایجاد بستر‌های تبادل رمز ارز در داخل کشور، مهمترین و پرچالش‌ترین حوزه بحث در زمینه رمز ارز‌ها است که نیازمند بررسی دقیق و آینده نگری عمیق است. اتفاقا ریسک بزرگی که متوجه اقتصاد کشور است نیز در همین بخش است که البته برخورد صرفاً سلبی و منفعل موجود با این حوزه هرگز نمی‌تواند راه حل مناسبی برای مواجهه با این ریسک باشد. تبدیل این تهدید به فرصت و بررسی دقیق‌تر جنبه‌های مثبت موضوع تبادل رمز ارز، در کنار ریسک‌های آن، و همچنین بررسی دقیق آثار اقتصاد کلانی تبادل رمز ارز در کشور توسط عموم مردم، از الزامات این حوزه است.

۵- در حوزه صنایع مرتبط با رمز ارز، ابتدا صنعت برق و چگونگی تسهیم برق موجود بین این بخش و سایر بخش های اقتصاد و یا توسعه ظرفیت تولید برق برای توسعه استخراج رمز ارزها مطرح می‌شود. همچنین تکنولوژی ایجاد و تولید رمز ارز (روش اثبات کار یا اثبات سهم یا سایر روش‌ها که تاثیر بسیار مهمی بر مصرف برق و سایر جنبه های موضوع دارد)، محل و تأسیسات واحدهای (فارم ها یا مزارع) استخراج ، و چگونگی دسترسی به دستگاه‌های استخراج (ماینر) از جمله واردات یا ساخت این دستگاه‌ها از دیگر بحث های مهم صنایع مرتبط با رمزارز هستند.

لذا لازم است دولت با هدفگذاری و برنامه ریزی مشخص، نسبت به ارزیابی و مطالعه آینده پژوهی این موضوع، ساماندهی و استفاده از ظرفیتهای این حوزه استفاده حداکثری نموده و نسبت به افزایش قدرت کشور در این حوزه، با انتخاب راهبرد مناسب در هر پنج حوزه فوق‌الذکر اقدام نماید.

نکات احصاشده در این زمینه

الف- برخی برآوردها (از بررسی سایت‌های صرافی آنلاین ایرانی) حاکی از آن است که در بازار داخلی روزانه ۷۰۰ بیت کوین معادل حدود ۴۰ میلیون دلار (معادل حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان)، بصورت غیررسمی خرید و فروش می‌شود. در برخی برآوردها رقم معاملات رمزارزها در بازار های معروف داخلی تا ۲ هزار میلیارد تومان نیز برآورد شده است.

علاقه وافر ایجاد شده به بهره مندی از رشد قیمت رمز ارزها واقعیتی غیرقابل انکار است. از این رو مردم به صورت گسترده ای در حال گرایش و فعالیت در این بازار هستند. این در حالی است که هیچ یک از بسترهای تبادل این رمزارزها در کشور دارای مجوز نمی‌باشند و البته هیچ سیاستگذاری برای اقدام قانونمند در این حوزه نیز در کشور انجام نشده است که از نقاط ضعف کشور در این موضوع می‌باشد.

به دلیل فقدان مقررات و عدم وجود بازار سازمان یافته، عموم مردم به دلیل عدم بهره مندی از دانش لازم در خرید امن رمزارزهای با قابلیت اتکای بیشتر و همچنین عدم دسترسی به صرافی و فروشندگان دارای مسئولیت داخلی، با انجام خریدهای اینترنتی دچار خسارت و یا حتی بطور ناخواسته درگیر جرایم پولشویی شده و می‌شوند، از این حیث لازم است ضمن تعیین متولی، به ساماندهی این تقاضاها پرداخته شود.

البته یکی از دغدغه های اساسی، تبعات رسمیت یافتن رمز ارز در تبادلات داخلی است چراکه اولا استفاده از رمز ارز در مبادلات داخلی موجب تضعیف حکمرانی ریال و کاهش اقتدار بانک مرکزی خواهد شد ثانیا رسمیت یافتن آن باعث اقبال عمومی به استفاده از آن میشود درحالیکه حوزه رمز ارز بدلیل ویژگی‌های غیرقابل کنترلی آن میتواند زمینه ساز خسارت شود.

از فرصت‌ها و چالش ها و ظرفیت ها و نیازهای ساماندهی صنعت استخراج میتوان به موارد زیر اشاره نمود:

۱- یکی از چالش های مطرح شده در زمستان سال جاری، کمبود برق در فصل زمستان بود که موضوعی جدید در سالهای اخیر و پس از توسعه صنعت برق بود.

۲- این صنعت تا حد زیادی متکی به فناوری بوده و لذا دارای دوره عمر کوتاهی می‌باشد، همچنین سرعت تغییر تکنولوژی و استهلاک بالا از دیگر مشکلات است.

۳- یکی از ساز و کارهای موثر در رونق صنعت رمز ارز، ایجاد ارتباط این صنعت با تولیدکنندگان برق و همچنین ایجاد شفافیت درآمدی آن است.

۴- وزارت نیرو غالبا در انجام تعهدات مالی خود نسبت به نیروگاه داران دچار تاخیر های طولانی مدت شده و این امر موجب بروز مشکلات مالی شدید برای سرمایه گذاران خصوصی بخش نیروگاهی شده است که با رفع ممنوعیت های موجود می‌تواند به صنعت برق ما نیز کمک کند.

۵- عدم اجرای ماده ۵۰ قانون برنامه ششم در سه سال گذشته (توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر به ۵ درصد ظرفیت تولید برق کشور)، موجب تحمیل خسارت ۱۴۰۰ هزار میلیارد ریالی به اقتصاد ملی شده است.

پیشنهاد برای تصویب

قانون «حمایت از استخراج رمز ارز و ساماندهی ایجاد، تولید (استخراج) و بازار مبادلات داخلی رمز ارز» با مفاد زیر تصویب شود:

ماده ۱- دولت مرجع تنظیم مقررات مبادلات رمز ارزها در داخل کشور می‌باشد و مکلف است ظرف مدت سه ماه از لازم الاجرا شدن این قانون نسبت به ساماندهی ایجاد، تولید (استخراج) و بازار مبادلات داخلی رمز ارزها اقدام نماید.

تبصره ۱: بکارگیری رمز ارزها، غیر از رمز ارز ملی، به عنوان ابزار پرداخت در داخل کشور یا برای راه اندازی و اداره شبکه پرداخت داخلی ممنوع است.

تبصره ۲: سازمان بورس و اوراق بهادار مکلف است نسبت به ارایه پیشنهاد ایجاد بستر قانونی سرمایه گذاری و یا استفاده از نوسانات قیمتی رمزارزها در قالب صندوق های سرمایه گذاری و یا ابزارهای موضوع بندهای ۲۱ و ۲۴ ماده (۱) قانون بازار اوراق بهادار جمهوری اسلامی ایران، به شواری عالی بورس اقدام نماید. وزارت امور اقتصادی و دارایی مکلف است در صورت لزوم، مقررات لازم برای اجرایی شدن این تبصره را به هیأت وزیران پیشنهاد نماید.

ماده ۲- دولت مکلف است اقدامات ذیل را ظرف سه ماه پس از ابلاغ این قانون انجام و به کمیسیون اقتصادی مجلس گزارش نماید:

  • الف- برآورد گسترش ایجاد و تولید رمز ارزها و به ویژه رمزارزهای مستعد جهان روایی و تصاحب سهم بازار عمده در جهان
  • ب- پیش بینی آینده فناوری در حوزه ایجاد، توسعه و تبادل رمزارزها
  • ج- هدفگذاری سهم کشور از استخراج و تملک رمزارزها حداقل برای ۱۰ سال پس از زمان ابلاغ این قانون
  • د- برآورد آثار گسترش استخراج رمزارزها در کشور به ویژه از جنبه اقتصاد کلان، انرژی و محیط زیست

ماده ۳- وزارت صمت متولی صنعت استخراج رمز ارز و مسئول صدور مجوز واحدهای استخراج آن می‌باشد.

تبصره- نیروی انتظامی ج.ا.ا مکلف است حسب اعلام وزارت صنعت، معدن وتجارت یا سازمان نظام صنفی رایانه ای، نسبت به پلمپ واحدهای غیرمجاز استخراج رمزارز و معرفی ذینفع این واحدها به مراجع قضایی اقدام نماید.

ماده ۴- دولت مکلف است به گونه ای برنامه ریزی نماید که ضمن تأمین انرژی مورد نیاز صنایع موجود و مصرف خانگی مطابق با الگوی مصرف، انرژی مورد نیاز برای استخراج رمز ارزها طبق هدفگذاری مذکور در بند (ج) ماده (۲) این قانون، با تأکید بر سرمایه گذاری بخش خصوصی در تولید انرژی تأمین شود.

تبصره ۱- واحدهای استخراج رمز ارز می‌توانند حامل انرژی مصرفی خود را از بورس انرژی و یا عقد قراردادهای دوجانبه با تولیدکنندگان داخلی و خارجی تامین نمایند و مجاز به ترانزیت برق مورد نیاز و یا مازاد مصرف هر دو تا سقف نیاز اسمی مزرعه، از طریق شبکه سراسری برق هستند.

تبصره ۲- واحدهای استخراج رمزارز مکلفند درصورت تامین برق و گاز از طریق دولت و درخواست دولت برق و گاز مصرفی را با رمزارز تولید شده تهاتر نمایند، نرخ ارز تهاتری مورد نظر برای رمزارزها براساس بالاترین نرخ تهیه شده برای بانک مرکزی در بازه زمانی ۳ ماهه مشخص میشود.

تبصره 3- واحدهای استخراج رمزارز میتوانند با اخذ مجوز از وزارت نیرو و با ظرفیت مورد نیاز نسبت به احداث یا مشارکت در نیروگاه برق اقدام و برق تولیدی مازاد بر مصرف خود را به وزارت نیرو با رعایت ضوابط ابلاغی و با رعایت بند ت ماده ۴۸ قانون برنامه پنج ساله ششم و یا متقاضیان داخلی و خارجی بفروشند.

منبع:

ارز دیجیتال


امتیاز دادن به خبر

با لایک کردن هر خبر شما می توانید کوین بیشتر جایزه بگیرید


مطالب مرتبط با این موضوع

درگاه های پرداخت صرافی ها دوباره بسته شدند;دلیل این اتفاق چیه؟

درگاه های پرداخت صرافی ها دوباره بسته شدند;دلیل این اتفاق چیه؟

مسدودسازی موقت صرافی‌های رمزارزی توسط بانک مرکزی؛ بازگشت به روال عادی

مسدودسازی موقت صرافی‌های رمزارزی توسط بانک مرکزی؛ بازگشت به روال عادی

یک حامی ارز دیجیتال موقتا رئیس مجلس نمایندگان آمریکا شد!

یک حامی ارز دیجیتال موقتا رئیس مجلس نمایندگان آمریکا شد!

تحقیقات درباره رونالدینیو به دلیل مشارکت در یک کلاهبرداری کریپتویی!

تحقیقات درباره رونالدینیو به دلیل مشارکت در یک کلاهبرداری کریپتویی!

اخبار مهم بازار رمزارزها در این هفته!

اخبار مهم بازار رمزارزها در این هفته!


تحلیل کاربران

تیز

TINAR

23/شهریور/1400

قبل تصویب مالیات یا محدودیت ورود ریال، ریال رو تتر کنید، دددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد

3

مجلس و ارز دیجتال

ابولفضل همتی

24/شهریور/1400

دولت ایران باید شرایطی ایجاد کنه که عموم مردم بتونن به راحتی و بدون دغه دغه این رمز ارز و استخراج کنن .ولی افسوس دولت و مجلس ایران همیشه دنبال منافع خودشون هستن . حق مردم وضایع کردن ترسم اینه اخرش از مواد تصویب کنن و از همه سو استفاده کنن

3

ارز ومجلس

6447026

23/شهریور/1400

مجلس باید هر چی زودتر نسبت به قوانین ارز جهانی تصمیم بگیرد ومردم را نسبت به این سرمایه گذاری اطمینان بدهد .ومردم نیز باید در ارز جهانی شرکت کنند تا درعرصه جهانی رتبه بالایی داشته باشیم.

2

ارزوقوانین دولتی

so_hoseini

23/شهریور/1400

ارزخیلی خوب وبهترهم میشه ولی وقتی پای قوانین دولتی پیش میاد دستگاه ماینر باجواز خب یه عده موافق بله ولی میدونیم خیلی ها بدون هیچ جوازی دستگاه راه اندازی می کنن یه عده زیادی هم این طوری موافقند اگه دولت این ارز هارو وبه هر خانواده سالانه مقدا ری مقداری هدیه میدادمانند دولت چین نه باکمبود برق روبه‌رو بودیم نه این همه کشمکش داشتند مردم واقعا

21

مجلس و ارز

asalii

23/شهریور/1400

قرائت شدن این خبر که باید توجه به ارزهای دیجیتال داشت میتونه خوب باشه به شرطی که حالا نیان قوانین سخت و هزارتا گزینه براش بزارن

46

تبادلات رمزارز

faizallahbahrehbar

24/شهریور/1400

خداکنه نیت خیر داشته باشند نه مانع تراشی.رمزارز تکنولوژی آینده هست که هرکشوری باید ازداشتن آن خوشحال باشه ومطمعنا اگه اینطور نباشه ازتکنولژی عقب هستش وعقب خواهد ماند.امیدواریم که دراین مورد مردم تشویق شوند .

2

مجلس

abbaskorbanm

23/شهریور/1400

مجلس ایران باید قوانینی جدید وخوب برای رمز ارز بیاورد ومردم نیز بتوانند شرکت کنند ما که نمی توانیم از دنیا عقب باشیم در آینده از تولید بیت کوئن ومعامله آن دنیا سود خواهد برد ما چرا بی بهره باشیم

18

رمزارز.

mf1254

23/شهریور/1400

این خیلی خوب که دولت بتونه به خوبی واردبازاررمزارزبشه وتولیداون روهم مدیریت کنهدبه خوبی.یک سوم رمزارزتولیدی جهانن داخل ایران صورت میگیره.بااین کارمیشه پیشرفتهای زیادی حاصل کرد بامدیریت درست.وبریدن دستهای بازارزیرزمینی .

3

مجلس

ماهور

23/شهریور/1400

این خبر خوبیه که بالاخره متوجه شدند که باید ارزهای دیجیتال رو مد نظر قرار داد و البته باید دید چه قانونی برای ارزها در نظر گرفته میشه

56

قطع برق و آسایش مردم

سینا68

25/شهریور/1400

اگه مسئولین از ماینرها استفاده نکنن و برق مردمو قطع نکنن خوب هم پول کمی به جیب میزنن هم اگه برقو قطع نکنن مردم توی آسایش هستن...

1

استخراج رمز ارز

1288413920

23/شهریور/1400

چرا دولت به کسانیکه به راحتی رمز ارز استخراج می‌کنند هیچگونه اهمیتی نمی‌دهد آیا شرکت هایی که دولتی بودند و رمز ارز استخراج کردند را واقعا نمیشه تو این مملکت پیدا کرد کسانی که تابستان با جان مردم بازی کردند و کمبود برق ناشی از استخراج همین افراد و شرکت‌ها بودقابل شناسایی نبودند؟؟؟ نظر شما چیست؟

16

رمزارز ها و مجلس شورای اسلامی

Behroozmahmoudi

25/شهریور/1400

بالاخره بعد از مدتها قضیه رمزارز ها در مجلس مطرح شد و اعلام گردید که عدم توجه به رمزارز ها میتواند آسیب زننده باشد.

5

قانون گذاری رمز ارز

saeed.1182

23/شهریور/1400

ازین ماده تبصره هائی ک دارم میبینم اینطور برمیاد ضرر کردی برای خودته اما سودشو باید باهاشون تقسیم کنی مخصوصا تو ماینینگ ومبادلات .دیگه خواب سرمایه هزینه نگهداری وبالای این کار اصلا صحبتی ندیدم ک بشه

17

قانونی شدن تولید و تبادلات رمز ارز

امینکوین

23/شهریور/1400

گزارش تهیه شده بار فنی خوبی داشت. فقط مساله اینجاست که ما ایرانی ها به دولت به عنوان متولی رمز ارزها اطمینان نداریم، مخصوصا وقتی قراره فقط با رمزارز ملی موافقت بشه. تمام حسن رمز ارزها عدم وابستگی اونها به یک دولت و یا نهاد خاص هست که اون رو از سیطره تصمیمها و منافع سیاسیون منفک میکنه وگرنه روز از نو و روزی از نو.

22

طرح در جلسه علنی مجلس برای رمزارزها

fv76

23/شهریور/1400

با توجه به مطالب ارزشمند ارایه شده در صحن علنی مجلس این موضوع اهمیت خود را ثابت کرد. اما با توجه به سست کردن تحریم علیه ایران توسط رمز ارزها افرادی که نمی خواهند تحریم ها از بین بروند در مقابل قانونمند شدن رمز ارزها مقاومت نشان داده و جلو آن را خواهند گرفت و یا گونه‌ای رفتار خواهند کرد که نتیجه عکس نشان داده و از به رسمیت شناخته شدن رمز ارزها جلو گیری به عمل خواهند آورد ولی مرور زمان اهمیت رمز ارزها را ثابت خواهد کرد که آن موقع دیگر دیر شده است

16

تحلیل من

bahare

23/شهریور/1400

دولت متاسفانه دیر متوجه شدﻫ یکم!الان کم کم اقتصاد سمت ارز دیجیتال میره جمع شدن پول و چک و .. از بازار به زودی ممکن است رخ دهد. ارز دیجیتال ماحصل دنیای تکنولوژی است و میتواند پایانی بر فقر باشد.

4

دولت خواهشا بیخیال رمزارز

amirhn

24/شهریور/1400

اگه ما نخوایم دولت مزدور تو این ی مسئله دخالت کنه باید کیو ببینیم .عاقا بزارین تو حال خودمون باشیم ضررمیکینم یا سود میکنیم به خودمون ربط داره نمیخواد شما کاسه داغتر از آش بشین.ولمون کنین تو درد خودمون بسوزیم لامسبا.هرروز جیبمونو میزنین بستون نیس

10

خیانت

majidsoltsni

23/شهریور/1400

وقتی به تو خیانت می‌کنند انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند. می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری

25

مجلس و طرح مصوبه رمز ارزها

[email protected]

23/شهریور/1400

دوستان نگران نباشید اگه بخوان قانونی وضع کنن از طرف صرافی های داخلی یا مالیات هارو زیاد کنن اگه بوش رسید همچین نیتی دارند بنظر من باید کیف پولاتونو قبل از اجرایی شدن طرح شارژه کنید جوری ک حالا حالاها نیاز نداشته باشید که از صرافی های داخلی خریدی داشته باشید پایدار باشید

20

ارز‌ دیجیتال‌

mtpanah

24/شهریور/1400

این روزها مدام از ارزهای دیجیتالی صحبت می‌شود. اما با وجود شهرتی که پیدا کرده‌اند هنوز هم عده زیادی از افراد دقیقا نمی‌دانند که منظور از کریپتوکارنسی یا ارز دیجیتال چیست و این ارزها دقیقا چه کاربردی در دنیای امروز دارند

12

قوانین

میرداود

23/شهریور/1400

باشرایط کنونی درجهان نصبت به ارزدیجیتال ونیازجامعه به ان دولت باتوجه به استخراج ارز که الان شروع شده مدتهاست حتی درایران تدبیری بیاندیشن به جای سنگ اندازی سرراه .تاهم کمکی به حال مردم وهم عقب نماندن ازتمام دنیابشود.

3

چالش مجلس در مورد کریپتو

نوید

26/شهریور/1400

مجلس شورای اسلامی برای اینکه بخواهد به یک ساز و کار درستی در مورد کریپتو برسد باید مبنا رو بر مبادلات بگذارد و فقط سود کردن ممکن نیست و گاهی ارز از کشور هم خارج میشود

1

اسیب زا باشد!

alireza_hossini

23/شهریور/1400

والا اگ ب اینا باش میگن همه چی ب مردم اسیب میزنه بااینکه اصن اینا نیس همینا ان ک دارن ب ملت اسیب میزنن با بی فکر بودنشون همین ارز دیجیتال باعث شده ک‌کسایی ک بیکار هم بودن هم درامدی کسب کنن هم از بیکاری دربیان ولی ارز دیجیتال اصلا ب ما اسیب نمیزنه

19

آینده ارز های دیجیتال

sadeq99

24/شهریور/1400

امیدوارم این دفعه تو مسائلی ک تخصصی ندارند نظری ندن ولی متاسفانه مثل همیشه مصائب زیادی برای بازار رمز ارزها درست خواهند کرد

4

ضعیف

kiyanoosh7721

24/شهریور/1400

بعضی تحلیل ها و اخبار درستن ولی باید خود فرد هم تصمیم گیرنده باشه و بتونه با اطلاعات خودش و اون چیزایی که میخونه تصمیم بگیره

0

عقب ماندگی

Hadi49hadi

25/شهریور/1400

چ عجب آقایان افاضه فرمودن و اونم چ افاضاتی از کرامات شیخ ما چ عجب پنجه گز نمود و گفت وجب از کرامات دیگرش این است شیره خورد و گوید شیرین است بخدا اونا از ارز دیجیتال هیچی نمدونن هرچن خودشون دارن

5

پول

mahmood.rahmati

23/شهریور/1400

پول دیجیتال پولی است که هیچ جنس فیزیکی در آن وجود ندارد و پول مجازی، پولی است که زیر مجموعه پول دیجیتال بوده و از سوی دیگر ارتباطی با واقعیت ندارد

16

خبر خطرناک

mohammad40

23/شهریور/1400

این موضوع بنظر من به همان اندازه که می‌تواند مفید باشد، برای ایرانیان می‌تواند خطرناک هم باشد. چون هرچیزی که سودده برای مردم بوده و مثلا دولت یا مجلس خواسته بهش توجه کنه، در واقع دخالت کرده و باعث بهم خوردن سوددهی برای مردم شده. خدا رحم کنه

24

زود دیر می شود

9shahr

23/شهریور/1400

طبق معمول نوشدارو پس از مرگ سهراب... اینقدر درگیر بایدها و نبایدهای اقتصادی هستیم که هیچوقت به موقع یک قانون اقتصادی درست اجرا نمیشه

5

حمایت از ارزهای دیجیتال

masoud.diyanati

24/شهریور/1400

خوبه که ارزهای دیجیتال حمایت دولت رو داشته باشه، و در چهارچـوب قوانین و اصول درست باشه. باعث پیشرفت در این زمینه می گردد.

2

مجلس

babak67

26/شهریور/1400

ماهیت نامتمرکز بودن رمزارز‌ها و تأکید فعلی بر ناشناس بودن دارندگان و مبادله کنندگان و عدم احراز هویت آنان، بزرگترین چالش فراروی کشور‌ها برای تصمیم‌گیری در این حوزه است. قاعدتاً بانک‌های مرکزی کشور‌ها چندان موافقتی با وجود چنین پدیده‌ای که می‌تواند بستر انواع اقدامات مخرب در اقتصاد زیرزمینی و کاهش قدرت بانک مرکزی در اعمال سیاست‌های اقتصادی خود باشد، ندارند

3

مجلس ورمزارزها

زارع

23/شهریور/1400

کمیسیون اقتصادی مجلس نگاهی پرمعنا برای استفاده ازارزهای دیجیتال درصادرات وواردات بااستفاده ازرمز ارزهاراداشت وهچنین خریدماینرها وانرژی قابل استفاده برای استخراج رمزارزنیز نظرمثبت این کمیسیون رابه خود اختصاص داد

33

کسب بیت کوین

rezarahim

26/شهریور/1400

سلام دوستانی که تمایل دارن در تایم های بیکاری به جای اینستاگردی از طریق سایت بیت کوین رایگان بدست بیارن به شماره ۰۹۳۵۹۶۷۰۰۹۲ در واتساپ پیام بدن تا راهنمییشون کنم

3

ارز دیجیتال

09179120432AsAsAs33

17/اردیبهشت/1401

اگر مسعولین کشور تحمیل ندانند رمز ارزها را وبه دنبال چیزی که دست آورد ی از این فرایند باشد نباشند و به ایجاد بازاری جدی وکمیسیون هایی متشکل از مدیران کاردان برای ارز های. مهم در کشور اقدام کنند خیلی سریع ثروت وتکنولوژی دیجیتال بیکاری های جوانان ورشد شعور وهوش شکل میگیرد

1

ارزدیجیتال

مهناز‌طاهری

23/شهریور/1400

اگه جوري سختش نكنن ك ب دست مافياي خودشون بيوفته بد نيستبه نظر بد نمیاد. اگر همین مواد تصویب بشه و بعدا مورد سواستفاده قرار نگیره

31

دانلود اپلیکیشن موبایل کوینگرام

با اپلیکیشن اندروید کوینگرام از آخرین مطالب بازارهای مالی و رمزارز ها با خبر باشید، قیمت تمامی رمزارز ها در لحظه چک کنید و نرخ آنها را با مبدل ارز کوینگرام به یکدیگر تبدیل کنید، با دیگر افراد در مورد تحلیل ها و مطالب گفت و گو کنید، سبد دارایی ارزهای دیجیتال خودتان را بسازید و از سود و زیان خود در بازه های زمانی مختلف با خبر باشید و با شرکت رایگان در مسابقات پیش بینی رمزارز جایزه ببرید.
coingram
coingram
کوینگرام

استارتاپ کوینگرام به عنوان یک رسانه تخصصی در حوزه بازار های مالی وارز های دیجیتال ، فعالیت خود را از تیر 1398 شروع کرد. هدف ما از ابتدا آموزش وآشنایی مردم با علم و فناوری آینده یعنی بلاک چین بوده است. آشنایی با انواع ارز های دیجیتال مانند بیت کوین، اتریوم، آدا کاردانو و بقیه رمزارز ها میتواند ما را در انتخاب خرید و سرمایه گذاری در این حوزه بسیار بیشتر کمک کند. همان طور که سرمایه گذاری ها و ورود پول به این حوزه روز به روز بیشتر می شود، مسئولیت ما برای آگاهی بخشی و اطلاع رسانی بیشتر می شود تا کسی درگیر پروژه های کلاه برداری و طرح های پانزی نشود.

برگزیده ها

درآمد از کوینگرام

شرایط و قوانین

مفاهیم پایه

آشنایی با بلاکچین

آشنایی با بیتکوین

آشنایی با اتریوم

کوینگرام

درباره ما

ارتباط با ما

شبکه های اجتماعی

اینستاگرامتلگرام

کلیه ی حقوق این سایت نزد کوینگرام محفوظ بوده و بازنشر محتوای اختصاصی با ذکر منبع بلامانع است.