coingram
کوینگرام

نوسان

قیمت

نام ارز

2.3%

72,458 $

4,847,440,200 تومان

Bitcoin

Bitcoin

btc

1.1%

2,646 $

176,993,316 تومان

Ethereum

Ethereum

eth

0.1%

1 $

66,900 تومان

Tether

Tether

usdt

0%

603.5 $

40,377,495 تومان

Binance Coin

Binance Coin

bnb

0%

180.46 $

12,072,774 تومان

Solana

Solana

sol

0.1%

1 $

66,967 تومان

USD Coin

USD Coin

usdc

0.4%

0.5252 $

35,136 تومان

XRP

XRP

xrp

7.7%

0.1763 $

11,794 تومان

Dogecoin

Dogecoin

doge

1.1%

2,644 $

176,897,649 تومان

Staked Ether

Staked Ether

steth

1.7%

0.1669 $

11,166 تومان

TRON

TRON

trx

رئیس فدرال رزرو: دلار دیجیتال را بررسی می‌کنیم؛ دلار قلب تپنده آمریکاست و نباید ضعیف شود

27/بهمن/1398
افزودن به نشان شده ها
رئیس فدرال رزرو: دلار دیجیتال را بررسی می‌کنیم؛ دلار قلب تپنده آمریکاست و نباید ضعیف شود
USA
اخبار
Dollar
3188
دقیقه

جروم پاول (Jerome Powell)، رئیس فدرال رزرو (بانک مرکزی) آمریکا ضمن طرفداری از اهمیت حریم خصوصی در حوزه مالی که برای فعالین ارزهای دیجیتال امیدبخش بود اشاره کرد که ایالات‌متحده ممکن است برای رقابت با سایر ارزهای دیجیتال ملی، عرضه یک دلار دیجیتال را در نظر بگیرد.

به گزارش کوین دسک، پاول در شهادت این هفته خود در کنگره آمریکا در پاسخ به این سؤال که آیا فدرال رزرو پروژه ارز دیجیتال ملی چین را زیر نظر دارد یا خیر، گفت:

بله، قطعاً ما آن را زیر نظر داریم؛ اما آن‌ها در یک ساختار سازمانی کاملاً متفاوت فعالیت می‌کنند. برای مثال ایده یک دفتر کل که در آن از همه‌ی پرداخت‌های مردم مطلع شوید، در ساختار ایالات‌متحده جذابیتی ندارد، اما چینی‌ها مشکلی با این موضوع ندارند.

این سخنان برای کسانی که نه تنها از روش سلطه‌طلبانه چین، بلکه درباره خطرات نقض حریم خصوصی توسط لیبرا، ارز دیجیتال فیس‌بوک، نگران هستند، بسیار خوشایند بود. فیس‌بوک تاکنون به دلیل نقض حریم خصوصی کاربرانش میلیاردها دلار جریمه شده است.

الیزابت ام رنییریس (Elizabeth M. Renieris)، از مقامات ارشد دانشگاه هاروارد، می‌گوید:

پاول به طور ضمنی تائید کرد که هر ارز دیجیتالی که بخواهد در آمریکا راه‌اندازی شود باید حافظ حریم خصوصی باشد یا به آن احترام بگذارد و نباید مثل طرح‌ دولت چین که ارز دیجیتال ملی‌اش یک در پشتی (بَک دُر) برای نظارت بر تراکنش‌ها تعبیه شده است، روش دیگری برای نظارت بر تراکنش‌های مردم اتخاذ کند.

او در ادامه گفت:

سخنان پاول برای مردم آمریکا که هر روز خود را در خطر گسترش نظارت دولت از طریق داده‌های مکانی، سیستم‌های تشخیص چهره و دسترسی مراجع قانونی به فعالیت‌های آن‌ها در شبکه‌های اجتماعی می‌بینند، می‌تواند بسیار امیدوارکننده باشد.

رینی ریتمن (Rainey Reitman)، رئیس ارشد اجرایی شرکت الکترونیک فرانتیر فاندیشن (EFF) هم اعترافِ پاول در مورد ریسک خلق یک ارز دیجیتال دولتی در ایالات‌متحده را تائید می‌کند:

سوابق مربوط به تراکنش‌های مالیِ شما حاوی سرنخ‌هایی از تمام فعالیت‌های شما، سوابق پزشکی و تمایلات سیاسی و حتی موقعیت مکانی شما در یک زمان مشخص، هستند. دیدگاه ما نسبت به ارزهای دیجیتال و تمایل کلی جامعه به سمت دیجیتالی کردن تراکنش‌های مالی، لزوم تحکیم ارزش‌های حفظ حریم خصوصی در فناوری‌ها و نظام‌های قانونی ما را دو چندان می‌کند.

البته پاول خاطرنشان کرد که فدرال رزرو هنوز در مراحل اولیه تحقیقات خود در مورد ارزهای دیجیتال قرار دارد و از پاسخ دادن به این سؤال که آیا بانک مرکزی آمریکا یک ارز دیجیتال ملی را عرضه می‌کند یا خیر، طفره رفت.

او گفت:

برخورداری از یک ارز دولتی یکتا به‌ عنوان قلب تپنده نظام مالی آمریکا، منبع خدمات زیادی برای ما بوده است. این موضوع بسیار بسیار اساسی بوده و هیچ‌وقت زیر سؤال نرفته است. به نظر من قبل از این‌ که آن (دلار رایج) را کنار بگذاریم باید دقیقاً بدانیم که در حال انجام چه‌ کاری هستیم. محافظت از متمرکز باقی ماندن یک ارز مرکزی که همه‌جا مورد پذیرش و اعتماد همه قرار دارد یک کار فوق‌العاده پر اهمیت است.

این سخنان با اظهارات اخیر او در ماه سپتامبر (شهریور) سال گذشته میلادی که آن‌ هم برای رنییریس دلگرم‌کننده بود، مطابقت دارد.

رنییریس در این مورد گفت:

واقعیت این است که شاید مدت زیادی طول بکشد تا فدرال رزرو نتایج واحد تحقیقات و توسعه خود را در مورد دلار دیجیتال منتشر کند و ما امیدواریم که قبل از هرگونه اعلان رسمی یا رد این نظریه، این سازمان جلسات متعددی را برای همفکری با مردم برگزار کند. مگر این‌ که ما هم بخواهیم روش چین را به کار ببریم و تمام مراحل پیاده‌سازی را خودمان انجام دهیم.

پاول اولین سیاستمدار آمریکایی نیست که بحث اهمیت حفظ حریم خصوصی در زمینهٔ دلار دیجیتال را به میان کشیده است.

کریستوفر جیان کارلو (Christopher Giancarlo)، رئیس اسبق کمیسیون معاملات آتی کالای ایالات‌متحده (CFTC) هم که حالا یکی از طرفداران دلار دیجیتالی است، از قوانین محافظتی قانون اساسی آمریکا به‌عنوان وجه تمایز مهم این دو ارز دیجیتال آینده (دلار و یوان) یاد می‌کند.

جیان کارلو در مصاحبه ویدئویی اخیر خود با کوین دسک سناریویی را تشریح کرد که در آن دلار دیجیتال با یوان الکترونیکی و لیبرا رقابت می‌کند.

او در سخنرانی خود در مجمع جهانی اقتصاد در داووس گفت:

یک دولت (چین) به دنبال اطلاع از تمام تراکنش‌ها، به‌خصوص تراکنش‌هایی که به رقبای سیاسی و جنبش‌های آزادی‌خواه ارسال می‌شوند، خواهد بود. دیگر گرداننده (فیس‌بوک) هر تراکنش تجاری را زیر ذره‌بین قرار خواهد داد تا بفهمد که آیا شما از هدف مورد نظر آن‌ها خرید می‌کنید یا از فروشگاه نورداستروم (NordStrom) و اما یکی از این گردانندگان به دلیل قوانین قانون اساسی به هیچ‌کدام از این داده‌ها دسترسی نخواهد داشت. سومین گرداننده دولت ایالات‌متحده آمریکا خواهد بود تا مردم دلار دیجیتال را ارزی بدانند که در آن اطلاعات شما امنیت بیشتر و نه کمتری، از ارز یک بانک مرکزی بیگانه یا ارز یک شرکت تجاری دارد.

چین کار خود روی یوان دیجیتال را سال گذشته و در جریان غوغای پرده‌برداری از پروژه لیبرا آغاز کرد. پروژه‌ای که مقامات چینی از آن به‌عنوان تهدیدی یادکرده‌اند که قادر است با ارزهای فیات (رایج) رقابت کند.

پاول علی‌رغم اظهارات تردیدآمیز خود در این هفته به قانون‌گذاران گفت که پروژه لیبرا باعث شد که فدرال رزرو برنامه خود برای بررسی امکان انتشار ارزهای بانک مرکزی (CBDC) را جلو بیندازد.

پاول در سخنان خود خطاب به قانون‌گذاران گفت:

این پروژه زنگ هشداری برای ما بود و به ما اخطار داد که این قطار خیلی سریع به پیش می‌آید و در صورت به کار گرفتن یکی از این شبکه‌های فناوری بزرگ مثل لیبرا، ورود آن می‌تواند بسیار گسترده و ازنظر سیستماتیک بسیار تعیین‌کننده باشد.

رنییریس در این خصوص گفت:

این اظهارنظر به این معنی است که انگیزه فدرال رزرو از بررسی امکان انتشار یک فدکوین (Fedcoin- ارز فدرال رزرو) برای مقابله با رقبای خصوصی سلطه دلار (مثل لیبرای فیس‌بوک) بیش از انگیزه آن‌ها برای مقابله با ارزهای بانک مرکزی است.

او در پایان گفت که حتی اگر لیبرا باعث تسریع اقدامات آن‌ها شده باشد، این مدل نباید الگوی واشنگتن برای انجام این کار باشد:

با توجه به سطح بالای عدم اعتماد مردم به فیس‌بوک که هنوز هم علی‌رغم استقلال ظاهری و رسمی لیبرا، به‌عنوان مسئول اصلی این پروژه مطرح است، فدرال رزرو باید برای رقابت با زرق‌وبرق‌های ظاهری آینده ارز فیس‌بوک، بیشتر روی روش‌هایی تکیه کند که به حریم خصوصی افراد احترام می‌گذارند.

منبع:

ارز دیجیتال


امتیاز دادن به خبر

با لایک کردن هر خبر شما می توانید کوین بیشتر جایزه بگیرید


مطالب مرتبط با این موضوع

سی زد بایننس از زندان آزاد شد; تاثیر آزادی CZ  بر روی بازار چه خواهد بود؟

سی زد بایننس از زندان آزاد شد; تاثیر آزادی CZ بر روی بازار چه خواهد بود؟

تحلیلگر مطرح بازار ارز دیجیتال رویایی از قله‌های جدید برای بیت‌کوین، اتریوم و سولانا می‌کشد!

تحلیلگر مطرح بازار ارز دیجیتال رویایی از قله‌های جدید برای بیت‌کوین، اتریوم و سولانا می‌کشد!

ایلان ماسک با زبان طنز به نوسانات بازار کریپتو واکنش نشان می‌دهد!

ایلان ماسک با زبان طنز به نوسانات بازار کریپتو واکنش نشان می‌دهد!

کیف پولی که از 757 دلار به 880 هزار دلار رسید!

کیف پولی که از 757 دلار به 880 هزار دلار رسید!

ارزهای در خطر SEC کدام ها هستند؟

ارزهای در خطر SEC کدام ها هستند؟


تحلیل کاربران

بیانات اخیر امریکایها وارزدیجیتالی

۰۹۹۲۵۹۰۵۵۰۷

28/بهمن/1398

درتب وتاب ظهور ارز دیجیتالی آمریکا مقامات دخیل شروع به تبلیغات گونانگون کردن ازجمله مجلس وبانک مرکزی وغیره امریکاه که قول داده اند ارز دیجیتالی (دلار دبجیتالی) بر پایه حفظ حریم خصوصی است وحتی قصد ندارند که فعالیت ثبت بعضی مراحل که درچین انجام میشود امریکا اجرا نمیکند این قول وتبلیغات با کنترل چند برنامه دیگر که امریکا گفته بود ان برنانه ها هم درحریم خصوصی وارد نمیشود که بعد مردم دیدند تمام اطلاعاتشان دراختیار دولت قرار گرفته(فیس). وغیره اما مردم امریکاه بخاطر تخلفات گذشته به قول های مسئولان دروغ گو اعتماد نکرده حرف آخر مسئولین برای ارزدیجیتالی با این خصوص ابلاغ نشده،از خطای چ،م

4

قلب تبنده

rezasofi

27/بهمن/1398

قلب تبنده امریکا دلار هست وبا بوجود اومدن ارزهای دیجتال دلار در حال ضعیف شدن هست وامریکا میخواد میخواد با دلار دیجتال جلوی ضعف دلار را بگیره

16

ali amiri

ali amirighavam

29/بهمن/1398

به نظر من آمریکا چون میخواد ارزش پولش در سطح بین الملل حفط بشه با ورود ارزهای دیجیتال از اعتبار دلار به مرور کمتر میشه به همین دلیل آمریکا میخواد با دلار دیجیتال همچنان ارزش دلار رو در سطح بین الملل حفظ کنه.

4

بازهم رقابت درحوزه ارزهای دیجیتال ویوان دیجیتال

زارع

27/بهمن/1398

امریکا با پشتکارزیاد میخواهد که دلار دیجیتال را دوباره سرمنشا ارزهای جهان قرار دهدوباحمایت از حریم خصوصی افراد صیانت کند چون بانک چین پول ملی دیجیتال خودرا بر اساس یوام دیجیتال تنظیم کرده وشاید بزودی جای دلار جهانی را بگیردوامریکا هم.بارقابت که مبادا ارزهای دیجیتال دیگر کشورها مانند چین جای ارز دیجیتال امریکا را بگیرد گفتندکه دلار دیجیتال هنوز قدرتمندتر است

19

ارز جدید

Hassankhani

27/بهمن/1398

این همه ارز جدید اومدا به بازار خب دلار هم روش. بنظرم ارز دلار اگه بیاد خیلی زود به ارز با ارزش تبدیل میشه.فقط بخاطراینکه ارز دولتی امریکاست.

6

پیش بینی ها درست از آب در آمد

rosegirl1990

27/بهمن/1398

اقتصاد آمریکا رو به نابودی است چون با وجود قدرت گرفتن ارزهای دیجیتال کم کم قدرت دلار کم می شود امیدوارم جنگ های سایبری صورت نگیرد

6

زنگ خطر برای تجارت سنتی

[email protected]

28/بهمن/1398

با جان گرفتن رمزارزها و قبول شدن آن توسط دولت ها وعموم مردم تجارت سنتی کمرنگ شده و تجارت الکترونیک جان میگیرد واین زنگ خطری برای همه دولت ها وتجارتهای سنتی است. باید به روز شد ،مقاومت دربرابر پیشرفت محکوم به شکست است. لطفا لایک یادتون نره سپاسگزارم

12

اهمیت حفظ حریم خصوصی

Mahmoud1967

27/بهمن/1398

چند سال پیش فیسبوک به نقص حریم خصوصی کاربران و به میلیارد دلار جریمه محکوم شد.ازاون موقع حفظ حریم خصوصی اهمیت بیشتری پیدا کرده و هرروز کنفرانس مطبوعاتی میذارن ،هرروز سرقت محترمانه تر میشه.

9

دلار قلب تپنده آمریکا

mehr2245

30/بهمن/1398

به نظر من چون آمریکا حفظ ارزش دلار براش مهم و حیاتی است لذا با توسعه و فراگیر شدن ارزهای دیجیتال به شدت مخالف است چون می دانند که با قوت گرفتن این ارزها آقایی آمریکاییها افول خواهد کرد.

11

سخن آخر

gholam reza

27/بهمن/1398

ارزهای دیجیتال دارای ارزش پایدار و دارای پشتوانه، به سرمایه‌گذاران امکان خرید ساده سایر ارزهای دیجیتال را می‌دهند و دارای نوسانات بسیار کمی هستند. با یک ارز دیجیتال همانند تتر، می‌توانید در زمانی که نوسانات بسیار شدیدی در بازار وجود دارد، ارزش دارایی خودتان را حفظ کنید. با وجودیکه Tether بزرگترین ارز دیجیتال معادل دلار آمریکاست، ارزهای در حال رشد دیگر همانند TUSD، bitUSD، Digix Gold و Dai نیز می‌توانند حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشند و رقیب خوبی برای تتر به حساب آیند، مخصوصا اگر جنجال‌ها و حرف و حدیث‌های پیرامون Tether پایان نیابد

12

دلار دیجیتال

MSHK

27/بهمن/1398

دلار نیز هم اکنون خود جای سوال دارد که آیا به توافق عرضه و چاپ خود پایبند بوده است یا نه؟ استفاده از دلار به عنوان ارز جهانی باعث منافع اقتصادی برای امریکا میگردد و حالا نیز باید به فکر دلار دیجیتال بود تا از منافع خود در این عرصه نیز دفاع کرد.

13

رئیس فدرال رزرو

marwan

31/خرداد/1402

پاول جروم هیدن "جی" پاول (انگلیسی: Jerome H. Powell ؛ زادهٔ ۴ فوریهٔ ۱۹۵۳) یک بانکدار و سرمایه‌گذار سابق است که از فوریه ۲۰۱۸ به عنوان رئیس فدرال رزرو خدمت می‌کند.

2

دیدگاه

Sina_h

27/بهمن/1398

دلار از باارزش ترین ارزهای موجود در بازار است و این چندان به دور از انتظار نیست که به حفظ ارزش دلار بها بدن

7

منافع

Faryaderoyayi

27/بهمن/1398

آمریکا با حق امتیاز و چاپ دولار در پی منافع خود بوده طوری که این ارز فیات را راه اندازی کردند و به بیشتر کشورها معرفی کردند تا این ارز در تمام دنیا فقط یک تولید کننده داشته باشد با سود بالا این یعنی همون پادشاهی که آمریکا در ذهن بر دنیا می‌پروراند حالا هم ارز دیجیتالی رو عرضه می‌کنه تا رویایشان از حقیقت دور نشود

11

دلار دیجیتالی

azadi

27/بهمن/1398

جالبه واقعا هرروز یه ارز دیجیتال جدید وارد بازار میشه که هر کدوم کاربرد خاص خودشو داره و حالا هم دلار دیجیتال

17

دانلود اپلیکیشن موبایل کوینگرام

با اپلیکیشن اندروید کوینگرام از آخرین مطالب بازارهای مالی و رمزارز ها با خبر باشید، قیمت تمامی رمزارز ها در لحظه چک کنید و نرخ آنها را با مبدل ارز کوینگرام به یکدیگر تبدیل کنید، با دیگر افراد در مورد تحلیل ها و مطالب گفت و گو کنید، سبد دارایی ارزهای دیجیتال خودتان را بسازید و از سود و زیان خود در بازه های زمانی مختلف با خبر باشید و با شرکت رایگان در مسابقات پیش بینی رمزارز جایزه ببرید.
coingram
coingram
کوینگرام

استارتاپ کوینگرام به عنوان یک رسانه تخصصی در حوزه بازار های مالی وارز های دیجیتال ، فعالیت خود را از تیر 1398 شروع کرد. هدف ما از ابتدا آموزش وآشنایی مردم با علم و فناوری آینده یعنی بلاک چین بوده است. آشنایی با انواع ارز های دیجیتال مانند بیت کوین، اتریوم، آدا کاردانو و بقیه رمزارز ها میتواند ما را در انتخاب خرید و سرمایه گذاری در این حوزه بسیار بیشتر کمک کند. همان طور که سرمایه گذاری ها و ورود پول به این حوزه روز به روز بیشتر می شود، مسئولیت ما برای آگاهی بخشی و اطلاع رسانی بیشتر می شود تا کسی درگیر پروژه های کلاه برداری و طرح های پانزی نشود.

برگزیده ها

درآمد از کوینگرام

شرایط و قوانین

مفاهیم پایه

آشنایی با بلاکچین

آشنایی با بیتکوین

آشنایی با اتریوم

کوینگرام

درباره ما

ارتباط با ما

شبکه های اجتماعی

اینستاگرامتلگرام

کلیه ی حقوق این سایت نزد کوینگرام محفوظ بوده و بازنشر محتوای اختصاصی با ذکر منبع بلامانع است.