coingram
کوینگرام

نوسان

قیمت

نام ارز

1%

99,166 $

6,971,369,800 تومان

Bitcoin

Bitcoin

btc

2.3%

3,278 $

230,458,163 تومان

Ethereum

Ethereum

eth

0.2%

0.9996 $

70,272 تومان

Tether

Tether

usdt

0.7%

253.25 $

17,803,475 تومان

Solana

Solana

sol

0.5%

621.5 $

43,690,747 تومان

Binance Coin

Binance Coin

bnb

21.4%

1.43 $

100,529 تومان

XRP

XRP

xrp

3.1%

0.3987 $

28,029 تومان

Dogecoin

Dogecoin

doge

0.2%

0.9988 $

70,216 تومان

USD Coin

USD Coin

usdc

21%

0.9669 $

67,973 تومان

Cardano

Cardano

ada

1.9%

3,280 $

230,563,613 تومان

Staked Ether

Staked Ether

steth

اتریوم کلاسیک می‌تواند جای خالی اتریوم را برای ماینرهای اتریوم پر کند؟

01/مرداد/1401
افزودن به نشان شده ها
اتریوم کلاسیک می‌تواند جای خالی اتریوم را برای ماینرهای اتریوم پر کند؟
ETC
ETH
اتریوم
اتریوم کلاسیک
1766
3 دقیقه

با نزدیک شدن به رویداد مرج (Merge) اتریوم و اتمام دوره ماینینگ ETH، توجهات به سمت جایگزین‌های اتر معطوف شده است. شاید بتوان گفت اتریوم کلاسیک (ETC) در حال حاضر مهم‌ترین گزینه جایگزین برای مهاجرت ماینرهای اتریوم محسوب می‌شود اما در این بین تردیدهایی نیز وجود دارد.

این مطلب صرفا تحلیلی از وضعیت ماینرهای اتریوم است و به هیچ عنوان توصیه سرمایه‌گذاری در بازار رمز ارزها نیست.

اتریوم به عنوان دومین رمزارز بازار تاکنون فرآینداستخراجی شبیه به بیت کوین، یعنی استفاده از الگوریتم اجماع گواه اثبات کار (POW) داشت اما تفاوت آن اینجا بود که در این فرآیند امکان استفاده از دستگاه‌های ASIC وجود نداشت و از واحدهای پردازش گرافیکی (GPU) در کارت‌های گرافیک برای استخراج آن استفاده می‌شد. این کار توسط الگوریتم Ethash انجام می‌گرفت.

رشد قیمت اتر و مصرف پایین‌تر برق ریگ‌های ماینینگ اتریوم موجب شد تا پس از هزینه اولیه بالای تامین این تجهیزات، سودآوری استخراج آن به صرفه باشد و بدین ترتیب تعداد زیادی از افراد حتی به صورت خانگی به استخراج این رمزارز روی آوردند.

در حال حاضر شبکه اتریوم به رویداد Merge یا ادغام نزدیک شده است. این رویداد قرار است در ماه سپتامبر (شهریور) بر روی شبکه اصلی انجام شود و طی آن شبکه از الگوریتم اجماع گواه اثبات کار (PoW) به گواه اثبات سهام (PoS) منتقل شود. همچنین مرج اتریوم با فعال شدن بمب سختی در شبکه، سختی استخراج را با افزایش بسیار زیادی همراه کرده و ماینینگ اتریوم را کاری بدون سود خواهد کرد. بدین ترتیب ماینرهای اتریوم که دیگر در این شبکه نمی‌توانند فعالیت کنند باید شبکه جایگزینی را برای خود انتخاب کنند.

در حال حاضر با استفاده از ریگ های GPU می‌توان رمزارزهای زیر را ماین کرد. لازم به ذکر است که تعداد بسیار بیشتری کوین در این زمینه وجود دارد اما تنها به ۱۶ مورد مهم آن که سودآوری بیشتری دارند اکتفا شده است:

لیست رمزارزهای قابل استخراج با GPU منبع: ماینراستت

علاوه بر فاکتور سودآوری، قابل اطمینان بودن یک شبکه، حجم بازار آن و بازارهای فروش آن در انتخاب شدنش توسط ماینرها تاثیرگذار است. به عنوان مثال در حال حاضر ماینرهای GPU ایرانی بعد از اتریوم بیشترین فعالیت را در شبکه‌های اتریوم کلاسیک (ETC) و ریون کوین (RVN) دارند.

به جرات می‌توان گفت در حال حاضر اتریوم کلاسیک مهم‌ترین گزینه جایگزین برای مهاجرت ماینرهای اتریوم محسوب می‌شود.

به عنوان نمونه در توییت مقابل یکی از ماینرهای اتریوم به پامپ قیمتی ETC به همین خاطر اشاره کرده است.

 

در ادامه به مقایسه سودآوری استخراج این ۲ رمزارز در حال حاضر می‌پردازیم.

مقایسه سودآوری استخراج ETH و ETC

نمودار زیر میزان سودآوری استخراج اتریوم و اتریوم کلاسیک را در یک بازه ۳ ماهه برای هش‌ریت ۱ مگاهش بر ثانیه با هم مقایسه می‌کند. مطابق این نمودار در حال حاضر این میزان هش‌ریت برای استخراج اتریوم روزانه سودآوری ۰.۰۲۲۹ دلار را به همراه خواهد داشت و این میزان برای اتر کلاسیک برابر ۰.۰۱۹۲ دلار است. به عنوان مثال اگر هش‌ریت کارت گرافیک شما برابر ۷۰ مگاهش بر ثانیه است، اعداد فوق در ۷۰ ضرب خواهند شد.

نمودار مقایسه سودآوری استخراج اتر و اترکلاسیک منبع: بیت اینفو چارتز

بنابرین در حال حاضر استخراج اتریوم کلاسیک حدود ۸۴٪ از میزان سود استخراج اتریوم را به ما می‌دهد که عدد نسبتا قابل قبولی محسوب می‌شود. اما این شرایط قبل از مهاجرت ماینرها است. سوال اساسی اینجا است که پس از این مهاجرت چه اتفاقی برای میزان سودآوری استخراج خواهد افتاد؟

در صورت مهاجرت ماینرها چه چیزی در انتظار اتریوم کلاسیک خواهد بود؟

به طور کلی ۲ پارامتر سختی استخراج یک شبکه و قیمت رمزارز آن شبکه، میزان درآمد استخراج یک رمزارز را مشخص می‌کنند. سختی استخراج شبکه نیز با توان پردازشی یا هش‌ریت آن شبکه نیز رابطه مستقیم دارد. در صورت مهاجرت ماینرهای اتریوم به اتر کلاسیک، این شبکه با مقدار زیادی توان پردازشی جدید مواجه خواهد شد که منجر به افزایش هش‌ریت شبکه و در نتیجه افزایش سختی استخراج شبکه خواهد شد. با افزایش سختی استخراج میزان سودآوری استخراج ETC کاهش خواهد یافت.

در حال حاضر هش‌ریت شبکه اتریوم کلاسیک برابر ۲۳.۷ تراهش بر ثانیه است که در مقایسه با هش‌ریت ۹۵۱ تراهش بر ثانیه‌ای شبکه اتریوم عدد ناچیزی محسوب می‌شود. بنابرین مهاجرت حتی ۵۰٪ از ماینرهای اتریوم می‌تواند به انفجار توان پردازشی شبکه اتریوم کلاسیک منجر شود.

در این شرایط ۳ سناریو محتمل خواهد بود: ۱- افزایش قیمت ETC به میزانی که افزایش سختی را جبران کند ۲- مهاجرت برخی از ماینرها به شبکه‌های دیگر و توزیع ماینرهای اتریوم بین شبکه‌های مختلف پشتیبانی‌کننده از GPUها ۳- خاموش کردن ریگ‌های استخراج و فروش احتمالی آن‌ها به گیمرها.

سناریو سوم منجر به ایجاد فشار فروش در بازار کارت گرافیک خواهد شد. کاهش شدید قیمت کارت گرافیک در میان مدت ممکن است به کاهش سودآوری استخراج ETC منجر شود. به نظر می‌رسد که ترکیبی از سناریوهای بالا به وقوع بپیوندد تا همه چیز به تعادل برسد. یعنی عده‌ای به فروش تجهیزات ماینینگ خود روی آورند. عده‌ای به شبکه اتریوم کلاسیک مهاجرت کنند و عده‌ای بین شبکه‌های دیگر توزیع شوند.

از تاریخ ۱۳ جولای (۲۳ تیر) و در فاصله کمتر از ۱۰ روز قیمت ETC حدود ۱۱۰٪ رشد پیدا کرده است. بسیاری از تحلیلگران این رشد را مرتبط با مرج اتریوم و مهاجرت ماینرهای این شبکه می‌دانند.

نمودار قیمت ETC تایم فریم روزانه منبع: تریدینگ ویو

در حال حاضر قیمت این رمزارز برابر ۲۶.۷۲ دلار است.

  • به غیر از اتریوم چه رمزارزهای دیگری را می‌توان با کارت گرافیک ماین کرد؟

مهم‌ترین آن‌ها عبارتند از: ETC, SERO, FIRO, ERG, BEAM, AION, VTC, RVN

  • آیا با وقوع مرج اتریوم استخراج با کارت گرافیک به صرفه است؟

فعلا به این سوال پاسخ قطعی نمی‌توان داد اما در حال حاضر می‌توان گفت استخراج اتریوم کلاسیک حدود ۸۴٪ سودآوری استخراج اتریوم را برای ماینرها به ارمغان می‌آورد. باید منتظر ماند و دید که افزایش احتمالی هش‌ریت و سختی استخراج این شبکه بعد از مرج با چه میزان افزایش قیمت ETC رو به رو می‌شود و میزان سودآوری استخراج اتریوم کلاسیک به چه میزانی خواهد رسید.

منبع:

میهن بلاکچین


امتیاز دادن به خبر

با لایک کردن هر خبر شما می توانید کوین بیشتر جایزه بگیرید


مطالب مرتبط با این موضوع

سی زد بایننس از زندان آزاد شد; تاثیر آزادی CZ  بر روی بازار چه خواهد بود؟

سی زد بایننس از زندان آزاد شد; تاثیر آزادی CZ بر روی بازار چه خواهد بود؟

تحلیلگر مطرح بازار ارز دیجیتال رویایی از قله‌های جدید برای بیت‌کوین، اتریوم و سولانا می‌کشد!

تحلیلگر مطرح بازار ارز دیجیتال رویایی از قله‌های جدید برای بیت‌کوین، اتریوم و سولانا می‌کشد!

QCP Capital هشدار می‌دهد: آیا ارتقای دنکن به اصلاح قیمت اتریوم منجر می‌شود؟

QCP Capital هشدار می‌دهد: آیا ارتقای دنکن به اصلاح قیمت اتریوم منجر می‌شود؟

اتریوم در مسیر شکوه: پیش‌بینی رسیدن به قله ۵۲۰۰ دلاری!

اتریوم در مسیر شکوه: پیش‌بینی رسیدن به قله ۵۲۰۰ دلاری!

۶ آلت کوین برتر که از به‌روزرسانی دنکان اتریوم رشد می‌کنند!

۶ آلت کوین برتر که از به‌روزرسانی دنکان اتریوم رشد می‌کنند!


تحلیل کاربران

اتریوم کلاسیک

marwan

01/بهمن/1401

اتریوم کلاسیک(ETC)  یک ارز دیجیتال غیرمتمرکز بر روی شبکه بلاک چین است. این ارز در سال ۲۰۱۶ ایجاد شد و در طی این سال‌ها، افزایش قیمت بالایی را به دست آورد. به همین دلیل، پیش‌بینی می‌شود که آینده اتریوم کلاسیک خیلی روشن است. از همین رو، بسیاری از سرمایه گذاران اقدام به خرید اتریوم کلاسیک کردند. ولی باید بدانید که بازار این ارز بسیار بی ثبات است و برای سرمایه گذاری در آن باید ریسک پذیر باشید.

4

اتریوم کلاسیک

asalii

01/مرداد/1401

اتریوم کلاسیک ارز خوبیه و اینکه میتونه به عنوان یه جایگزین برای اتریوم باشه تا ماینرها بتونن ماین کنند رو نمیشه به راحتی درست دانست چون اتریوم ارز دوم جدوله و خیلی بهتر از اتریوم کلاسیکه

51

اتریوم

hastiiii

01/مرداد/1401

اتریوم تنها مشکلی که داره همین نامحدود بودن واحد های این ارز هستش و وقتی این مشکل حل شه کار ماینر های این ارز تموم میشه و مسلما اگه به جای این ارز بشه با استفاده از همون دستگاه ارز اتریوم کلاسیک رو استخراج کرد خوبه

51

دانلود اپلیکیشن موبایل کوینگرام

با اپلیکیشن اندروید کوینگرام از آخرین مطالب بازارهای مالی و رمزارز ها با خبر باشید، قیمت تمامی رمزارز ها در لحظه چک کنید و نرخ آنها را با مبدل ارز کوینگرام به یکدیگر تبدیل کنید، با دیگر افراد در مورد تحلیل ها و مطالب گفت و گو کنید، سبد دارایی ارزهای دیجیتال خودتان را بسازید و از سود و زیان خود در بازه های زمانی مختلف با خبر باشید و با شرکت رایگان در مسابقات پیش بینی رمزارز جایزه ببرید.
coingram
coingram
کوینگرام

استارتاپ کوینگرام به عنوان یک رسانه تخصصی در حوزه بازار های مالی وارز های دیجیتال ، فعالیت خود را از تیر 1398 شروع کرد. هدف ما از ابتدا آموزش وآشنایی مردم با علم و فناوری آینده یعنی بلاک چین بوده است. آشنایی با انواع ارز های دیجیتال مانند بیت کوین، اتریوم، آدا کاردانو و بقیه رمزارز ها میتواند ما را در انتخاب خرید و سرمایه گذاری در این حوزه بسیار بیشتر کمک کند. همان طور که سرمایه گذاری ها و ورود پول به این حوزه روز به روز بیشتر می شود، مسئولیت ما برای آگاهی بخشی و اطلاع رسانی بیشتر می شود تا کسی درگیر پروژه های کلاه برداری و طرح های پانزی نشود.

برگزیده ها

درآمد از کوینگرام

شرایط و قوانین

مفاهیم پایه

آشنایی با بلاکچین

آشنایی با بیتکوین

آشنایی با اتریوم

کوینگرام

درباره ما

ارتباط با ما

شبکه های اجتماعی

اینستاگرامتلگرام

کلیه ی حقوق این سایت نزد کوینگرام محفوظ بوده و بازنشر محتوای اختصاصی با ذکر منبع بلامانع است.