coingram
کوینگرام

نوسان

قیمت

نام ارز

2%

99,021 $

6,961,176,300 تومان

Bitcoin

Bitcoin

btc

7.3%

3,370 $

236,934,902 تومان

Ethereum

Ethereum

eth

0.1%

0.9999 $

70,293 تومان

Tether

Tether

usdt

7%

259.03 $

18,209,809 تومان

Solana

Solana

sol

2.5%

627.6 $

44,123,795 تومان

Binance Coin

Binance Coin

bnb

22.6%

1.37 $

96,311 تومان

XRP

XRP

xrp

1.6%

0.3919 $

27,551 تومان

Dogecoin

Dogecoin

doge

0.2%

0.9986 $

70,202 تومان

USD Coin

USD Coin

usdc

7.4%

3,371 $

236,959,507 تومان

Staked Ether

Staked Ether

steth

10%

0.8604 $

60,486 تومان

Cardano

Cardano

ada

وزیر خزانه‌داری آمریکا: به شرط رعایت قوانین ضد پولشویی با لیبرا مشکلی نداریم

16/آذر/1398
افزودن به نشان شده ها
وزیر خزانه‌داری آمریکا: به شرط رعایت قوانین ضد پولشویی با لیبرا مشکلی نداریم
Libra
USA
اخبار
2889
دقیقه

استیون منوچین (Steven Mnuchin) وزیر خزانه‌ داری آمریکا، اعلام کرد که در صورت رعایت قوانین مالی مشکلی با راه‌اندازی پروژه لیبرا توسط فیس‌‌ بوک ندارد.

به گزارش کوین دسک، منوچین روز پنج‌شنبه در پاسخ به سوال یکی از نمایندگان مجلس در جلسه استماع کمیسیون خدمات مالی مجلس در واشینگتن گفت:

من مشکلی با راه‌اندازی ارز دیجیتال توسط فیس‌بوک ندارم. ولی این ارز باید کاملاً با قوانین ضد پولشویی و رازداری مالی مطابقت داشته باشد و به هیچ وجه نباید برای تامین مالی تروریسم استفاده شود.

منوچین اظهار داشت از ماه ژوئن که لیبرا رونمایی شد، به خاطر فشارهای جهانی و قانون‌گذاران، بارها با مسئولان فیس‌بوک ملاقات کرده است تا در مورد نگرانی‌های مربوط به قانون‌گذاری آن صحبت کند. وی گفت این روند، سرعت راه‌اندازی این ارز دیجیتال را کند کرده است.

لیبرا یک ارز دیجیتال باثبات (StableCoin) برای پرداخت از طریق پلتفرم فیس‌بوک، کیف پول‌ها و سایر محصولات خواهد بود و احتمالاً به سبد ارزهای ملی و اوراق دولتی متصل خواهد شد.

همچنین در این جلسه منوچین گفت بعید است ایالات متحده در آینده نزدیک یک ارز دیجیتال توسعه دهد:

جرومی پاول (Jerome Powell) رئیس صندوق ذخیره فدرال و من در مورد این موضوع صحبت کرده‌ایم. هر دویمان با این موضوع موافقیم که در آینده نزدیک (۵ سال آینده) نیازی به صدور ارز دیجیتال توسط فدرال رزرو نیست.

در این جلسه سوالاتی درباره برنامه چین برای راه‌اندازی یوآن دیجیتال در آینده نزدیک مطرح شد. بانک مرکزی اروپا نیز اخیراً اظهار کرده که در صورت عدم بهبود روش‌های پرداخت سنتی برای مصرف‌کنندگان، ممکن است اقدام به راه‌اندازی ارز دیجیتال کنند.

جرومی پاول اخیراً گفته بود بانک مرکزی فدرال آمریکا در حال ارزیابی یک دلار دیجیتال است، اما فواید این طرح هنوز مشخص نیست.

اظهارات منوچین می‌تواند نقطه عطفی برای تغییر موضع قانون‌گذاران نسبت به لیبرا باشد که به عقیده کارشناسان، انتظارات ایجاد شده نسبت به راه‌اندازی آن در ابتدای سال ۲۰۱۹ از بزرگترین دلایل رشد قیمت بیت کوین در سال جاری به حساب می‌آمد که با فشار قانون‌گذاران، موجب افت قیمت بیت کوین شد.

منبع:

ارز دیجیتال


امتیاز دادن به خبر

با لایک کردن هر خبر شما می توانید کوین بیشتر جایزه بگیرید


مطالب مرتبط با این موضوع

سی زد بایننس از زندان آزاد شد; تاثیر آزادی CZ  بر روی بازار چه خواهد بود؟

سی زد بایننس از زندان آزاد شد; تاثیر آزادی CZ بر روی بازار چه خواهد بود؟

تحلیلگر مطرح بازار ارز دیجیتال رویایی از قله‌های جدید برای بیت‌کوین، اتریوم و سولانا می‌کشد!

تحلیلگر مطرح بازار ارز دیجیتال رویایی از قله‌های جدید برای بیت‌کوین، اتریوم و سولانا می‌کشد!

ایلان ماسک با زبان طنز به نوسانات بازار کریپتو واکنش نشان می‌دهد!

ایلان ماسک با زبان طنز به نوسانات بازار کریپتو واکنش نشان می‌دهد!

کیف پولی که از 757 دلار به 880 هزار دلار رسید!

کیف پولی که از 757 دلار به 880 هزار دلار رسید!

ارزهای در خطر SEC کدام ها هستند؟

ارزهای در خطر SEC کدام ها هستند؟


تحلیل کاربران

آینده ارز دیجیتال

m.abolfathi

17/آذر/1398

بدون توجه به بعد سیاسی موضوع و اینکه کشور آمریکا پیشگام در مفاسد مالی و حمایت از تروریسم می باشد ، باید توجه نمود که این تصمیم دولتمردان آمریکایی در راه اندازی ارز دیجیتال و و ورود آن به عرصه مبادلات با حمایت دولت آن می تواند نقطه عطفی در انقلاب ارزهای دیجیتالی محسوب گردد.

3

ارز لببرا

sarhangi

16/آذر/1398

قانون مبارزه با تامین پولشویی یا تامین تروریست مدتهاست که آمریکا و بسیاری از کشورها به دنبال آن هستند با این قانون شرکت فیسبوک و ارز لببرا را وارد فاز تازه‌ای میکند که باید از این قانون پیروی کند

15

ترس بانک ها بخاطر از دست دادن سرمایه و قدرت خودشون است

مجتبی فلاح

16/آذر/1398

درست است که استفاده از ارزهای دیجیتال ریسک دارد وامکان دزدی وفراموشی وجود دارد اما دلیل اصلی حرف ها ترس دولت ها از قدرت ارزهای دیجیتال وناکارآمد شدن شدن نظام پولی است که به آنها قدرت میدهد.

8

لیبرا ایردراپ فیس بوک

varash

16/آذر/1398

اتفاقا من در ایردراپ لیبرا شرکت کردم. امیدوارم که پروژه موفق آمیزی باشد. ارزش وقت گذاشتن را دارد. توصیه می کنم که دوستان حتما در این ایردراپ شرکت کنند.

12

فیسبوک

yekta0429

17/آذر/1398

بیت کوین اونقدرا شناخته شده و ارزش و اعتبار داره ک اگر شرکتهای معتبر هم در این زمینه ورود پیدا کنن و باایجاد قواعد و قوانین ک جلوگیری بشه از پولشویی و مسایلی از این دست موجب رشد روزافزون و پیشرفت بیشتر و ورود سرمایه عظیم تر در این حیطه میشه

10

توافق

soheilstar

17/آذر/1398

از ابتدا پیدا بود که این بازی سرانجام مشخصی دارد و آن هم توافق بر سر لیبرا بود.سازمانهای نظارتی آمریکا در پشت پرده توافقات لازم را با انجمن لیبرا انجام دادند .

5

مشکلات بر سر راه لیبرا

mkh66

17/آذر/1398

فیسبوک به عنوان سرمایه گذهر اولیه و خالق لیبرا در این مدت با مشکلاتی برای راه اندازی ارز دیجیتال خود روبرو بوده از جمله مخالفت های دولت آمریکا برای حمایت تروریسم و اتحادیه اروپا.

4

خزانه آمریکا

mohamaddj

17/آذر/1398

به دنبال توئیت تمسخر آمیز ترامپ در مورد بیت کوین، Steven Mnuchin وزیر خزانه‌ داری آمریکا، یک جلسه توجیهی برای قانون گذاری برای بیت کوین و ارز یجیتال فیسبوک (لیبرا) به دلیل استفاده از آن‌ها در فعالیت های تروریستی و تهدید سیستم مالی فعلی برگزار کرد

1

تحلیل

cryptoidea

17/آذر/1398

قانون مبارزه با پولشویی بسیار قانون خوب وعالی هست که دراکثر کشورها بشدت وبطور جدی دنبال وبرخوردمیشه.ولی با ورود ارزدیجیتال که غیرمتمرکز وبدون نام هست آیا میشه باهمون قدرت قبل با پولشویی مقابله کرد.مطمعنا این کار بسیار زمان بر وپیچیده هست

7

نظر&$$

ehsan aghae

16/آذر/1398

سوال اینه که آیا ممکنه حکومت آمریکا یا بهتر بگم یکی از بخش های هسته سخت حکومت آمریکا که فدرال رزرو هست و کاملا مستقل از دولته، به این علت نیازی به ساختن یم ارز دیجیتال نداره که پشتش گرمه؟ پشتش گرمه یعنی چی؟ یعنی اینکه از چندین سال قبل مثلا از سال های 2001 به بعد طرح هایی پنهانی داشته که در سال 2009 اونا رو عملی کرده باشه و تا الان به خوبی جلو میره و لذا حکومت آمریکا از خیلی جهات نگرانی نداره. این فقط یک سواله و یک فرضیه هست.

13

رشد ارز دیجیتال با نرم افزارهای اجتماعی

soni3168

17/آذر/1398

اگر ارزهای دیجیتال با شرکت های معتبری همچون تلگرام فیسبوک و ... باعث رشد و شکوفایی بسیاری در صنعت ارز دیجیتال خواهد شد.

3

تقویت سرمایه گذاری های امن

sina051

17/آذر/1398

پروژه یاقدمی بزرگ برای توسعه ارزدیجیتاله که باعث رشدارتباط وسرمایه گذاریهای موفقیت امیزمیشه به شرطی که ازپولشویی جلوگیری بشه ومطابق باقانون فدرال باشه

4

لیبرا

علیرضا110

17/آذر/1398

بنظر کمی باور نکردنی که باز هم سو استفاده های مالی ازجمله پولشویی پشت این ارز دیجیتالی نباشه، با اوصافی که همه از دولتمرد آمریکایی سراغ داریم

4

فیسبوک

missezzati

16/آذر/1398

به نظرم راه اندازی ارز دیجیتال توسط شرکت های معتبر مثل فیسبوک میتونه در رشد و توسعه و همه گیر شدن استفاده ازین ارزها کمک بسزایی کند و امیدوارم این اتفاق بیوفته

15

لیبرا

ahad56

11/بهمن/1398

لیبرا درآینده نه چندان دور به ارز دیجیتال پرقدرت تبدیل خواهدشد دراین نظرم هیچ شکی ندارم ودنیا ازاین ارزدیجیتالی پرقدرت استقبال خوبی خواهندداشت

2

لیبرال

Farshad

17/آذر/1398

سوال اینه که آیا ممکنه حکومت آمریکا یا بهتر بگم یکی از بخش های هسته سخت حکومت آمریکا که فدرال رزرو هست و کاملا مستقل از دولته، به این علت نیازی به ساختن یم ارز دیجیتال نداره که پشتش گرمه؟ پشتش گرمه یعنی چی؟ یعنی اینکه از چندین سال قبل مثلا از سال های 2001 به بعد طرح هایی پنهانی داشته که در سال 2009 اونا رو عملی کرده باشه و تا الان به خوبی جلو میره و لذا حکومت آمریکا از خیلی جهات نگرانی نداره. این فقط یک سواله و یک فرضیه هست

7

خنده دار

heath

17/آذر/1398

پولشویی صورت نگیرد را از دهان کسانی و کشور هائی میشنویم که بخش عمده در آمدشان از پولشویی است واقعا خنده دار است

4

ترس بانک ها بخاطر از دست دادن سرمایه و قدرت خودشون است

مجتبی فلاح

17/آذر/1398

درست است که استفاده از ارزهای دیجیتال ریسک دارد وامکان دزدی وفراموشی وجود دارد اما دلیل اصلی حرف ها ترس دولت ها از قدرت ارزهای دیجیتال وناکارآمد شدن شدن نظام پولی است که به آنها قدرت میدهد.

5

پولشویی

nasserghi

17/آذر/1398

ولی این ارز باید کاملاً با قوانین ضد پولشویی و رازداری مالی مطابقت داشته باشد و به هیچ وجه نباید برای تامین مالی تروریسم استفاده شود.

5

لیبرادرآمریکا

Bist1234

17/آذر/1398

گرچه آمریکا درموردفعالیت ارزای دیجیتال در آمریکا مشکلی ندارد اما به اینه میتوان دید که درموردلیبراکاملا محتاط عمل میکندوتقریبادرموردفعالیت آن چندان تمایلی ندارد.

4

لیبرا و منوچین

fatemeh13771998

17/آذر/1398

آمریکا کم کم داره به ارزهای دیجیتال انعطاف نشون میده ولی با احتیاط داره پیش میره و آینده نگری می کنه چون ارزهای دیجیتال آینده ی اقتصاد جهان رو تعیین می کنند.

6

لیبرا به کار میفتد

نوید

14/خرداد/1400

پروژه ی فیس بوک ارز دیجیتال میتواند دوگانه ی جدیدی باشد که هرگز از هم جدا نمیشوند و بسیار موفق باشد این تهمت هایی که به لیبرا میزنن باید ثابت شود و گرنه هیچ سندیتی ندارد

2

تحلیل

masoud.e203

17/آذر/1398

ارزهای دیجیتال اینده بازار های مالی هست که با تمام ویژگی های مثبتی که داری یه سری ضعف ها هم داره که اگه برطرف بشه بدون شک دنیا رو هر چه زودتر متقاعد به استفاده ازش میکنه و به نظر من هم باید تدابیری اندیشیده بشه تا از این ارزها برای پولشویی و کار های خلاف استفاده نشه

6

ارز لیبرا و خزانه داری امریکا

abolfazll.delrooz

16/آذر/1398

برام جالبه که دولت آمریکا حرف از مبارزه با پولشویی میزنه و شرط میذاره برای ارزهای دیجیتال در حالی که اکثر دولتمردانی خودشون فاسد هست درکش برام سخته

13

لیبرا ارز تقلبی و کلاهبرداری

mohamadmahdiesmaeili

16/آذر/1398

با توجه به اطلاعاتی که در مورد لیبرا در اینترنت هست خبر از این میده که لیبرا یک ارز تقلبی و یک سایت فیشینگ هست که در حال عضو گیریه و داره مردم رو گول میزنه به صورتیکه اگر هر کاربر یکسری کار انجام بده میتونه تا ۳لیبرا دریافت کنه که این روش هوس‌انگیز برای جذب مخاطب و کلاهبرداری اینترنتیه پس حواستون باشه که تا وقتی موجودیت این ارز اثبات نشده به سراغش نرید.

4

یک سوال یک فرضیه

ahmad202z

17/آذر/1398

سوال اینه که آیا ممکنه حکومت آمریکا یا بهتر بگم یکی از بخش های هسته سخت حکومت آمریکا که فدرال رزرو هست و کاملا مستقل از دولته، به این علت نیازی به ساختن یم ارز دیجیتال نداره که پشتش گرمه؟ پشتش گرمه یعنی چی؟ یعنی اینکه از چندین سال قبل مثلا از سال های 2001 به بعد طرح هایی پنهانی داشته که در سال 2009 اونا رو عملی کرده باشه و تا الان به خوبی جلو میره و لذا حکومت آمریکا از خیلی جهات نگرانی نداره. این فقط یک سواله و یک فرضیه هست.

9

لیبراوفیسبوک

tarahom

16/آذر/1398

فیسبوک درحال حاضر مشغول تکمیل پروژه‌ی لیبرا است و انتظار می‌رود تا پایان سال جاری این کار را به اتمام برساند. فیسبوک اتحادیه‌ی غیرانتفاعی لیبرا را به همراه ۲۷ بنیان‌گذار دیگر که در سراسر دنیا حضور دارند، تأسیس کرده است. در فهرست هم‌بنیان‌گذارها، نام شرکت‌های غیرانتفاعی، مؤسسه‌های ارتباطی، شرکت‌های تکنولوژیک و غول‌های اقتصادی بزرگ دیده می‌شود. از مهم‌ترین اعضای این اتحادیه می‌توان ودافون، مسترکارت،ویزا، ای‌بی، پی‌پل، استریپ،‌ اسپاتیفای،اوبر و لیفت را نام برد. ساختمان مرکزی این اتحادیه در ژنو سوئیس قرار 

11

اظهارات منوچین

alim021

17/آذر/1398

شاید تایید لیبرا خبر خوبی به نظر برسد ولی واقعیت اینست که با توجه به وجود سختی و ریسک های بالا در رمز ارزها وجود چنین قوانینی مقداری استفاده کنندگان این ارز را دچار تامل و یا حتی ریزش خواهد کرد.باید دید چه سودی برای لیبرا در پی خواهد داشت

2

فیسبوک همگام با دنیای ارز دیجیتال

sina1922

16/آذر/1398

این راه کار فیس بوک برای پرداخت ها بسیار با اقبال روبرو شد اما سنگ اندازی هایی هم شد که موجب تاخیر شد. بسیاری سایت هم راهداندازی شد که به اصطلاح به کاربرهاشون لیبرا مجانی هدیه میدادن،اگر توجه میکردین اغلب کاربرهای این سایتها ایرانی ها بودن که این نشون دهنده ی ساده انکاری ما ایرانیها نسبت به فیشینگ در فضای مجازیه

20

لیبرا

sahel123

16/آذر/1398

پروژه لیبرا اینده بسیار درخشانی خواهد داشت وهمچنین به نظر اکثر کارشناسان رقیب اصلی بیت کوین خواهد بود

4

ساتوشی چیست؟

derag

17/آذر/1398

یت‌کوین که مشهورترین ارز دیجیتال دنیاست و دارای بیشترین ارزش بازار است، واحد شمارش کوچک‌تری با نام ساتوشی دارد. ساتوشی، کوچکترین واحد بیت‌کوین است و از نام ساتوشی ناکاموتو (ایجادکننده بیت‌کوین) برگرفته شده است. هر بیت‌کوین می‌توانند به 100 میلیون واحد تقسیم شود، هر کدام از این واحدها ساتوشی نام دارد و مساوی 0.00000001 بیت‌کوین است.

5

فیسبوک

litkohi

17/آذر/1398

به نظرم رمز ارز ازطریق فیسبوک چیز فوق العاده ای میتوان شد امیدوارم دراینده نه چندان دور شاهد این قضیه باشیم

3

سلام دوستان گل

5050898900

18/آذر/1398

در چارت هفتگی بعد از فوریه ۲۰۱۸ دوباره تنکانسن از بالای کومو داره کیجونسن رو به سمت پایین قطع میکنه. در چارت ۴ ساعته هم یه مثلث نزولی دیگه داره شکل میگیره با هدف ۶۸۰۰ ٬ بهرحال وقتی قیمت در عرض ۲ ساعت ۱۵۰۰ دلار سقوط میکنه این یعنی خریداران عمده منتظر قیمتهای پایینتر میمونن, هیچ آدم عاقلی نمیاد رو ۸۰۰۰ دلار چندهزار بیت کوین بخره٬ وقتی خرید سنگین نباشه قیمت ریزش میکنه. بنظرم ریزش اصلی هنوز اتفاق نیوفتاده

2

پول شویی در ایران و علت ارزش بیت و...

yasin.f.movahed

17/آذر/1398

سلام به همگی دوستان عزیز اگر این قانون هم در ایران به درستی اجرا شود ،پول و سرمایه ی کشور در جیب افراد سود جو نخواهد رفت و مردم با اعتماد بیشتری وارد این بازار میشوند البته بیشترین علت با ارزش شدن این پولها بخاطر زد و بندهای غیر قانونی و پول شویی های فوق میلیارد دلاری هستش که در عرض کمتر از ده سال بیت کوین از قیمت کمتر از یک دلار به چنین قیمتی رسیده و به نظر من با اجرای این قانون در آمریکا و آزاد شدن بیت تاثیر چندانی در نوک فلش در نمودار نخواهیم بود

3

پروژه لیبرا

arkokurd

16/آذر/1398

سوال اینه که آیا ممکنه حکومت آمریکا یا بهتر بگم یکی از بخش های هسته سخت حکومت آمریکا که فدرال رزرو هست و کاملا مستقل از دولته، به این علت نیازی به ساختن یم ارز دیجیتال نداره که پشتش گرمه؟ پشتش گرمه یعنی چی؟ یعنی اینکه از چندین سال قبل مثلا از سال های 2001 به بعد طرح هایی پنهانی داشته که در سال 2009 اونا رو عملی کرده باشه و تا الان به خوبی جلو میره و لذا حکومت آمریکا از خیلی جهات نگرانی نداره. این فقط یک سواله و یک فرضیه هست.

4

خرید

a.r.t.r

16/آذر/1398

درود دوستان تا جایی که میتونید عرض دیجیتال خریداری کنید مطمعن باشید ضرر نمیکنید حتی صد هزار تومان هر چقدر که توان دارید این خودش میشه یه پس انداز و روی سهامتون هم سود میکنید.

13

اعتبار بخشیدن امریکا به ارز دیجیتال

mehran0777

17/آذر/1398

قطعا با ورود خزانه داری امریکا به موضوع ارز دیجیتال این بحث وارد فاز جدیدی میشه و اعتبارش خیلی بیشتر از پیش میشه و کاربرا با اعتماد بیشتر وارد این عرصه میشن

9

دانلود اپلیکیشن موبایل کوینگرام

با اپلیکیشن اندروید کوینگرام از آخرین مطالب بازارهای مالی و رمزارز ها با خبر باشید، قیمت تمامی رمزارز ها در لحظه چک کنید و نرخ آنها را با مبدل ارز کوینگرام به یکدیگر تبدیل کنید، با دیگر افراد در مورد تحلیل ها و مطالب گفت و گو کنید، سبد دارایی ارزهای دیجیتال خودتان را بسازید و از سود و زیان خود در بازه های زمانی مختلف با خبر باشید و با شرکت رایگان در مسابقات پیش بینی رمزارز جایزه ببرید.
coingram
coingram
کوینگرام

استارتاپ کوینگرام به عنوان یک رسانه تخصصی در حوزه بازار های مالی وارز های دیجیتال ، فعالیت خود را از تیر 1398 شروع کرد. هدف ما از ابتدا آموزش وآشنایی مردم با علم و فناوری آینده یعنی بلاک چین بوده است. آشنایی با انواع ارز های دیجیتال مانند بیت کوین، اتریوم، آدا کاردانو و بقیه رمزارز ها میتواند ما را در انتخاب خرید و سرمایه گذاری در این حوزه بسیار بیشتر کمک کند. همان طور که سرمایه گذاری ها و ورود پول به این حوزه روز به روز بیشتر می شود، مسئولیت ما برای آگاهی بخشی و اطلاع رسانی بیشتر می شود تا کسی درگیر پروژه های کلاه برداری و طرح های پانزی نشود.

برگزیده ها

درآمد از کوینگرام

شرایط و قوانین

مفاهیم پایه

آشنایی با بلاکچین

آشنایی با بیتکوین

آشنایی با اتریوم

کوینگرام

درباره ما

ارتباط با ما

شبکه های اجتماعی

اینستاگرامتلگرام

کلیه ی حقوق این سایت نزد کوینگرام محفوظ بوده و بازنشر محتوای اختصاصی با ذکر منبع بلامانع است.