coingram
کوینگرام

نوسان

قیمت

نام ارز

1.7%

98,961 $

6,956,958,300 تومان

Bitcoin

Bitcoin

btc

0.6%

3,313 $

232,891,246 تومان

Ethereum

Ethereum

eth

0.1%

1 $

70,441 تومان

Tether

Tether

usdt

0.9%

255.72 $

17,977,116 تومان

Solana

Solana

sol

0.7%

625.5 $

43,973,353 تومان

Binance Coin

Binance Coin

bnb

33%

1.48 $

104,044 تومان

XRP

XRP

xrp

4.7%

0.4016 $

28,232 تومان

Dogecoin

Dogecoin

doge

0.1%

1 $

70,370 تومان

USD Coin

USD Coin

usdc

23.3%

0.9702 $

68,205 تومان

Cardano

Cardano

ada

0.6%

3,312 $

232,841,333 تومان

Staked Ether

Staked Ether

steth

گروه هفت: استیبل کوین‌ها تهدیدی برای نظام اقتصاد جهانی هستند

22/مهر/1398
افزودن به نشان شده ها
گروه هفت: استیبل کوین‌ها تهدیدی برای نظام اقتصاد جهانی هستند
StableCoin
G7
اخبار
4178
دقیقه

گروه هفت «جی 7» که متشکل از هفت اقتصاد بزرگ است، در پیش‌نویس آخرین گزارش خود از «استیبل کوین‌های جهانی» به‌عنوان تهدیدی برای نظام اقتصاد جهانی یاد کرده‌ است.

به گزارش «کوین تلگراف» و به نقل از بی‌بی‌سی، گروه جی 7 پیش نویس گزارشی را آماده کرده که در آن به چندین مورد از خطرات [ارزهای دیجیتال اشاره شده است. در این گزارش همچنین عنوان شده که حتی اگر شرکت‌های عضو ائتلاف لیبرا نگرانی‌های قانونی را رفع کنند، باز هم ممکن است نتوانند رضایت مراجع اصلی قانون‌گذار را جلب کنند. در این گزارش آمده است:

گروه 7 بر این عقیده است که هیچ پروژه استیبل کوینی نباید تا زمان محقق شدن نیازهای قانونی و رفع خطرات و چالش‌های قانون‌گذاری فعالیت کند. رفع این مشکلات لزوما به معنای تضمین تایید استیبل کوین نامبرده نخواهد بود.

در ادامه گزارش آمده است، از آنجایی که استیبل کوین‌های جهانی در مقیاس‌های بسیار وسیعی قابلیت رشد دارند، از دست رفتن اعتماد کاربران نسبت به آنها، می‌تواند باعث خاموش شدن چراغ رقابت و تهدید ثبات اقتصاد جهانی شود.

طبق گزارش‌ها این پیش نویس در نشست صندوق بین‌المللی پول که هفته جاری برگزار خواهد شد، به وزرای اقتصاد کشورهای عضو تسلیم می‌شود.

طبق گفته بی‌بی‌سی، با وجود اینکه در متن گزارش اشاره‌ای به لیبرا، ارز دیجیتال فیس‌ بوک، نشده، اما می‌توان گفت که صدور رسمی آن می‌تواند چوب دیگری لای چرخ این شرکت باشد.

این در حالی است که قانون‌گذاران در اقصی‌ نقاط جهان در حال افزایش دانش خود در خصوص پروژه لیبرا هستند. پیش‌تر بانک مرکزی انگلستان با ایجاد بخشی ویژه اعلام کرد که عرضه لیبرا در این کشور مسلتزم تایید این بخش خواهد بود.

از طرف دیگر «مارک زاکربرگ» (Mark Zuckerberg)، مدیرعامل فیس‌بوک، اواخر ماه جاری میلادی باید در مقابل کمیته خدمات مالی مجلس نمایندگان آمریکا حاضر شود و شهادت بدهد. «مکسین واترز» (Maxine Waters)، رئیس این کمیته و عضو دموکرات مجلس نمایندگان، به‌عنوان یکی از سرسخت‌ترین منتقدین لیبرا، قصد دارد تا لایحه «دور نگه داشتن شرکت‌های بزرگ فناوری از حوزه اقتصاد» را به تصویب برساند.

در چند وقت گذشته بسیاری از شرکای اصلی فیس‌بوک از ائتلاف لیبرا جدا شده‌اند. 4 اکتبر (12 مهر) «پی پال» اعلام کرد که [از ائتلاف جدا می‌شود، کمی بعد نیز «ویزا»، «مسترکارت»، «استرایپ» و «ای‌بی» (eBay) در اقدامی مشابه، این ائتلاف را ترک کردند.

حواشی فیس‌بوک به همینجا ختم نمی‌شود.Finco Services of Delaware نیز با شکایت از فیس‌بوک این شرکت را به تقلید نشان تجاری، رقابت غیرمنصفانه و تقلب در خصوص لوگوی لیبرا متهم کرد. این شرکت همچنین از طراح قبلی خود نیز شکایت کرده است. وی که در طراحی لوگوی فیس‌بوک همکاری داشته، حالا متهم شده که از طرح قبلی‌اش دوباره استفاده کرده است.

منبع:

ارز دیجیتال


امتیاز دادن به خبر

با لایک کردن هر خبر شما می توانید کوین بیشتر جایزه بگیرید


مطالب مرتبط با این موضوع

سی زد بایننس از زندان آزاد شد; تاثیر آزادی CZ  بر روی بازار چه خواهد بود؟

سی زد بایننس از زندان آزاد شد; تاثیر آزادی CZ بر روی بازار چه خواهد بود؟

تحلیلگر مطرح بازار ارز دیجیتال رویایی از قله‌های جدید برای بیت‌کوین، اتریوم و سولانا می‌کشد!

تحلیلگر مطرح بازار ارز دیجیتال رویایی از قله‌های جدید برای بیت‌کوین، اتریوم و سولانا می‌کشد!

ایلان ماسک با زبان طنز به نوسانات بازار کریپتو واکنش نشان می‌دهد!

ایلان ماسک با زبان طنز به نوسانات بازار کریپتو واکنش نشان می‌دهد!

کیف پولی که از 757 دلار به 880 هزار دلار رسید!

کیف پولی که از 757 دلار به 880 هزار دلار رسید!

ارزهای در خطر SEC کدام ها هستند؟

ارزهای در خطر SEC کدام ها هستند؟


تحلیل کاربران

کاهش سلطه

mohsenMeli

22/مهر/1398

به نظر من تمام این اتفاقات بازی همین سران ۷کشوور هست که ترس کاهش سلطه ی دولت برمردم از طریق ارز دیجیتال و سرعت وامینیت به وجود اومده توسط همین ارزها به سر دولتمردان افتاده و سعی در تخریب اذهان عمومی نسبت به این ارزها دادن

5

ترامپ کوین

saeedhashemi087

22/مهر/1398

واقعا این بحثها جالبن. بیت کوین در آینده فرقه بسیار زیادی بین ثروتمندانه مالی و فقیرانه مالی می اندازد. و روز به روز ثروتمندان ثروتمند تر و فقیران فقیر تر میشوند

6

جدی بودن ارز دیجیتالی

integrity

22/مهر/1398

سلام، خیلی جالبه که بلاخره در یک موضوع این 7 نفر به تفاهم برسن!؟ جدی بودن ارز دیجیتالی و فرا گیر شدن آن در دنیا امریست اجتناب‌ناپذیر، نشست این عزیزان فقط برای تحت کنترل گرفتن آن در سیتره خودشان است. دوستان و عزیزانی که تازه وارد دنیای ارز دیجیتال شدید، برادرانه خدمتتون عرض می کنم؛ هر چه تا 2020 کردید براتون خواهد ماند، پس لطفا این لطف رو در حق خودتان انجام بدید و لحظه ایی رو از دست ندید. یادتون باشه سنگین ترین وزن در دنیا خورشید یا یک کهکشان نیست، بلکه حسرت خوردنه.

7

گردش مالی به سمت ارزهای دیجیتال

m120045

22/مهر/1398

شما فک کنید با روند فعلی که دنیای مالی در پیش گرفته و سیر عظیمی از جماعت که به سمت ارزهای دیجیتال حجوم اوردن به مرور کاربردهای ارزهای مرسوم و فعلی کشورها رو که براشون کلی زیر ساخت ایجاد شده و هزینه شده رو تهدید میکنه مورد دیگه هم اینکه دولت ها توانایی تاثیر بر ارزهای دیجیتال رو به اون صورت که باید ندارن فلذا من بعد جهت کنترل تورم و نرخ بیکاری و.. نمیتونن ارزش ارز های دیجیتال رو در زمان لازم با اخبار اقتصادی و سیاست کاریشون دستخوش تغییر بدن

9

نظارت

jahangird

23/مهر/1398

این کار بسیار هم عالی خواهد بود چون با خیال راحتر می توان معامله کرد چون این هفت قدرت بزرگ برای امنیت اقتصاد دنیا باهم هم فکر هستند

5

افزایش دسترسی جهانی به ارز با ثبات

hanieh_shokri

22/مهر/1398

ثبات نسبی دلار آمریکا می‌تواند لحاظ شود. در حالی که تورم به آرامی ارزش دلار را کاهش می‌دهد، این کاهش تدریجی نسبت به تورم افسارگسیخته در کشورهایی نظیر آرژانتین، مصر و نیجریه بسیار ناچیز است که نرخ تورم در این کشورها در سال بیش از ۱۵ درصد است. مردم این کشورها به دنبال نگهداری اسکناس دلار می‌باشند تا دارایی خود را حفظ کنند. هرچند نهادهای کنترلی سرمایه معمولا از استفاده شهروندان از ارزهای خارجی برای تراکنش های خارج از کشور جلوگیری می‌کند. برای مردمی که در این کشورها با سیستم های پولی بی ثبات و کنترل های محدودکننده سرمایه زندگی می‌کنند، یک ارز دیجیتال غیرمتمرکز که به صورت گسترده در دسترس باشد و قیمت ثابت داشته باشد، می‌تواند جایگزین مناسبی باشد.

6

لیبرا...

Dr.COiNs

22/مهر/1398

حتما این ارز جایگاه خود را خواهد یافت و نیز با توجه به محبوبیت شبکه اجتماعی از قبل محبوب و معروف این شرکت این جایگاه برای این ارز صدچندان به نظر میرسد که باشد، ولی باز انتظار و صبر باید کرد تا ببینیم قیمت اولیه برای آن چقدر خواهد بود...

6

قدرت

saeedsarlack

22/مهر/1398

به نظر بنده در عرصه جهانی رقابت قدرت هارو داریم و ضعیف ترها باید کنار بکشنن در هر زمینه ای علاوه بر صنعت ارز دیجیتال که رقابت چه بسا دشوار تر است و میتواند اقتصاد کشور هارو دگرگون کند.

8

میرسه اون روز

hamid_thn

22/مهر/1398

یه روزی میرسه که همین ابر قدرتها اقتصادشون رو بر اساس کوینها ببندن. و از اونجایی که تمام سیاستهای اقاصادی توسط این هفت قدرت تنظیم میشه به راحتی میتونن اقتصادشون رو به سایر کشورها تحمیل کنن.

16

تهدید یا فرصت

sina1752

22/مهر/1398

به نظر میرسه ،لیبرا خود را آماده میکنه تا جای بیت کوین رو بگیره وبا رسیدن بیت کوین به مراحل اخر استخراج ،قیمت فوق العاده ای در دراز مدت خواهد داشت ،اما لیبرا ارز جایگزین خوبی نخواهد بود

18

تهدیدها

maymand

22/مهر/1398

پروپوزال بیت‌کوین تراکنش‌ها در شبکه بیت کوین حداقل ده دقیقه برای پردازش زمان نیاز دارند. به‌علاوه هر چه میزان کاربران شبکه بیت کوین افزایش یابد، این زمان نیز بیشتر خواهد شد، چراکه حجم تراکنش‌ها در حالی افزایش می‌باید که امکان بهبود بسترهای تکنولوژیکی مهیا نیست. یکی از بحث‌های اخیر پیرامون بیت کوین، در مورد همین سرعت‌پایین تراکنش‌ها و مقیاس‌پذیری بیت کوین بوده است

11

گروه هفت

farhad1360

22/مهر/1398

گروه G7 درحقیقت 7 تا گنگستر هستند که اقتصاد دنیا را گند کشیده‌اند. ان‌شاءالله با یاری ارزهای دیجیتال از نابودی کامل نجات پیدا کنیم. آمین.

10

ارزهای دیجیتالی دشمن پول کاغذی از هر نوع

aminparvaz22

22/مهر/1398

من در تحلیل قبلی خودم که پستی شبیه به این بود عرض کردم که ارزهای دیجیتال دشمن و تهدیدی بزرگ برای کل نظام پولی دنیاست البته در حال حاظر چون به هیچ عنوان نمیشه بر روی اونها نظارت داشت خریدار معلوم نیست فروشنده معلوم نیست پر هکر که یک شبیه یه کوین به خاک سیاه مینشونن. ...مهمتر از از همه اینا اگر این ارزها جای پول کاغذی بگیرن و مشترک و جهانی شن قدرت قدتهای بزرگ از بین میره مثلا دیگه نمیشه ارزش دلار بالا برد و ریال نابود کرد مثلا اگرچه من مطمئنم این کشورا هر کدوم به اون روز فکر کردن و میکنن و خودشون آماده کردن که باید چکار کنن

13

تحلیل گروه چی ۷ در مورد ارزهای دیجیتال

Rafsnjan95

22/مهر/1398

چون در صورت جهانی شدن ارزهای دیجیتال ارز هایی مثل دلار و یورو بی ارزش میشوند گروه اقتصادی چی ۷ احساس خطر کرده است

9

همان طور

latif

22/مهر/1398

همون طور این ابر قدرت ها امروزه بازار و پول های کاغذی رو گرفتن روزی هم میرسه این ابر قدرتمندان بازار و ارز دیجیتال رو هم بگیرن

14

اینده گنگ و مبهم کوین ها

jafar21

23/مهر/1398

بدرستی کسی نمی تواند درک و تصور درستی از اینده ارزهای دیجیتال داشته باشد و میتوان گفت این ارزها به مثابه یک شمشیر دورو بوده که همه گیر شدن ان میتواند پیامدهای مثبت و منفی زیادی بهمراه داشته باشد

4

بیت‌کوین

tarahom

23/مهر/1398

نی شروع به کار با بیت کوین کنید. همین که یک کیف پول بیت کوینی روی کامپیوتر یا گوشی تلفن همراه خود نصب کردید، اولین آدرس بیت کوینی شما تولید شده و می توانید در صورت نیاز، آدرسهای بیشتری هم بسازید. می توانید آدرسهای خود را برای دوستانتان فاش کنید تا آنها بتوانند به شما پرداخت کنند و یا برعکس. در حقیقت، بسیار شبیه به طرز کار ایمیل است جز آنکه آدرسهای بیت کوینی فقط باید یکبار استفاده شوند.

4

تحلیل های برتر

eisaabc90

25/مهر/1398

وارد شدن ارزهای دیجیتال وافزایش تنوع آنها تاثیر مستقیم بر اقتصاد پولی و مالی جهان دارد و گستردگی آنها سیاست مدارها و اقتصاددانان را برای سیاست گذاری های اقتصادی با چالش مواجه می کند.

1

آینده و بیت کویین

mohamad.h.k

24/مهر/1398

بیت کوین یک نوع پول است؛ درست مانند طلا و نقره که سالها توسط انسانها برای تجارت استفاده می شدند که بعدها اسکناس و بعدتر حواله ها و تراکنش های بانکی جایگزین آنها شدند. تمام این ابزارها در برهه هایی از تاریخ نقش پول را در مبادلات انسانها داشته اند. بیت کوین نیز یک نوع پول و وسیله تجارت بر بستر اینترنت است و در این موضوع بیشتر به حواله ها و تراکنش های بانکی شبیه است. شاید هم آینده بازار ارز و سکه رو تغیر متحول بکند

2

پشت پرده

09913942658

23/مهر/1398

معلومه که مخالفت خودشون را اعلام میکنن چون تمام معاولات رو خراب میکنه ارزخای دیجیتال و کشور های جهان سوم و توسعه یافته پیشرف میکنند ولی حساب چین جداست چون یکی از منبع در امد چین ارز دیجیتال هستس

11

ترس دولتها

mohammad_khalili

22/مهر/1398

چون کنترلی روی معاملات ارزهای دیجیتال نیست و محدودیتی نیز برای ارز دیجیتال نیست به همین دلیل دولتها خیلی مایل به رشد این موضوع نیستند ولی ناچارا به این موضوع فراگیر تن خواهند داد .

6

تحلیل

erfanrezai

22/مهر/1398

عادت پس‌انداز کردن به خودی خود یک آموزش است؛ هر عمل خوبی را تقویت می‌کند، خود کنترلی را درس می‌دهد، حس نظم را ترویج می‌دهد، دوراندیشی را یاد می‌دهد و قلمرو ذهن را گسترش می‌دهد

7

چوب دو سر طلا

yousefpour

22/مهر/1398

پاداش بزرگ برای کارهای بزرگ است روزی میرسه که هیچ قدرتی توان محدود کردن اموال مردم رو نداره و آزادی اقتصادی به مردم بر میگرده اون موقع وقتی به تاریخ نگاه میکنیم از انتخاب های یکسری شرکتهای بزرگ فقط رو سیاهیش براشون مونده البته اگه این شرکت ها با انتخاب های اشتباهشون هنوزم توی این انقلاب صنعتی زنده مونده باشن

5

تحلیل

ehsan7652

22/مهر/1398

بنظرم اگه گروه۷دلایل محکمی داشته باشه واسه حرفش که چرابااستبل کوین هامخالفه واونوتهدیدمیدونه وباماینرهای بزرگ بیت کوین به مذاکره بپردازن احتنالانتایج بهتری بدست میاو

4

تحلیل

rhd1364

23/مهر/1398

ببینید در هر حال مشخصا بیشتره دولتها قوانین برای ماینینگ و ارزه دیجیتال وضع میکنند که تحته کنترل داشته باشند اونهارو . ولی وضع یک سری قوانین هم.به نظره من خوبه چون از کلاه برداریهای زیادی در این تجارت جلوگیزی میشه

4

تیتر صحیح: ‏استیبل کوین‌ها تهدیدی برای نظام فاسد و معیوب اقتصاد جهانی هستند

vahidkhodadost

22/مهر/1398

سود ده بودن استخراج رابطه مستفیم با سرمایه اولیه که شامل هزینه دستگاهها و غیره بعلاوه هزینه انرژی میشه تو کشور خودمون اگر اقتصاد مثل قبل بود مثلا 4 سال پیش شاید خیلی ها به این کار رو نمی آوردند . https://bitnodes.earn.com/ طبق لینک بالا کشور امریکا و چند کشور اروپایی عامل اصلی سختی شبکه هستند امریکا با اقتصاد و فرصت های شغلی بالا و قیمت برق 10 سنت و همینطور تعرفه برای وارد کردن ماینر از چین اروپا هم با برق 30 سنت (خیلی از کشورهای اروپایی تو لیست ممکنه ماینرهایی باشن که با وی پی اس ماین میکنن) به نظرتون استخراج ارز دیجیتال توسط عوام منطقیه ؟ با توجه به اینکه ارز های دیجیتال خطری بالاقوه برای نظام دلار و بانکداری آنها حساب میشن. بدون مالیات و بدون هیج ردی البته اگر بتونن خودشون ثابت کنند از لجاظ ثبات و حتی سود ده بودن انتقال سرمایه از بانک به ارز مجازی حتمی میشه . حال سیستم سرمایه داری با هزینه روی ماینر های خاص و هزینه کرد از جیبش . استخراج و تزریق ارزهای دیجیتال به بازار با کمی ضرر . ایجاد سختی با اشغال شبکه با ماینر های خودش و همینطور انتشار اخبار کذب و .. به نظرم بهترین سال برای ماینینگ 2018 خدا بیامرز بود . نه اجازه میدن سختی بیاد پایین و نه قیمت برسه به مثلا 15 تا حتی / مطالب بالا نظر شخصی بنده بود خوشحال میشم دوستان هم نظرشون بگن انشالله من اشتباه میکنم

5

جی 7

moh3en9621

22/مهر/1398

امریکا با روی کار اومدن ترامپ ، از روز اول مخالف کریپتوکارنسی بود و یکی از دلایلش هم عقب بودن اونها از چینی در این رقابت بود ، مبارزه با پولشویی و این حرفا هم بهونه است...

7

فرصتی برای اخرین بار

meysam3344

23/مهر/1398

مصلما هیچ قدرتی یا کشوری نمیخواهد اقتصادی در کشورش کار کند که از کنترل خودش خارج باشد اونم ارزی که روز به روز طرفداراش بیشتر میشه

4

دست های پشت پرده

hossein68

22/مهر/1398

معلومه که این کشورها مخالفت خودشون رو اعلام میکنن چون تمام معادلات رو خراب میکنه ارزهای دیجیتال و کشورهای جهان سوم و توسعه یافته پیشرفت میکنند .اما چین از این کشورها حسابش جداست چون یکی از منابع درامد کشور چین ارز های دیجیتال میباشد

24

آینده پول

iissoo

23/مهر/1398

همنطور که اجداد ما گاری سوار میشدن و ماشین جای اون رو گرفت . ارز دیجیتال هم در اینده جای پول رو میگیره . در آینده ای ک ارز دیجیتال از حالت بورس و سرمایه گذاری خارج میشه و به سمت کاربردی تر شدن میره .

4

گروه هفت

sinavarmazyar

22/مهر/1398

هلدینگ جهانی فیس‌بوک در این شرکت جدید سهام‌دار است و در راستای برنامه‌هایی که برای این شرکت ثبت شده در سوئیس در نظر گرفته شده، خدماتی از قبیل کمک مالی و تکنولوژیکی و توسعه سخت‌افزاری ارائه خواهد داد. پیشروی فیس‌بوک به سمت ارزهای دیجیتال آهسته و پیوسته بوده است. آخرین اقدام این شرکت که در روز 14 می (24 اردیبهشت) اتفاق افتاد شایان ذکر است که کمیسیون بانکداری سنای ایالات‌ متحده‌ی آمریکا، در خصوص پروژه‌ی ارز دیجیتال فیس‌بوک و پروژه لیبرا ابزار نگرانی کرد. قانون‌گذاران آمریکایی در نامه‌ای سر گشاده به این شرکت، خواستار شفاف‌سازی هدف پروژه‌ ارز دیجیتال و به ویژه جزئیات مرتبط با حریم خصوصی مصرف‌کنندگان فیس‌بوک شدند.

22

*`شبکه های نیمه مصنوعی*

pourya._.pz

23/مهر/1398

در پایان قرن بیستم، جهانی شدن اقتصاد، شتاب فوق العاده ای به خود گرفت و زیر‌ساخت‌های مدرن ارتباطی، تکنیکی و اقتصادی را در جامعه جهانی  به وجودآورد. در همین حال، اینترنت که به مثابه شبکه های عصبی (نیمه مصنوعی) جامعه جهانی است

9

زندگی خوب

amin_tarami

24/مهر/1398

روزی خواهد رسید هیچکه نتونه حق کسیا بخوره همه برای خود زندگی میکنن نه کسی کلاه کسیا برمیداره نه جنگو جدال بین کشورها پیش میاد با یاری خداوند همه اینا به اینده نزدیک درست میشه

3

ترامپ

amirho3einbb

23/مهر/1398

ترامپ تهدیدی جهانیه ، چه در زمینه رمز ارز و چه در زمینه ارز های فیزیکی ، به هر حال باید شرایطو پذیرفت و باهاش کنار اومد

3

فرار از جهانی سازی

ramin.ij

22/مهر/1398

به نظر من این مقاومت ها همه بخاطر ترس دولت ها از ضعیف شدن و از دست دادن قدرت کنترل و فشار بر بازارها هست و تهدید رمزارزها برای باز شدن بازار و خارج شدن از فشار ها و دیکته سازی های دولتی یک تهدید بسیار سنگین و خطرساز حساب میشود

13

گروه G7وارزها

Bist1234

23/مهر/1398

فکروتصمیم هوشمندانه ای است،یعنی تا وقتی که برای مشکلات اعلام شده راه حل قطعی پیدانشود،نه آنها رابه طورکامل ردکردن و نه تایید

6

کشور ها

09913942653

23/مهر/1398

یه روزی میرسه که تمام کشور های ابر قدرت از این بیت کوین استفاده می کنند با این روش پول خود را تحمیل دیگران میکنند

12

آینده لیبرا

iliasalamat

22/مهر/1398

دنیای ارز های دیجیتال در حال تصاحب دنیای اقتصاد فیزیکی و در آینده ای نه چندان دور جایگزین پول های کاغذی خواهند شد و این طبیعی است که هفت کشور اقتصادی نگران این باشند که با آمدن یک ارز نامطمئن و نا امن دنیای ارز های دیجیتال دچار اما و اگر شود و به شدت روی این زمینه نظارت شدید دارند باید با اطمینان صد درصدی اجازه ی ورود لیبرا را به دنیای دیجیتال دهند

8

خبر

mohammadali4545

22/مهر/1398

احتمال شکستن مقاومت بیتکوین روی ۸۰۰۰ هست و بعد از شکست و روی کانال ۷۰۰۰ ممکنه تا چند ماه ساکن بشه

8

انحصار

samad900

22/مهر/1398

طبعا دولت ها نمی‌خوان بازاری تشکیل بشه که از کنترل اونها خارج باشه،اقتصاد یکی از بزرگترین اهرم های کنترله، اونم بازاری که همه چشم به ایندش دارن.

9

در جواب گروه هفت

09371686779

24/مهر/1398

در آینده نه چندان دور بلکه نزدیک می شه به وضوح ملاحظه کرد که چه کسی فعالیت بیشتری داشته و چه کسی نداشته البته اگه حد تعادل و قانون عرضه بیت کویین به طور واقعی رعایت بشه

3

مخالفت با ارز دیجیتال

LimitlessAffluence

24/مهر/1398

عجیب نیست که مخالف باشن به این دلیل که با استفاده کردن از ارزهای دیجیتال و رشدشون دیگه کم کم نظام بانکداری و سرمایه داری کهن باید بند وبساطشو جمع کنه و اقتصاد دنیا وارد عرصه جدیدی بشه و این چیزی نیست که سرمایه دارا و قدرتمندای دنیا که تعداد محدودی هستن دوس داشته باشن، چون استفاده از ارز دیجیتال باعث میشه تقریبا همه مردم از نظر مالی آرامش داشته باشن و دیگه انقدر اختلاف طبقاتی نباشه همینطور اقتصاد ضعیف

3

پشت کردن به ارز فیسبوک

saeedj22

22/مهر/1398

اعضای انجمن لیبرا یکی پس از دیگری در حال تنها گذاشتن رمزارز فیسبوک هستند. اواسط مهر ماه شرکت های مالی بزرگ با اعلام عدم پشتیبانی از رمزارز فیسبوک آنرا یک قدم دیگر به لبه پرتگاه نزدیک کردند. استارتاپ بانکی کارنت (Current) نیز به دلیل تشابه لوگوی کیف پول کالیبرا با این کمپانی، از فیسبوک شکایت کرد. گزارش گروه هفت در این هفته و در نشست سالانه صندوق بین المللی پول (IMF) به وزرای مالی اعطا خواهد شد.

17

ترس از ارزها

soni3168

22/مهر/1398

بدیهیه که اگه ارزهای دیجیتال نظیر بیت کوین جای پول مثل دلار ، یورو و ...رو بگیره قطعا پولهای نامبرده بی ارزش میشن به همین دلیل سران کشورها ترس از دست دادن و بی ارزش بودن پول کشور خودشون رو دارن

7

گروه هفت

irwebsazan

22/مهر/1398

ترامپ تهدیدی است برای اقتصاد جهانی ولی در عین حال باهوش در پر کردن خزانه امریکا و سرکوب کردن مخالفانش

10

دولت‌های قدرتمند مانع دمکراسی

imanmozaffari

22/مهر/1398

احتمالا همه در این موضوع یک نظر هستیم که دولت‌های قدرتمند و با نفوذ از ایجاد ارزهای دیجیتال و استیبل و همچنین دمکراسی و آزادی که با خود به همراه دارند نگران هستند، اما دیر یا زود این پدیده همه‌گیر خواهد شد و هیچ دولتی قادر به مقابله با آن نخواهد بود.

12

دانلود اپلیکیشن موبایل کوینگرام

با اپلیکیشن اندروید کوینگرام از آخرین مطالب بازارهای مالی و رمزارز ها با خبر باشید، قیمت تمامی رمزارز ها در لحظه چک کنید و نرخ آنها را با مبدل ارز کوینگرام به یکدیگر تبدیل کنید، با دیگر افراد در مورد تحلیل ها و مطالب گفت و گو کنید، سبد دارایی ارزهای دیجیتال خودتان را بسازید و از سود و زیان خود در بازه های زمانی مختلف با خبر باشید و با شرکت رایگان در مسابقات پیش بینی رمزارز جایزه ببرید.
coingram
coingram
کوینگرام

استارتاپ کوینگرام به عنوان یک رسانه تخصصی در حوزه بازار های مالی وارز های دیجیتال ، فعالیت خود را از تیر 1398 شروع کرد. هدف ما از ابتدا آموزش وآشنایی مردم با علم و فناوری آینده یعنی بلاک چین بوده است. آشنایی با انواع ارز های دیجیتال مانند بیت کوین، اتریوم، آدا کاردانو و بقیه رمزارز ها میتواند ما را در انتخاب خرید و سرمایه گذاری در این حوزه بسیار بیشتر کمک کند. همان طور که سرمایه گذاری ها و ورود پول به این حوزه روز به روز بیشتر می شود، مسئولیت ما برای آگاهی بخشی و اطلاع رسانی بیشتر می شود تا کسی درگیر پروژه های کلاه برداری و طرح های پانزی نشود.

برگزیده ها

درآمد از کوینگرام

شرایط و قوانین

مفاهیم پایه

آشنایی با بلاکچین

آشنایی با بیتکوین

آشنایی با اتریوم

کوینگرام

درباره ما

ارتباط با ما

شبکه های اجتماعی

اینستاگرامتلگرام

کلیه ی حقوق این سایت نزد کوینگرام محفوظ بوده و بازنشر محتوای اختصاصی با ذکر منبع بلامانع است.