توسعهدهندگان دوج کوین طی اقدامی در جهت ارائه دسترسی به مناطق دورافتاده، اولین تراکنش این رمزارز را از طریق امواج رادیویی و با استفاده از زیرساخت ماهوارهای استارلینک (Starlink) انجام دادند. در این آزمایش سیگنال مربوط به این تراکنش مسافتی بیش از ۱۰۰ مایل (۱۶۰.۹۳ کیلومتر) را پیمود تا توسط گیرندههای استارلینک دریافت شود.
به نقل از کریپتواسلیت، توسعهدهندگان دوج کوین از طریق امواج رادیویی فرکانس بالا (HF) به انتقال بیش از ۱۰۰ مایلی یکی از تراکنش های دوج کوین پرداختند. این اقدام بدان معنا است که میتوان از دوج کوین برای ارسال پرداختها و تراکنشها به مناطق دورافتادهای استفاده کرد که به هیچگونه زیرساخت ارتباطی سنتی دسترسی ندارند. دریافتکنندگان این تراکنش از اینترنت استارلینک (Starlink) برای انجام این انتقال به شبکه اصلی استفاده کردند. بدین ترتیب، همچنان برای انجام تراکنش به اتصال به اینترنت نیاز است اما تامین زیرساخت اینترنتی توسط ماهوارههای استارلینک انجام میشود.
تیموتی استبینگ رییس بنیاد دوج کوین، در فاصلهای بیش از ۸۰۰ مایل از فرستنده این تراکنش، سیگنال این تراکنشهای دوج کوین را دریافت کرده است.
نرمافزار مورد استفاده برای انجام تراکنش مذکور، لیب دوج کوین (Project Libdogecoin) بوده است. این پروژه یک کتابخانه پروتکلهای دوج کوین و مبتنی بر زبان برنامهنویسی C است که به عنوان بلاکهای سازنده پروژههای دوج کوین عمل میکند. میشی لومین (Michi Lumin) یکی از توسعهدهندگان دوج کوین تایید کرده است که در آینده، سختافزارهای متن باز کمهزینهای وجود خواهد داشت که به طیف وسیعتری از جامعه امکان میدهد تا از طریق امواج رادیویی به انجام تراکنش دوج کوین بپردازند. در عین حال، در حال حاضر کمبود جهانی چیپهای الکترونیکی مانعی بر سر تحقق این موضوع است.
بدون شک این اقدام آزمایشی بیانگر کاربردهای بالقوه دوج کوین است. این رمزارز همواره مورد توجه ایلان ماسک مالک پروژه استارلینک قرار گرفته است و به گفته وی، دوج کوین پتانسیل این را دارد تا به رمزارز اصلی مردم تبدیل شود. آزمایش اخیر قطعا چشماندازی از تحقق صحبت ایلان ماسک است.
منبع: